Tidsfördriv

Hur bor du: I ett hus i Bjästa :)

Brukar du komma i tid: Oftast :) Gör mitt bästa iaf... ;)

Hur lång är du: ungefär 161cm 

Kan du laga mat: Ja det kan jag väl, men om det blir gott är väl en annan sak... ;)

Har du någon fobi:
Finns mycket jag inte tycker om, men vet inte om man kan kalla det fobi...

Hade du en bra kväll igår:
Jadå, man ska inte klaga :)

Vilket är ditt senaste inköp: Ett par skor! :)

Din favoritdryck på morgonen: Då jag inte kan dricka mjölk så är det juice ;)

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Studiebidraget

Har du sovit i din egen säng inatt: Jappjapp :)

Vad hade du sönder senast: Kommer inte ihåg, det händer ganska sällan som tur är

Vem snackade du med senast: Min moder :)

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tjata och dryga sig ;)

Intressen:
Hästarna och kompisar :)

Vad drack du senast: Saft tror jag :P

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Hugaligen, hatar verkligen kaffe! x)

Använder du hudkräm: Yes :)

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jodå :)

Vilken låt lyssnade du senast på: Kommer inte riktigt ihåg, men det kan ha vart Nightwish - Over The Hills And Far Away

Vad tycker du är äckligt: Finns mycket

Har du pengar på mobilen: Har abonnemang, så det beror på hur man ser det ;)

Vilken svordom använder du mest? Helvete

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Trivs bättre bakom kameran än framför, så att ta den ;)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Jag vet faktiskt inte :O Finns inget speciellt jag känner att jag vill ha just nu iaf :P

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? inte vad jag kan komma ihåg :)

Vad åt du till middag senast? Kasslergrejs och ris

Har du gråtit offentligt? Yes ;)

När sov du senast på golvet? Var väl kanske nåt läger för en massa år sen ;)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6-7 timmar nånting

Är dina dagar fullbokade och stressiga? No shit Sherlock...

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? När allt är som värst kan det bara bli bättre

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? No way :)

Tycker du om att krama folk? Ja det är mysigt :)
Tvätta bileen :)

Stoppad av polisen...

Har haft körkort i en vecka och har redan blivit stoppad. Bra... Haha nejmen det är tydligen nykterhetens dag idag så de gjorde bara en nykterhetskontroll ;) Trots att man vet att man inte druckit nånting går pulsen ändå upp, jag vet inte vad det är för fel på mig alltså! x) Jag och Jonas for in till stan efter han slutat skolan (jag var hemma idag också) och hämtade ut mitt körkort, och där stod grisarna och vinkade in oss ;) I övrigt gick allt bra, jag längtar till de lagt klart asfalten på e4an så man får bort 30-gränsen... ;)

Tabasco

...blir 6 år idag! :) Tur att han inte lider av samma åldersnojja som jag gör ;)

Bilder från clinicen


Sjuk

Är hemma från skolan idag, har blivit ännu värre i förkylningen nu så jag tyckte det var onödigt att gå. Speciellt med tanke på att det var orienteringsdag på skolan idag... ;) Lärarna tyckte man skulle åka dit och gå en promenad om man kände att man var "krasslig", men jag tyckte inte det var riktigt värt det att åka 2 mil enkel väg för att gå en promenad... Bättre att vila upp sig istället :)

Så det händer inte så himla mycket här hemma idag. Jag hade planerat att fixa lite med bilderna från i söndags och lägga upp dem, och sen titta klart på några filmer jag har fått låna av Jeanette så man kan lämna tillbaka dem någon gång ;)

Måndag

Den här dagen kan ta sig nånstans. Är fortfarande dyngförkyld och har undertemp, så känner mig febrig men har ändå inte feber. Sen på det hade vi orientering på idrotten idag också. Vi hittade inte en enda kontroll... Eller jo, vi hittade en. Men den var från en annan bana, så varken vi eller läraren hade någon aning om var vi varit nånstans eftersom den tillhörde någon annan skola ;) Sen har jag 2 prov imorgon, historia och rättskunskap. Rättskunskapen känns inte så svår, men historian har jag verkligen ingen koll på! Har ingen direkt motivation att sätta mig och plugga heller då man är sjuk. Har jag iofs aldrig, men nu känns det ännu värre... ;)
Nej men nu ska jag sluta klaga, finns inget tråkigare att läsa än negativa inlägg! Victor har kommit med i ett lopp på Bergsåker på fredag så nu håller vi tummarna för honom! :D

Söndag

Kände bara att jag var tvungen att uppdatera lite innan jag går och lägger mig. Igår fick jag ingenting gjort, för blev helt plötsligt jätteförkyld och kände mig febrig så den lilla energin jag hade kvar var som bortblåst... Idag mådde jag iaf bättre :) Så jag, Jeanette och Felix for till Bredbyn och tittade på en clinic med Ronny Åhman. Det såg riktigt roligt ut måste jag säga! :) Tog en del bilder, så de kommer nog upp till veckan.
Sen hem och vidare till båten. Tog en sista tur för iår och sen var det upptagning. Gick relativt snabbt tycker jag så det är skönt att det är bortgjort :) Skjutsade hem Felix, och sen har jag kämpat med labbrapporten fram till nu. Tycker jag gjort mig förtjänt av lite sömn nu, så god natt folket :)

Pingu!

Man blir aldrig för gammal för Pingu! :D Skrattar så jag tror jag håller på att bryta ihop!

Lördag

Igår var jag trött, tror jag stupade i säng runt 22... ;) Men hade ridit både Tardee, Donna och Kristallen i ösregnet så det var kanske inte så konstigt ;) Det gick bra med alla 3, Tardee var taggad till 1000 så hans pass gick mest ut på att blåsa ur honom lite energi. Både Donna och Kristallen fick gå motionspass mest bara för att de skulle få komma ut :) Blir ju lätt att de bara står stilla och blir stela i hagen då det regnar.

Idag får jag se om jag orkar åka ut nånting, blir det inte bättre väder tror jag att jag stannar hemma istället ;) Ska börja skriva på labbrapporten i biologi och fixa lite nere hos kaninerna har jag iaf bestämt mig för. Sen får jag se hur mycket jag orkar, vore bra om jag kunde börja plugga på historian också så jag bara har rättskunskapen kvar sen. Känns som att det aldrig tar slut på läxor och prov!

Torsdag

Dagen började då med att jag skulle åka in till stan med pappa för att komma i tid till körlektionen. Så 6.40 satt jag i skolan och skrev ett manus för svenskaredovisningen... Överambitiöst? ;) Sen upp på körskolan för lektionen och sen vidare till vägverket för uppkörning. Fick henne som alla varnat för, hon är jättehård mot alla säger de :O Så jag blev inte på världens bästa humör då precis... ;) Men det gick bra, och när jag parkerat och hon sagt grattis till körkortet kändes det som att en sten lättat från axlarna! Så nu ÄNTLIGEN kan jag ta bilen och fara precis som jag vill! :D

Så när jag kom hem från skolan skjutsade jag först hem Dafna så hon slapp gå ;) Sen for jag till mormor och morfar en sväng för att visa körkortet och de blev så glada! :) Efter det for jag till min efterlängtade slutdestination - stallet! Började med Kristallen som faktiskt fick gå intervaller idag :) Hon var så pigg och glad så det var verkligen skitroligt! :) Blev mycket galopperande för henne idag, först uppvärmningsvägen tillbaka efter vi vänt i skogen och sen 3 vändor i backen. Men hon bara spetsade öronen och ville fortsätta springa ;) Men det fick hon inte, utan hon fick snällt skritta hela vägen tillbaka till stallet från sandbacken för att försöka undvika träningsvärk så gott det går :)

Nästa man till drabbning var Victor. Vi tränade dressyr på ridplanen :) Hann inte rida så länge, för resten av familjen var hungriga och ville ha hem mig ;) Men det lilla jag red gick ganska bra! Han var väldigt bekväm av sig och totalvägrade att trava, så när jag drev på antingen reste han sig eller drog ner huvudet och småkrökte rygg ;) Jag bara skrattade åt honom och drev på ännu mer, så efter kanske 5 minuter gav han sig och började trava :) Då krävde jag inte så mycket mer av honom, utan han fick trava några varv på volten åt båda hållen och sen skrittade jag av honom ute. Det är så roligt att han börjar få lite humör tycker jag! Speciellt med tanke på att han var så ängslig när han kom och i princip bad om ursäkt för att han fanns, så att han protesterar lite när det blir jobbigt betyder ju att han blivit säkrare i sig själv och det känns så himla bra! Han behövde komma till Tallmon för att må bra ;)

Körkort!!!

Idag har jag äntligen fått kasta skylten! :D Som jag längtat! :)

Stallet

Hemma från stallet nu :) Blev bara Kristallen idag, jag kände att istället för att stressa ut med två hästar kändes det bättre att lägga ner riktigt med tid på den ena och låta den andra vila. Stress måste vara det absolut värsta som finns när man håller på med hästar! Det är så lätt att det smittar av sig på hästen också, och då blir allt bara ännu värre :O Så Donna fick vila idag, men jag hoppas och tror att jag ska kunna komma ut med båda på onsdag :)

Kristallen tyckte iaf att det var roligt att få komma ut :) Idag fick hon till och med galoppera på raksträcka! Hon har bara galopperat i backen förut, så nu tycker jag att det är på tiden att hon lär sig galoppera annars också så man inte blir beroende av backen så fort man ska träna :) Hon verkade tycka att jag var helt störd som bad henne om galopp där hon annars bara travat, men efter ett tag fattade hon galoppen (visst var jag vitsig nu...? ;)) och då tyckte hon det var skiitkul! :D Nä som sagt, det blir bra med lite mer galoppträning för henne :)
Nä nu ska jag vara lite duktig och städa upp lite här och efter det sätta mig och läsa in säkerhetskontrollen så det bara flyter på på körlektionen imorgon! :)

Glaaad!

Idag har varit en riktigt bra dag, allt har bara flutit på precis som jag velat! :) Dagen började med att jag fick sitta och vara dyngnervös hos vägverket innan jag skulle skriva teoriprovet så det var väl det enda negativa eftersom jag blev godkänd! :D Sen upp på skolan och ha fysik. Blev inte så mycket jobbat eftersom jag fortfarande var hyper och överlycklig efter teoriprovet... ;) Efter det var det lunch, och då träffade jag Madde i matsalen som sa att vi slutade tidigt idag :) Kan det bli bättre? ;) Så då hade vi bara idrott så slutade vi sen. Jag och Dafna gick ner på stan, där vi träffade Mira och så gick vi på stan ett tag. Köpte både ett par mjukisbyxor (behövdes verkligen, jag har inte ett enda par utan hål...) och ett par märkesskor det var 40% rea på. Ska bli bra att ha ett par riktiga skor utan hål i sulorna... ;)

Så nu hade jag tänkt byta om och åka ut till stallet. Hästarna har fått väldigt lite tid nu på slutet då jag har prioriterat både skolan och teorin, så nu när iaf teorin är bortgjord måste jag bara ut! :) Blir Kristallen som ska ut och sen får vi se om jag hinner med Donna också innan det blir för sent.
Såna här dagar skulle det vart fler av! :)

Världens bästa Victor!

Igår startade Victor i ett lopp på Bergsåker och kom 5a av 13 startande! :) Var väldigt nära 4eplatsen mot slutet också, och det trots att han bara gått ett snabbjobb de senaste 5 veckorna. Han är så duktig, Victor! :)♥

Lördag

Idag tog jag mig äntligen ut till stallet :) Först tog jag en tur på Donna. Det måste varit ett år sen jag red henne sist så det var jättekul! Hon var pigg och glad och ville bara öka och öka hela tiden! ;) Det var en så härlig känsla då vi galopperade efter skogsvägen, jag hade för en gångs skull en bra tvåpunktssits (brukar ofta behöva vara lite framåtlutad för att inte tappa balansen och "falla" bakåt), Donna jobbade på bra med sänkt huvud och jag lättade lite på tyglarna så hon fick öka så mycket hon ville en bit. Ökade gjorde hon, med spetsade öron, och allt bara stämde! Om det inte vore för öronen skulle leendet gå runt så mungiporna möttes bak på huvudet, det var så himla roligt! :D
Jag och Donna februari 2009 :)

Efter det var det Kristallens tur att få komma ut och röra på sig lite :) Hon var ganska bekväm av sig och gjorde helst inte mer än det hon absolut behövde... ;) Blev ett vanligt motionspass för henne då hon fått stå hela veckan eftersom jag haft mycket med skolan... :/ Fick ett ryck och kom på att jag ville träna sitsen då vi ändå inte skulle göra nåt speciellt, så jag var fast besluten att jag skulle klara att sitta ner i traven! Det gick faktiskt hyfsat - så länge hon travade långsamt ;) Annars kände jag mig som en studsboll ungefär... Nästa gång ska jag länga stiglädren så det blir lättare att hålla om med skänklarna, för förr eller senare ska jag kunna ha en bra sits oavsett om hästarna tar älgkliv eller inte! ;)

Pappa Conny

Pappa Conny: Men Sandra, har du klippt dig? :O
Jag: Nej det har jag inte... :S Vad då då?
Pappa Conny: Nä inget, du ser ut att ha så mycket hår bara...

Hahaha ja normalt sett brukar man ju få mindre hår efter en klippning, men Pappa Conny har nog inte riktigt koll på läget... ;)

True story...

Så sant! ;)

Fräsig kärra!

Jag fick en dekal av Robban att sätta fast på bilen :) Blev det fränt eller vad då? ;)
Me like! :)

Visste ni att...

...det idag är 20 år sedan tv4 startade sina sändningar? ;)

Onsdag

Börjar bli en vana att bara skriva varannan dag känns det som... ;) Aja i alla fall, matteprovet blev framflyttat till fredag istället. Det betyder att jag kommer att dra ut på pluggandet ännu längre och får ännu mindre tid över till körkortsteorin... Jag borde verkligen ta tag i allt nu men jag känner mig som en vandrande zombie för tillfället, orkar ingenting! Allt känns upp och ner, inatt klev jag upp 2.15 och var helt övertygad om att jag försovit mig. Tyckte det var lite väl mörkt ute, men var 100 på att jag hört och stängt av väckaren så... ;) Har lite väl mycket att tänka på just nu, så tror det är därför jag blivit lite virrig ;)

Idag var det en politisk debatt på skolan. Det var faktiskt ganska intressant att lyssna på, trots att jag alltid tyckt att politik är skittråkigt! Blev inte så mycket klokare av det och vet fortfarande inte vad jag ska rösta på, men ändå :) Sen tycker jag att det var lite struligt, fick inte riktigt grepp om vad alla stod för då de flesta ändrade åsikt och bara vände kappan efter vinden. De svarade på ett sätt på frågorna från "ledarna" och på ett annat sätt på frågorna från de andra partirepresentanterna. En av dem verkade inte ens veta vad han gjorde där, för på varje fråga de ställde till honom svarade han: "Ska jag säga vad jag tycker eller partiets åsikter?"... Hmm... Representerar du det där partiet är det väl en förutsättning att ni ska tycka ungefär samma sak? ;) Det roligaste partiet att lyssna på var iaf Sveriges Pensionärers Intresseparti, det var en riktig kruttant! Inte svarade hon riktigt på vad de egentligen ville heller ;)

Debattledaren: Tycker ni att man ska införa omprövning för körkortet vid 72 år? (minns inte exakt åldern)
Partirepresentanten: Jag tog busskort när jag var 65!
Och sen när de fick en minut var att tala för sitt parti avslutade hon med: "Och när ni skaffar barn, snälla skilj er inte!" x)
Ja herregud vilket flummigt Sverige vi fått med dem i riksdagen... ;)

Måndag

Goddagens alla glada! :) Här är det fullt upp hela tiden, har saker att göra jämt känns det som. Idag har varit en ganska onödig dag känns det som, enda lektionen man verkligen gjorde nåt på var idrotten där vi hade orientering. Jag och Amanda är SÅ duktiga på att hitta kontroller så ni förstår inte... (Läs: vi frågade folk vi mötte i skogen om de visste vart alla var... ;)) Menmen, det gick ju det också ;) Är riktigt stolt över mina knän som klarade att springa på ojämnt underlag, och dessutom i nerförsbacke utan att klaga! Det är ju kalas :)

Efter skolan for vi iväg och köpte kaninmat på Granngården. Det var inte igår... ;) Köper man en 18kg-säck så räcker det ett år ungefär så det är ganska skönt att slippa tänka på det och veta att man klarar sig ett tag. Hö däremot måste jag åka och hämta mer av snart. Trevlig läsning det här om var, när och hur jag fixar mat till kaninerna va...? ;)

Har även bokat in 4 körlektioner idag. Det börjar närma sig... :) Ska bli så himla skönt att slippa vara beroende av folk och bara kunna fara hit och dit lite som man vill! sen när jag ändå var igång har jag skickat iväg en anmälan till högskoleprovet som skrivs den 23 oktober tror jag det var. Hugaligen vad jag känner mig duktig ;)

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja röja undan lite i rummet och sen börja med matten. Har prov på onsdag, och sen måste jag börja råplugga körkortsteorin. Så som det ser ut nu blir det inte speciellt många vändor till stallet den här veckan... :/ Så typiskt, när jag hade tid att rida skulle Kristallen absolut kliva av sig skon, och nu när hon fått på sig den har jag för mycket att göra istället -.- Jag slår vad om att hon visste om det! ;)
Måste ta mig ut och ta nya bilder snart också. Det gäller att passa på under hösten med alla färgskiftningar! :)

Genomtänkt...

Vi har lite problem med vårt trådlösa internet här hemma. Satt mig ner och försökte fixa det, klickade runt lite och till slut trodde jag mig hittat lösningen. Då kom den här rutan upp:
För att kunna få internet ska jag alltså gå in på en hemsida jag inte kan öppna eftersom jag inte har något internet... Hmm... Genomtänkt :)

Heldag i stallet!

For till stallet runt 10 idag för att rida lektion för Susanne vid 11. Red Victor och det gick kanoooon! :D Vi fick en lite dålig start eftersom jag missförstått Jeanette och trodde att jag skulle rida Tardee så när det var min tur stod ju Victor fortfarande ute i hagen nyrullad och fin ;) Så det blev till att skynda på med grejerna så Susanne inte skulle behöva vänta så länge. Blev lite småstressad som smittade av sig på Victor så i början sket sig det mesta... ;) Lektionen gick mest ut på att försöka få honom att börja jobba i form, och herregud vilken skillnad det blev på bara en halvtimme! :O Han var skiitduktig! :D♥

Sen efter man suttit och latat sig i solen och tjockat i sig några av Catharinas megagoda bullar for jag ut och intervallade Kristallen på mon. Hon var pigg och glad som vanligt :) Utökade träningspasset så nu får hon gå 3 intervaller istället för 2. Men Kristallen tycker det är så roligt att galoppera så det har hon inget emot... ;) Så då får hon gå 2 intervaller i vänster galopp och 1 i höger galopp så hon musklar sig lite jämnare, hon har alltid varit svagare i högersidan ;)

Sista man till drabbning var Rayo som jag fick rida eftersom Sanna är i Skara har jag för mig :) Han gick bra som vanligt, mjuk och fin och har lätt för formen :) Det är jätteroligt att rida honom, man känner sig som värsta dressyrryttaren! ;)
Jag och Rayo i GidHundsjö i oktober förra året :)

Torsdag

Är hemma från skolan nu :) Så himla skönt att sluta extremtidigt så man får nånting gjort hemma också! Idag hade jag tänkt att först gå och hämta ut medicin (det är dryygt, därför måste jag bestämma sånt i förväg för annars blir det inte av... ;)), städa hos kaninerna, boka några körlektioner och (försöka) skriva klart svenskan. Förutom det ska jag även ut till stallet och rida Kristallen tsm med Jeanette och Tårtan :D Helt otroligt, det har gått 3 dagar sen jag var i stallet senast, men ändå saknar jag hästarna så jag håller på att dö!

Vårdcentralen

Dagen började med en sväng till vårdcentralen för att kolla om de kunde hitta vad som är fel med lederna. Hon visste inte riktigt med utan skulle diskutera lite med de äldre läkarna och sen skulle hon ringa och berätta hur de trodde det låg till. Däremot kom hon fram till vad det är för fel på knäna. Jag har någonting som kallas chondromalacia patella, något som tydligen är ganska vanligt. Då har man för mjukt brosk under knäskålen så att den ligger och nöter. Hon sa hur man skulle göra för att det skulle bli bättre så jag får försöka med det! :)

Sen for jag in till stan och gick upp på körskolan. Fixade fordonsfasen så nu är alla klara :) Ska bara repetera en massa nu... ;)
Sen upp på skolan för historia och samhällskunskap. Helt ärligt, de lektionerna ger inte ett piss! x)

Resten av min kväll kommer nog troligtvis att spenderas vid datorn, har en svenskauppgift som ska in på torsdag, och jag fattar inte hur man ska kunna skriva 2 sidor om någons sommar! Det är ju hur mycket som helst! Menmen, jag har en början iaf så det är bara att spinna vidare på det :)

msn

Sitter och skrattar åt nån nolifer på msn :) Hahahaha seriöst x)

Hästarna :)

Nyvaken Wilda efter sin skönhetssömn :)
Världens vackraste Hilda!♥
Linslus! :)
Live To Tell (Donna) :)
Mack Force
Kristallen :) Jättesvår att få bra bilder på, hon är som fulsöt på nåt sätt ;)

Intervaller med bästa Victor

Victor fick gå intervaller i backen idag :) Tror han tycker det är ganska roligt att galoppera, men innerst inne är han ändå väldigt bekväm och lat... Han låtsades ställa sig och titta på något bara för att han skulle kunna böja på halsen och vända sig om för att sedan vägra vända tillbaka ;) Tur man är tjurig som en åsna, annars hade vi inte ens kommit bort till backen ;) Han hade ju pulsmätaren på sig, och efter andra intervallen låg han på 206 i puls så de tar verkligen! Men det är bra det, nu ska vi bara få till vänstergaloppen också så blir det kanon! :)

Tufft liv

Wilda tycker det är jobbigt att vara världens sötaste :)♥

Grym!

Brorsans tjej Sara är så himla duktig på att sjunga! :):)

Fredag och lördag

Igår red Felix Kristallen :) Gick kanonbra! Tror båda två tyckte det var ganska roligt faktiskt :) Tyvärr tyckte inte mina knän det var lika roligt att gå en halvmil i mosand... Tur man inte behöver göra det så ofta ;)
Felix och Kristallen :) Fick typ springa brevid för att kunna få kort, Kristallens älgkliv är inte det lättaste att hänga med i! ;)

När vi kommit tillbaka till stallet red jag Tardee på plan en stund. Han kändes jättefin! Pigg och framåt och lyssnade jättebra :) Höll galoppen flera varv på volten åt båda hållen till och med! :) Duktig räsertårta! :)

Idag hade Kristallen lyckats få av sig en sko i hagen, och en bit av hoven hade följt med också så inte gick det att slå tillbaka den heller >.< Slår vad om att hon visste att hon skulle få gå intervaller idag så därför "råkade" hon kliva av sig den ;)
Tardee däremot hade alla skor kvar så han fick komma ut och svettas lite ;) Han kändes lite småseg så vi tog det ganska lugnt. Mycket möjligt att han tyckte det var jobbigt att galoppera på volten igår och hade lite träningsvärk idag, för han blev lite piggare mot slutet och det är ju oftast i slutet av passen som träningsvärken släpper lite :) Men det blev lite galopp ändå, och han skötte sig bra som alltid! :)
Nästa man till drabbning var Victor som skulle tränas lite på plan :) Han blir duktigare och duktigare hela tiden han också! Han har lite svårt med koncentrationen ibland, men då tar man bara en förhållning så svänger han jättebra för skänkeln sen :) Nu ska vi bara befästa det här lite till så kan vi börja jobba med böjningen sen!

"Klassens dag"

Hade slutat 11 idag om det inte vore för att vi hade "klassens dag" på eftermiddagen. Vi gick till UH för att fika och diskutera vad vi ska göra på klasskortet osv. Precis när alla köpt fika och satt sig var jag tvungen att gå för att hinna till bussen så det kändes ju något värdelöst... Men de kom säkert på nåt bra ;)

Nu ska jag ta och kolla om det finns nåt att äta här hemma. Känner inte alls för att äta nåt faktiskt, men jag vet att jag inte är hemma förrän runt 9 så annars vet jag några som blir arga på mig ;) Haha nejmen bara att ta tjuren vid hornen och söka igenom kylskåpet :) Hörs!

Projektarbeten och galna vetenskapsmän

Jag har äntligen kommit på vad jag ska ha för projektarbete! :D Underbart att slippa gå och oroa sig över att inte komma på nåt, och att jag dessutom lyckades väva in hästarna i det också gjorde det ännu bättre! ;)

Idag kom någon och hade föreläsning i klassen på historian. Det var en mycket rolig gubbe :) Han skrev en massa random ord på tavlan som man inte kunde läsa eftersom hans handstil var mindre bra. Han tog upp en massa gamla böcker som historieläraren håller kär, svor över hur värdelösa de var och kastade ut dem i klassrummet. Han berättade om sin kompis som monterade gardiner i lastbilshyttar på Volvo och tjänade 35000 i månaden. Det bästa var att hela klassen satt sig ner och diskuterade vad föreläsningen handlat om efteråt, men ingen kom fram till något svar. Vi hade verkligen ingen aning om vad han pratat om! x) Hoppas bara att historieläraren baserar provet på föreläsningen bara... ;)
Kristallen fick gå 2 galoppintervaller i backen idag :) Tror hon tyckte det var roligt, hon såg väldigt nöjd ut när vi var tillbaka iaf! :) Imorgon ska vi ut med Jeanette och Tårtan, så då är hon förhoppningsvis fit for fight inför fredag då Felix ska få prova rida henne ;) Det kommer säkert gå jättebra, hon är så snäll så! :)

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! Det var tungt imorse... ;)

RSS 2.0