Hotell A4

Kom hem från Stockholm för 2 timmar sen. Jag och Felix var ner dels för att han skulle skriva in sig på skolan och dels för att titta på en lägenhet :) Den var kanon, och det blev klart att vi fick den! Så det är bara att börja packa - Felix flyttar på fredag eller lördag och jag på måndag.

Nu ska jag lägga mig och sova, efter två nätter på Hotell A4 känns en riktig säng ganska lockande...

Älskad och saknad♥

Don't cry because it's over. Smile because it happened.


.

Det känns som att det händer mycket nu, men ändå inte så mycket att man kan skriva om det än. Det händer rättare sagt ingenting alls jag kan skriva om ;) Jag är egentligen inte en sån som vill göra nånting halvdant - ska det va så ska det! (Vilket visade sig senast idag när jag skurade väggarna i kaninrummet...) Men det känns som att man ändå bör uppdatera för er inte så många, men ack så trogna läsare ;)

Vad tycker ni, bör jag leta upp någon lista någonstans i cyberspace och sedan följa den slaviskt, eller ska jag helt enkelt skita totalt i allt vad bloggen heter tills jag fått tillbaka min motivation? Om den kommer tillbaka...


Dagens goda gärning

Köpte fair trade-märkta bomullspinnar istället för vanliga, så nu kan jag åtgärda mina misstag med sminkpenslarna med gott samvete. I rule! ;)

Dagens fundering

Om två tjejer är tillsammans (i ett lesbiskt förhållande), och den ena gör ett könsbyte... Räknas de fortfarande som homosexuella efter det?

God morgon!

Nu går jag snart iväg till jobbet för att jobba sista dagen innan 5 dagars ledighet. U-N-D-E-R-B-A-R-T! Var ju egentligen bara tänkt att jag skulle jobba tillochmed igår, men så bytte jag mitt pass på måndag mot idag så jag kan följa med familjen till Göteborg :) Blir andra gången gillt för mig, förra gången jag for dit var på klassresan i 9an, och då låg jag i hög feber hela resan...

Har även börjat flytta kaninerna nu. Janssons ska ta över allihopa! :) Moonlight fick flytta i torsdags, och får jag låna släpvagnen av grannen tar jag både Chili och Tabasco idag, annars blir det en idag och en imorgon. Blir trångt med både burar och den stora transportburen i bilen så hade varit lättast att slänga upp burarna på en släpvagn, men får se :)

Nu ska jag förbereda mig mentalt inför dagens möte med kunder och krånglande kassaapparater. Ha det! :)
Moonlight som bäbis :)

Kaninfoder

Var in till stan för att köpa kaninfoder och en spånbal innan jag började jobba idag. Det visade sig att de slutat tillverka Stampe, det foder som varit både överlägset bäst och billigast. Varför?! :o Dagens I-landsproblem... ;) Fick köpa någon annan typ som många uppfödare tydligen gått över till, men den var på lösvikt så det blir ju svindyrt. Tycker det är svårt att veta vad man vågar ge dem då kaniner har väldigt känsliga magar. Man kan tyvärr inte lita på att det är passande för kaniner bara för att det står det på förpackningen... Denices förra kanin dog eftersom hon gett henne ett foder hon köpt på ICA, Coop eller nåt liknande, Best Friend tror jag det hette. Tydligen innehåller det fetter som kaniner inte tål eller kan bryta ner. Förstår inte hur man kan få sälja ett foder som är rent skadligt för djuren?!

Hur kan jag då veta att Stampe var ett bra foder kanske ni undrar? ;) Jo, jag var iväg till en djurkommunikatör (heter det så? En som kan tala med djur iaf.) med Tabasco, och då berättade han för henne om fodret jag ger honom. Hon beskrev det först i detalj, och sedan hade han berättat att han kände en värme i magen och ett välbehag i kroppen - det gjorde gott för honom :) Sen är det väl upp till var och en om man tycker att det är en pålitlig källa eller inte, men jag väljer att lita på den då jag gett det under de år jag haft kanin - och de har alltid varit pigga och glada.

Jag vet inte var jag ville komma med det här inlägget, men jag vill i vilket fall som helst varna er för att köpa foder av märken som inriktar sig på många olika djur. Åk till en välsorterad djuraffär istället, inte lika lättillgängligt - men mycket bättre!

I'm swept off my feet,
My heart skips a beat
But there's really only one thing to say:
God damn you're beautiful
To me, you´re everything


Bieber Fever

Hahaha, älskar ungen! :D

Skrittur

Ikväll har jag varit ute och skrittat Victor. Inser mer och mer för varje dag hur mycket jag kommer sakna honom när vi flyttar. Det är nog faktiskt det som känns mest jobbigt, att lämna honom. Alla jag känner här uppe kan jag ju ändå hålla kontakten med på olika sätt, men det går mindre bra med en häst. Inte så att man kan slänga iväg ett meddelande på facebook hur som helst... ;)

Ridturen gick iaf bra. Hade kanske varit förvånande om den inte gjort det då vi bara skrittade, men bättre att vara glad för det lilla så får man glädjas oftare! :) Red hela träningsrundan på hängande tyglar och tog det allmänt lugnt. När vi kom tillbaka till stallet fick lyxputten såklart sin obligatoriska massage ;)

3182 Citroner

Vad händer med dagarna egentligen? De bara flyger iväg! Jag märker knappt av att jag varit ledig då jag alltid har något att göra ändå. Men det tycker jag är bra, helt plötsligt är sommaren slut och vi sitter i lägenheten i Stockholm. Som jag längtar! :) Går dock inte så bra med lägenhetsletandet. Vi har svarat på kanske 10st, men inte en enda har svarat?! Utom en då, men hon försökte lura oss... Inte ens de som lagt ut mobilnummer svarar i telefonen. Vad är detta?

Hursomhelst har det blivit mer jobb nu i slutet av sommaren, vilket är bra! From. fredag jobbar jag 8 dagar i sträck. Visst känns det lite drygt, men det blir värt det i slutändan :) Tror som sagt inte att jag kommer ångra mig när nya möbler osv. ska köpas... ;)

Ni kan med andra ord vänta er en död blogg framöver om ni inte vill läsa om plu-nummer, vilka är det enda som kommer fylla mitt huvud under den närmsta tiden. Om inte annat tar jag emot tips på vad jag ska skriva om med öppna armar ;)

RSS 2.0