Måndag

Tror jag börjar vakna till liv nu igen, hahaha ;) Ikväll har det varit möte för oss sommarjobbare på ICA. Om det är något speciellt man ska tänka på, larm, nödutgångar osv. Sen var det hem och tjäna pengar. Jag och brorsan hjälptes åt (hör och häpna!!) att kratta gräsmattan. Värt ändå :)

Imorgon blir det kanske en sväng in till stan. Lånade ut min externa hårddisk för ett tag sen och börjar vilja ha tillbaka den så är Emma hemma så åker jag in :) Borde ändå gå på stan snart så det vore bra att slå flera flugor i samma smäll ;)

Ska jag vara helt ärlig så känns det ganska skönt att klassen inte är en klass längre om man säger så. Jag ordnade med flak osv, och två veckor efter jag gått ut med priset och kontonummer är det fortfarande folk som inte betalat... Blir så less att behöva ligga ute med pengar då det känns som att jag vill kunna sluta tänka på det så snabbt som möjligt. Värt att nämna är att det egentligen inte är personerna i sig jag är sur på, utan att det var samma visa varje gång någonting skulle göras. Alltid folk som inte kan passa tider :/

Menmen, nu ska vi inte vara såna :) Får vara på dem som en bitterfitta tills jag fått in pengar av alla helt enkelt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0