Hoppträning med Victor

(Kan ni inte se filmen direkt på bloggen finns den på http://www.youtube.com/watch?v=uvy6ZovDjQI&list=UUBvMVK-aJs1hGlEMBMzgpJw&index=1&feature=plcp)

Titta vad vi har gjort idag!


Familjen annorlunda

Jonas: Jag vill åka till Skåne!
Jag: jaha, varför det?
Jonas: för där har de Skandinaviens största bilutställning.
Jag: okej, du får väl åka dit då.
Jonas: vad är Skandinavien för nåt?
Jag: HAHAHAHA!

Det enda som jag och brorsan har gemensamt är dumheten... ;)


Arbetsskadad

Det känns som att jag inte gör annat än är på jobbet nu längre, jag till och med drömmer att jag jobbar på nätterna. Natten mot igår drömde jag att jag satt i kassan då en kund kom och skulle köpa grillkol, men eftersom jag var så trött lade jag mig ner på bandet och använde grillkolssäcken som kudde. Natten mot idag drömde jag att jag satt i kassan igen, och helt plötsligt vaknade jag med ett ryck. Då satt jag upp i sängen och letade efter en streckkod på kudden. Inatt hoppas jag att jag måste städa på ICA, för tänk vad smidigt det hade varit att få vakna upp i ett nystädat rum... :)


Surt

Idag var det tänkt att jag skulle jobba 14-22, men igår kväll såg jag att chefen tagit bort det passet från mitt schema. Härligt, tänkte jag, då kan jag ta sovmorgon och ändå hinna ut till stallet och rida Victor. Tänkt och gjort, sovmorgon blev det. Samtidigt blev jag lite osäker så jag ringde mamma som var på jobbet (både hon och jag jobbar på ICA) för att dubbelkolla så det stämde. Då hade jag fått tillbaka mitt pass sådär över natten, så någon Victor hanns ju inte med... Surt! Menmen, mitt konto kommer tacka mig, hehehe ;)


Modebloggarn

Nu när blogg.se-appen funkar igen kan jag bjuda på lite bilder från när jag och Dafna for in till stan och kollade in dagens mode förra veckan;

 


RSS 2.0