Fler bilder från USA

Skrev ju tidigare att jag skulle ladda upp fler bilder från USA, men det har liksom inte blivit av... Så nu när jag liks har externa ikopplat slänger jag upp några :)
Taget från "våran" balkong i Miami :)
Dr Phils hus :)
Det var allt för den här gången :) Har lite dåligt samvete för att det är samma bilder som jag redan lagt ut på facebook, men det är som det är. Får skärpa mig och sätta mig ner och redigera mera så ni får se HELT nya bilder ;)

Heldag i stallet

Har ju som sagt varit ledig idag eftersom jag skrev klart religionsuppgiften igår :)

Klev upp 11, åt frukost, drog på mig stallkläderna och for ut till stallet för att luncha. Medan hästarna åt passade jag på att göra stallet och ta fram grejer för att sedan fara ut på en ridtur med Victor. Hade först tänkt att träna mer dressyr, men ångrade mig så vi for upp på mon i det fina vädret istället! :) Vi skrittade upp till Sidensjörakan, och där travade vi fram och tillbaka en gång. Sen vände vi och tog en galopp längs rakan. Han valde själv en lämplig galopp, så jag lät honom bara rulla på i den tills vägen tog slut. Sen hoppade jag av och gick hem med honom. Jag tror att det är bra att han får skritta av utan ryttare ibland också för att kunna slappna av riktigt i ryggen. Hursomhelst var det en jättehärlig tur, och jag tror att Victor hade lika roligt som mig :)

Efter jag släppt ut honom i hagen tog jag ut hans grejer och satt utanför hagarna och smorde upp dem. Sköljde även upp benskydd och sånt, så nu är allt skinande rent! ;)
Victor och hans tjej Donna ;)

Onsdag

Vad har det varit med polisen idag egentligen? Har sett 3 olika bilar som varit ute, en som bara stod och tittade och två som stoppade. Och detta under den tiden det tar att åka från Gullänget till Bjästa... :o Blev stoppad av den ena, men fick åka på en gång då han hellre ville prata med han i bilen bakom. Han kanske tyckte att jag såg för ordentlig ut för att fuska med nåt, vem vet? ;) Hahaha! :)

For ut till stallet en sväng för att träna lite dressyr med Victor. Han var piggelin! :) Vi tränade på "det gamla vanliga", att han ska ge efter för tygeltaget och söka neråt. Och så en himla massa volter också såklart! I höger varv var han riktigt fin, travade flera varv på volten i en låg och stadig form. I vänster varv hade jag lite mer problem då jag tappade yttersidan på honom och han "gled iväg". Något varv här och där gick bra, men annars var han som en slingrig ål att rida ;) Är han likadan nästa gång ska jag börja jobba mer på raka linjer, då får han inte samma chans att skjuta ut bogen åt något håll. Det spelar ingen roll vad han hittar på, jag vinner alltid ändå... ;)

Nu ska jag sätta mig och göra en uppgift i religion. Morgondagens lektion var på valfri plats, så jag gör den nu så är jag helt ledig imorgon! :) Ska sova läänge, det behöver jag verkligen!
Jag känner mig precis som Victor på den här bilden... ;)

Skitdag!

Vaknade pigg och tyckte inte alls att det var jobbigt att kliva upp imorse, men nu skulle jag ge vad som helst för lite sömn ;) Hela eftermiddagen har spenderats framför tvn och vid datorn, och det gör ju inte att man blir piggare heller... ;) Skolan har varit seeg, vi gör ju nästan aldrig någonting på måndagar, men går nästan full dag ändå. Går inte riktigt ihop. På idrotten hade jag lovat mig själv att ta det väldigt lugnt pga knät. Cyklade ett tag, men då det blev tråkigt började jag gå på löpbandet. Det dröjde inte lång tid innan jag började få känningar av det... Är SÅ less... :(

Skulle åka hem med pappa efter skolan, och när jag stått och väntat utanför skolan ett tag ringer jag och frågar var han är. Då hade han glömt bort mig! x) Tack pappa, jag tycker om dig också :)

Och som på grädden på moset håller min käre dator på att säcka ihop :o Den vill inte starta, så jag måste köra startreparation på den nästan varje gång numera. Har iaf flyttat över alla viktiga filer till externa, så de sitter säkert :) Jag har mina ljusa stunder jag också... ;)
Kör på gammbilder, de har ju funkat förut? ;)

Dagens ridpass

Idag hade jag utsläppet på morgonen, och sen for jag hem och sov igen ;) Vi var bortbjudna på middag igår, så jag fick vara chaufför sen på natten. Då kan man ju inte åka när man vill heller, utan måste vänta tills alla andra ger sig. De var klara runt 3, så det kändes lite trögt att kliva upp 8 imorse... Hahaha :)

När jag vaknat för andra gången for jag ut till stallet igen för att rida Victor en stund. Vi skrittade fram och av ute, och resten av tiden travade vi runt på en volt på ridplanen. Det är inte så bra underlag där nu, det är ju upptrampat från de gångerna vi ridit tidigare, och så har det blivit slask och sen frusit till igen, så vi hade en liten bit på mitten vi kunde vara på ;) Hade inga som helst förväntningar på honom idag, utan jag ville bara att han skulle få komma ut och röra på sig efter gårdagens kvallopp.

Duktig Victor!

Victor var med i ett kvallopp på Dannero igår, och han sprang på 1.20, vilket innebär att han klarade kvaltiden! :) Så nu är han med i matchen igen ;)

Happy :)

Nu har jag gjort nästan allt som ska göras idag, bara plugget kvar. Var som sagt ut och skrittade Victor en sväng på eftermiddagen. Hade med mig det nya hästgodiset, så idag var jag populär. Hahaha :) Han var pigg och glad, och hela turen var så mysig :) Bortsett från mina täckbyxor. Jag trodde att jag skulle bli tokig! Kan det inte bara bli varmt och skönt snart?

Ja just det, jag var ju iväg på en "intervju" efter skolan för sommarjobb. Och vet ni vad? Jag fick det! Wiiiee :)

Nu är det 2,5 timmar kvar tills Big Brother börjar, så det är lika bra att jag drar igång med skolarbetet på en gång. Gör jag bort både samhällskunskapen och matten ikväll är jag helledig resten av helgen, och det är ju inte LITE lockande heller! :)

Fredagsfräckis :)

En dag frågade lille Pelle sin pappa vad som skulle hända om han åt för mycket choklad. 
Pappan svarade:
- Du blir lite stor om magen!
Samma dag var Pelle ute i stan med sin mamma och såg en gravid kvinna och sa belåtet till henne: 
- Jag vet vad du har gjort och det e gött det!

Dagens "att göra"

God morgon! Fredag och allt, vilket innebär att en ny fredagsfräckis kommer upp 15.00 i eftermiddag! ;) Jag tänkte bara lite snabbt dra dagens "att göra" - lista.
  • Skolan 8.10 - 11.10
  • Gå och prata med chefen inför kommande sommarjobb
  • Förbereda middagen till ikväll
  • Ut och skritta Victor
  • Ev mocka om det inte är gjort
  • Hem och städa hos kaninerna
  • Fortsätta med samhällskunskapen som inte är klar än...
  • Om jag orkar ska lite matte göras också
Nä, nu ska jag dra till bussen! Vila kan man göra när man gått i pension... ;)

Dagens köp

Jag och Dafna var iväg till ÖoB efter skolan och gjorde några fynd ;)
Ansiktsmasker
Ansiktsskrubb
Hårinpackningar

Hudkrämer

Gott till kaninerna :)

1kg hästgodis till Victor

Och slutligen, flott till mig själv. Måste ju tröstäta nu när det är sååå synd om mig själv... ;)

Äntligen hemma!

Har varit hemma ett tag, men det måste helt ärligt ha varit en av de absolut värsta promenaderna någonsin! :o Från början blåste det ju bara, inte hade vi räknat med någon snöstorm heller... ;)

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lååång dusch med ansiktsmask och grejer. Det var jag banne mig värd efter en sådan vansinnestur! ;)
Någon hade vält kuren i Åmynnet. Bussigt... ;)

Är ute på en 9-10 kilometers promenad med ...

dsc00242 (MMS)

Är ute på en 9-10 kilometers promenad med Dafna i snöovädret ;)


Onsdag

Dagen började med att jag och Felix gick bort till Friskis & Svettis för att intervjua en som jobbar där. För projektarbetet alltså. Det känns som att vi är hyfsat i fas nu faktiskt :) Ska bara ut med en enkät på internwebben och sammanställa allt, och sen är det bara rapporten kvar!

Resten av dagen har varit lite halvseg. Sist av allt fick vi sitta och lyssna på en föreläsning om hur det går till när man ska söka till högskola och universitet. Allt det som sas visste man redan, så det kändes lite smått onödigt.

Ikväll ska jag försöka skriva klart samhällskunskapsuppgiften. Är less redan innan jag börjat... Är så otroligt skolless nu så det finns inte! Men innan jag börjar med det ska jag titta på ett avsnitt av ponnyakuten ;)


Pretty pretty please,
don't you ever ever feel
Like you're less than
fuckin' perfect
Pretty pretty please,
if you ever ever feel
like you're nothing
You're fuckin' perfect to me!

Miljöfrågan

Idag visade en klasskompis en film om miljön och hur vi förstör den. En sak som framförallt var i fokus var den höga oljekonsumtionen som förstör något så enormt. Han hade lagt in ljudspår där 2 lärare pratade om miljön och vad vi skulle göra för att förbättra oss. Den ena sa att vi i framtiden skulle kunna köra bilar som drivs av vatten.

Det som kom upp i mitt huvud då han sa det var "nu kommer vi bidra till ännu mer förstörelse genom att inte tänka efter före.". För det är faktiskt så att mycket av det som blir fel blir det just för att vi inte tänker efter. Ta till exempel kärnkraftsverken. Det finns jordsprickor runt om i världen, och nära sprickorna är det större risk för jordbävningar. Var har vi då byggt kärnkraftsverken? Jo, precis vid några jordsprickor. Vi borde börja tänka efter innan vi tar nya idéer i bruk helt enkelt.

Så, varför skulle inte en vattendriven motor fungera? Jo, när motorn går med hjälp av vattnet kommer det att bildas vattenånga, vilken kommer att stiga och bilda regnmoln. Tänk er nu att vi lyckas byta ut ca 25% av alla bensin/dieseldrivna bilar mot vattendrivna. Regnmolnen kommer att bli tunga på en gång, och till slut kommer det att regna konstant. Detta kommer att leda till översvämningar världen över. Det är helt enkelt ett snabbare sätt att förstöra miljön, och när vi väl sitter där finns det ingenting att göra.

En sak jag däremot tror starkt på är elbilarna, men jag tycker dessutom att man bör bygga solceller på taket och motorhuven så att batteriet laddas upp "naturligt" också så man kan köra längre mellan varje uppladdning.

Jag vet inte hur pass intresserade ni är av att läsa sånt här, men jag kände bara att jag ville få ur mig lite tankar och funderingar ;)

Tur med Victor

Hela dagen gick jag och längtade tills skolan skulle sluta så jag skulle få komma ut och rida i det fina vädret. Direkt när jag kom hem var det halvt storm, och regnet gjorde att man inte kände sig så peppad längre... ;) Men jag tog mig i kragen ocg bestämde mig för att åka ut ändå. Så jag sprang runt hemma och letade regnkläder, jag vet inte hur länge, innan jag hittade dem. Och innan jag hittat dem, fått på mig ytterkläderna och gått ut till bilen var det sol igen. Det går bra för mig nu!... ;)

Hade tänkt mig ett dressyrpass på plan, men då jag kom ut och insåg att hela plan var en pool ångrade jag mig. Kände att jag inte orkade bråka med vatten"rädda" Victor ;) Så vi red upp mot mon istället. Travade Sidensjörakan 3 vändor innan vi var tvungna att sakta av då jag fått tillbakadet onda i vaderna. Hade det ofta när jag red förut men så gick det över, men nu är det tydligen tillbaka igen... Jag älskar min kropp, tralalala!

Hursomhelst skötte han sig bra och verkade tycka att det var roligt :) Extra kul är det också när han får den extra energin ute i skogen som han inte har på ridbanan. Det blir som en helt annan häst att jobba med, mycket mer energi i stegen! :)

Sadelgjord!

Victors sadelgjord är för lång för honom, så jag ska köpa en ny. Problemet är bara att jag inte vet vilken storlek han ska ha. Den han har nu är gammal, så storleken på den har nötts bort... ;)
Så, ni som också rider varmblodstravare, vilken storlek har ni till era hästar?

Less...

Ni som läst bloggen nu de senaste veckorna vet säkert om att jag sprungit en del för att bygga upp konditionen till kommande coopertest. Har även tränat lite styrketräning och påbörjat träning för knäna för att stärka upp dem. Det har faktiskt varit roligt att komma igång, och jag har känt mig så duktig efter varje träning :)

Men sen innan sportlovet har det inte känts riktigt bra, och idag var det ännu värre. Jag tänkte mjukstarta igen med att bara jogga 1km lite lugnt då jag annars brukar springa 2km, men redan efter de första stegen kände jag att det inte var lönt. Så jag fick kliva ner från löpbandet och gå och göra något annat för att sedan ha värk i knäna i drygt en timme. För några steg...

Jag som känt mig så hoppfull när det gått så bra med all träning, och nu rasade allt. Kommer inte kunna nå mitt mål inom idrotten heller då jag inte kan springa. Blir så less...

Gårdagens ridpass

Igår red jag dressyr med Victor på plan :) I början hade jag lite svårt att få med mig ytterbogen i vänster varv, men efter att ha gjort några ökningar längs långsidorna och snirklat runt på olika voltspår släppte det ganska snabbt. När vi värmt upp ett tag kom Cowboy-Robban ut och ville prova rida några varv ;)
Sen fortsatte vårt dressyrfjantande... ;) Han var stundtals riktigt fin! Han tyckte dock att jag var lite jobbig med honom när det var dags för galoppen. Men det är klart det är jobbigt när man inte har de rätta musklerna för att bära upp sig i galopp. Det fixar vi förr eller senare :)

Stallet nästa!

Nu åker vi ut till stallet för att ta in hästarna :) Har lovat Felix att han ska få leda in Wilmer, så han följer glatt med ;) När vi kommer hem ska vi titta på Eclipse. Jag har inte sett den än, det är ju nästan så man får skämmas...

Fredagsfräckis :)

Det var en gång en svensk, en finne och en norrman som var fast på en öde ö. 
Djävulen kom dit och sa att de skulle alla ut i djungeln och söka en frukt, sedan skulle djävulen ta frukten och stoppa den i arslet på dem, och den som börjar gråta måste bli kvar på ön.
Först gick svensken, kom tillbaka med ett äpple.
Djävulen tryckte upp det i arslet på honom och han började gråta, så han blev kvar på ön.
Sen gick finnen, han kom tillbaka med en banan.
Djävulen tryckte upp den i arslet på honom, och finnen började skratta.
Djävulen tryckte den djupare och djupare, och finnen bara skrattade mer och mer desto djupare bananen for.
Till slut sa djävulen:
- Okej, jag ger upp, du ska få åka hem, men säg mig hur du gjorde det?
Finnen svarade:
- Norrmannen kommer med en melon...

Torsdag

Dagen började med prov i religion. Kändes A-W-E-S-O-M-E! ;) Sen ner på stan en sväng, och det är ju helt otroligt att det knappt finns några mjukisbyxor att få tag på i hela stan! Sen hem, och tro det eller ej, men jag kom ihåg och orkade hämta ut min medicin innan den nuvarande tagit slut! Det ni! ;) Gick även in och bokade tid för sminkning till balen. Nu ska bara klänningen läggas upp, och sen är allt klart! Då är det bara studentklänningen kvar...

Efter det for jag till stallet och drog ut på en lång skrittur med Victor. Räddningsvägen till Kornsjö, och sen Kornsjövägen hem. Hoppade av och gick de sista 2 - 2,5km då jag frös som en jag vet inte vad ;) Victor var som en liten bäbis, allt var farligt! Men det är roligt att han är vaken, det finns inget så tråkigt som hästar som är som maskiner...

Har förresten fått en förfrågan om att börja hjälpa till med en nordis som står en bit utanför Bjästa. Jag som tycker att det är så roligt att rida nordis! Men jag var tvungen att tacka nej för stunden iaf, har ju nog mycket som det är med skolan och Victor, och till våren även Wilmer... :/ Ibland önskar jag att jag hade obegränsat med tid!
Saknar nordistiden med Hilda!♥

Förbannad

Just nu är jag så förbannad så det finns inte! Det är tur för er att jag är väldigt noga med vad som får publiceras i bloggen och inte, för annars hade det kommit ett lååångt inlägg om det... Ibland önskar jag att man kunde publicera vad som helst bara för att få visa och berätta för folk vad som händer när de inte ser på. Berätta hur orättvist behandlad man blir av vissa, hur många tar en för givet och hur somliga verkar tro att man alltid kommer att finnas till trots att de inte bryr sig ett skit om en, utan bara vill ha hjälp själva.

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad" lyder den gyllene regeln som man fick lära sig i lågstadiet. Helt otroligt att många vuxna människor inte lärt sig den än...

Big Brother

Nu börjar Big Brother med min stora idol; Gurkan! :D

.

Nu har jag gått igenom alla blogginlägg och allt annat som ska kollas ;) Blir nästan som ett extrajobb det här då man ska hålla koll på allt och alla! ;) Men är man nyfiken får man skylla sig själv :)
Nu ska jag röja upp på mitt rum, och när det är klart ska jag sätta mig med matten och religionen fram till desperate housewives börjar. Känns jättejobbigt, men vafan... Bara 5,5 veckor kvar till nästa lov... ;)

Dressyrplutten :)

Idag red jag faktiskt ett dressyrpass på Victor, det var inte igår! ;) Han var lite stel i början, men när han joggat igång var han jättefin i båda varven :) Han har fortfarande lite problem då man rider på en 8-volt och ska byta till höger varv, då tappar han både böjningen och nedåtsöket. Åt vänster går det bra, men åt höger blir svårare. Tyckte trots det att han kändes så pass stark för att börja lite smått med galoppen. Vi galopperade drygt ett varv åt båda hållen, och då kände man verkligen skillnaden i sidorna! Tror det är bra för honom att börja galoppera lite på volt då det gäller att bygga upp vänstersidan :)

Är så stolt över dressyrplutten idag! :)

Utbildningsmässa

Det var utbildningsmässa på skolan idag. Folk från olika högskolor och universitet kom och pratade, delade ut kataloger och gjorde allt för att ragga nya elever ;) Jag vet ju redan vad jag ska gå, så för den sakens skull spelade det ingen större roll, men jag tyckte ändå att det var bra att få lyssna på någon från den skolan iaf. Det kändes ganska lovande faktiskt :) Trots att man egentligen vet att de som åker ut och pratar och representerar skolor är stjärneleverna som inte tycker någonting är jobbigt eller svårt... Jag lovar att jag inte alls kommer att vara lika positiv som honom under min utbildning, hahaha ;)

För hela världen var du bara någon, men för någon var du hela världen

Kan du inte bara komma tillbaka?♥

Melodifestivalen

Nu ska jag sätta mig och titta på finalen av årets melodifestival :) Blir första gången jag ser ett helt program av melodifestivalen iår faktiskt, så har ingen favorit. Vet inte ens vilka som är med ;) Nä, nu börjar det! Ha det :)

Bloggtrafik

Igår gick jag med på en sida för att få fler besökare till bloggen. Vem vet, det är väl alltid nån som inte tycker att man bara skriver en massa dynga ;) Hur som helst verkar det ha gett resultat, och klockan är bara 2 :)
Gå med du också :)
Fixa fler besökare till din blogg!

God morgon!

Eller morgon och morgon... Eftermiddag kanske ;) Klev upp 12 efter att ha sovit halvdåligt hela natten.

Hittills har min dag bestått av att ett dampanfall på brorsan som inte kunde koppla filmkameran till datorn och var skitförbannad på mig ;) Det visade sig att han våldat in kabeln åt fel håll och inte ens startat kameran... Good job!

Dagens planer är att först och främst skriva klart uppgiften till boken jag nu läst ut. När den är klar åker jag ut och rider Victor om det inte blir för sent. Mår fortfarande inte riktigt bra, men någon morot måste man ändå ha för att orka fixa uppgiften, haha :)

Fredag

Idag känns det som att jag gjort jättemycket, men när jag tänker efter har jag inte gjort mycket alls! x)

Började dagen med att förbereda inför middagen. Sen for jag ut till stallet och lunchade och mockade Victors box. Hem och duscha och byta kläder innan jag gick iväg för att söka sommarjobb. Självklart var ju inte chefen där, han hade precis gått hem... -.- Menmen, fick prata med en annan istället :)

...och det är allt jag åstadkommit idag :o Känner mig fortfarande så himla seeeg så det finns inte! Jag som hade planerat en massa dressyrträning med Victor under lovet, men jag har inte ridit en enda gång på hela veckan... Hoppas jag mår bättre imorrn, då ska jag banne mig ta en tur på bästaste :)

Jag lever! ;)

Har egentligen inget att skriva om just nu, utan tänkte mest bara visa att jag lever ;)

Först och främst kan jag börja med att tacka klassen och alla andra inblandade för kvällen igår, det var roligt! :) Men sov kanske 3 timmar inatt, så ikväll blir det att lägga sig tidigt... Har fortfarande inte läst ut boken riktigt, så jag får försöka plöja mig genom det sista så man kanske kan börja med uppgiften imorgon. Sen får jag se om jag orkar hålla mig vaken till Big Brother eller om jag ska vara duktig ;)

Klassfest!

Ikväll har vi klassfest i Själevad innan det (troligtvis) bär iväg på Olles. Ska bli riktigt roligt! :) Lika bra man börjar fixa sig om man ska hinna...
Klassen var taggad på förfesten till Inspark med temat färgglatt :)

Moonlight

Som de allra flesta redan vet om ska jag flytta till Stockholm till hösten, och att ha med sig kaninerna dit kommer inte att fungera. Därför har jag bestämt mig för att sälja Moonlight först och främst.

Moonlight är en blandras, 75% hermelin och 25% dvärgvädur. Hermeliner är kända för sin hoppkapacitet, och dvärgvädurer är bra barn- och familjekaniner pga. sitt lugn. Just nu är han inte tränad för 5 öre, men när jag tränade hoppning med honom som mest pallrade han sig över 40cm iaf :)

Jag hade tänkt mig 50kr för honom, och då följer en vattenflaska, matskål, härstamningsbevis (han har ingen stamtavla) och övergångsfoder med. Buren kan köpas med för 100kr.
Säljes inte som ormmat!

För mer information kan ni mejla mig på golden739@hotmail.com

Nu drar vi!

Nu åker jag och Dafna ut till stallet för att gå en promenad med Victor :) Jag tror att det är bra för honom att få röra sig utan varken ryttare eller vagn ibland också. Och så får vi komma ut och röra på fläsket också, det är ju trots allt sportlov! :)

Städningen klar!

Nu är både mitt rum och kaninburarna städade, så jag kan känna mig nöjd :) Nu ska jag slänga mig i duschen, och sen fortsätter jag läsa Frankenstein tills Big Brother börjar. Det kan man ju inte missa! ;) Tycker dock att deltagarna är lite segare av sig iår än tidigare säsonger. Men vem vet, det kanske släpper så småningom. Skitsamma, de får vara hur sega de vill, jag ska se det ändå :) Ha en fortsatt bra kväll ni andra!

Den omtalade sprickan...

Det känns som att öa har mycket att skriva om...
Det verkar även som att jag har rätt tråkigt då jag lägger ner energi på att blogga om det också... Eller så försöker jag bara fly undan städningen hos kaninerna ;) Men först blir det en semla! :)

Resultatet från i Söndags

Värmningen hade gått jättebra, kusken tyckte han var jättefin att köra och frågade om han var till salu ;) Sen till loppet då, han hade gått jättebra och kämpat på. Men så tappade han ena bakskon, och då det blir en sån nivåskillnad på hovarna då ena har en sko och den andra inte blir det svårare för honom att springa i en bra balans. Så han slog över i galopp och blev diskad... :(

Men jag är övertygad om att han kommer fixa kvalet galant bara skorna får sitta kvar :) Han är ju i toppform, och anledningarna till diskningarna har mest bara varit otur. Han har tappat skor, blivit skallad av kusken framför, haft för lång käk osv...

Men som sagt, han kommer igen. Och då, mina vänner, då blir han farlig ;)

Håll tummarna!

Idag startar Victor i Skellefteå, så nu får ni hålla tummarna att han håller sig till traven! :) Skulle han galoppera och bli diskad igen måste han kvala om, så hoppas verkligen att det går bra! Hejja Victor!

Stallet

Efter några om och men blev det att jag for till stallet fast jag inte tänkt göra det från början ;) Victor fick komma ut och skritta en sväng idag också, men den här gången for vi bara upp till grusgropen och vände.

Nu sitter jag och flyttar över filer till den externa hårddisken. Skrivbordet fylls ju upp på nolltid, så det känns bra att få lite ordning och reda även i datorn ;) Sen måste jag ta mig i kragen och börja städa garderoben också. Om brorsans mjukisbyxor går sönder hamnar de alltid på något sätt i min garderob... Sen snor han mitt enda hela par, smutsar ner dem och lägger in dem i min garderob igen. Tror jag får skaffa ett hänglås så jag får ha mina kläder ifred ;)
Jag längtar tills man kan rida i shorts och t-shirt igen! :)

Lördag

Eftersom Felix använde min bloggadress till sitt svar (och en gång även mitt namn...! ;) så blev Madde vinnaren till tävlingen ;)

Igår var jag ute på en skrittur med Victor. Räddningsvägen ner till Kornsjöstrand, och sen Kornsjövägen hem. Han skötte sig bra, men tyckte att det var lite läskigt med fladdrande ensilagebalar och en kornkross som stod och gick ;) Samtidigt skulle vi gå förbi en hästhage med en massa kompisar som ropade efter honom, så jag tror det blev lite mycket i huvudet på honom ;)

Idag ska jag ta tag i lite städning och kanske lite skolarbete. Mamma lämnade en lapp på allt som skulle göras innan de for upp till Långviksmon. Min mamma och hennes lappar, de tar aldrig slut! ;)

Onsdag

För det första: herregud vad tråkiga ni är! Inte ett enda svar på gårdagens "tävling"... Skärpning! ;)

Idag har jag varit allmänt deprimerad då min led- och muskelvärk kommit tillbaka pga väderomslaget. Trots att det inte är allra värst den här gången blir jag så less på att man ska behöva få ont av en sån skitsak som att vädret ändrar sig... Har provat kosttillskott hit och tabletter dit men ingenting har fungerat, så jag antar att det kommer följa mig livet ut då ingen läkare verkar ha någon direkt lust att hjälpa till. *Klapp på axeln* "Men lilla gumman, åk hem och ta en ipren så ska du se att det blir bättre..." Tack som fan!

Så idag ska jag ta det väldigt lugnt, kanske man ska ta sig för att läsa ut boken till svenskan? Vi ser väl. Men det blir inte många knop, det kan jag säga ;)

Tävling

Nu tycker jag mig ha varit lite klurig ;) Vi fick en uppgift på filmkunskapen att vi skulle ta ett kort som skulle få folk att associera till en film/tv-serie. Så eran uppgift blir helt enkelt att klura ut från vilken film/tv-serie jag hämtat idén till bilden! Första rätta svaret med en bloggadress inskrivet vinner... *trumvirvel...* EN LÄNK! ;)

RSS 2.0