Glad midsommar!

Folk önskar varandra en glad midsommar till höger och vänster, och jag kan ju inte vara sämre jag... Så GLAD MIDSOMMAR på er allihopa! (Det går inte att lägga ut några bilder, så ni får klara er utan ;))

Matfors nästa!

Har nyss kommit ut ur duschen och ska trycka lite mat i huvvet så jag orkar bilresan och får i mig mina tabletter, och sen bär det av till Köpmanholmen. Emilia ska tävla med Bitzen och jag följer med som moraliskt stöd och fotograf ;) Lägger ut några bilder på bloggen imorgon (om jag hinner) så ni får se denna översöööta ponny! Han ser ut som en busig liten B-ponny i ett D-ponnyformat :) 

Ida och Marulk


Ni hade inte kunnat gissa att han var varmblod om det inte vore för frysmärkningen va? Så fiiin är han! :))

Ida och AceFixar bilder

I söndags följde jag med Agneta och Emilia till ÖOR och tittade på tävlingarna. Det är farligt det där, man blir ju så himla tävlingssugen! Hade med mig kameran och tänkte fota lite folk (alltid känner man några som ska tävla), men det var bara Ida som jag kände så det blev bara bilder på henne och Ace/Marulk ;) Fixar bilder för fullt nu, ni får vila ögonen på SNYGGA Marulk så länge!

Omvänd pedagogik

Hela familjen Damgren sitter tysta runt bordet och äter middag.

Mamma: Ät nu inte för mycket mat.
Pappa: Varför inte? Har vi gjort i ordning för lite?
Mamma: Nej, vi måste ju orka tårta också!

Middagen fortsätter under tystnad.


Gissa var jag har varit idag?


Hemma!

Älskar att komma hem i mitten av juni och inse att det fortfarande finns snöhögar i slalombackarna, hahaha!❤
Den här dagen har verkligen gått i ett, inte en lugn stund. Vid 3 rullade bilen hemåt från den nya lägenheten som från och med idag är 100% VÅRAN! Vi (jag och Joel, som vart i Stockholm och hälsat på i helgen) hamnade mitt i rusningstrafiken när vi skulle genom stan, men annars flöt allting på bra och det gick ändå relativt snabbt att komma hem :)

Joel var mycket nöjd över att få köra min fiiine bil! ;)


5 månader

Skrev min sista tenta innan sommaren idag. 5 hela månader har gått sen jag började på KTH. Jag känner mig redan smartare!


Långnäsa

Hade planerat en pluggdag, men vaknade upp bakis trots att jag inte ens kommit i närheten av en droppe alkohol. Love life...


Österman?

Har varit med om många konstiga stavningar av mitt efternamn, men det här tar priset!


Nytt foder

När jag ändå var på Infra city passade jag på att gå in på Arken zoo och titta på foder. Jag har läst mycket om foderinnehåll och vad katter egentligen behöver nu på slutet och kommit fram till att Royal Canin nog inte var så bra som jag trott... Katter är ju rena köttätare, de livnär sig ju inte på gräs som hästar eller kor, och därför ska inte fodret heller innehålla något spannmål (det går rakt igenom utan att tas upp som näringsämne).

Jag stod och diskuterade en stund med en tjej som jobbade där och hon rekommenderade Four Friends, som inte innehåller något spannmål alls. Jag fick köpa en provpåse för ett billigt pris så nu hoppas vi att det är bra! :) Om inte så är det ju bara att byta igen...


Planer för dagen

Idag ska jag en sväng till Hööks, Frejas ägare ringde igår och undrade om jag kunde åka och köpa en betesreducerare (munkorg) nu när Freja ska ut på kraftigare bete. Efter låång övertalning gick jag till slut med på det ;)

Det är tyvärr det enda roliga som ska göras idag, resten av dagen ska jag ägna åt plugg - sista tentan på måndag! Sen måste jag städa upp i köket också för känner jag mig själv rätt kommer det inte bli någon mat här annars ;) När Felix är på praktik lagar jag ju bara mat åt mig själv, och när det ser ut som ett bombnedslag i köket orkar jag inte ta tag i det så då går jag hellre hungrig. Men som sagt, dagens to do :)


Tomt

Åhhh, jag hatar att bo kvar i Rotebro när alla våra grejer är borta i Brandbergen! Vi packade inte smart, det finns ju ingenting kvar x) Misse är nöjd iaf för nu får hon hela mattan för sig själv utan att bordet ska ta en massa plats ;)


Flyttat

Igår flyttade vi nästan alla våra grejer till den nya lägenheten, nu är det bara oss själva och Misse som saknas ;) Köpet är inte helt klart än då vi missat att man måste bli godkänd som medlem först, men förhoppningsvis fixar det sig till veckan.

När vi flyttat våra grejer for vi till Ikea och köpte säng och matgrupp så det är klart. Soffa får vänta tills i höst när jag fått min sommarjobbslön ;) Ikeas släpvagnsparkeringar kunde räknas på en hand och det tycker jag var himla konstigt! Det är ju inte ovanligt att man har släpvagn med sig om man ska köpa stora möbler och inte vill sitta och köra bil från taket som MR Bean... ;)

Idag blir det en sväng till lägenheten igen för att skruva ihop allt, och sen ska jag iväg och rida Freja. Hur jag nu ska orka det...


RSS 2.0