Bra jäkla måndag

Då var ännu en tenta över! Jag har inga förhoppningar alls, men den kändes betydligt bättre än de tidigare så lite kunskap har jag lyckats trycka in i gammhövvet mitt. Det betyder att det blir lättare att plugga till nästa omtenta om jag inte klarar mig den här gången. Det gäller att se det positivt. Och att aldrig ge upp ;)
 
Med bara 1,5 vecka kvar till tjejmilen gav jag mig ut och sprang bort en del av den obligatoriska tentachokladen. Det blev samma runda som sist, bort till nationalparken, och jag börjar känna mig så himla stark! Nog för att jag är trött efter mina 11km, men det är inte längre några problem att hålla igång hela vägen och till och med öka lite nu och då. Nu är jag taggad till tusen inför höstens lopp, det ska bli så kuuuuuul!
 
Nu ska jag ta tag i att rama in lite nya bilder från nu i sommar och skriva ihop ett nytt hyreskontrakt inför imorgon då Jenny flyttar in igen. Sedan lär jag stupa i säng och somna på en tiondels sekund. Bra jäkla måndag!

Determination

Hej på er!
 
Nu sitter jag nyduschad med BoT på knäna och med en linsgryta framför mig (ätlig dessutom! Jag slutar aldrig att förvåna. Eller förvånas...) medan jag lyssnar på regnet som smattrar mot rutorna, helnöjd över valet att ge mig ut och springa det första jag gjorde när jag klev upp. Det blev en längre tur på ca 11km, där jag följde en väg och hamnade i ett naturreservat jag inte ens visste fanns? Helmysigt med små stugor, café och ett litet stall dessutom! Det är tur man har full koll på vad som finns där man bor... :)
 
Annars är pluggandet i full gång och jag öser på inför den första tentan på måndag. Jag och den analoga elektroniken har aldrig varit vänner och jag har förträngt hur många gånger jag skrivit den där jäkla tentan... Men alltid lär man sig nåt nytt, och försöker man inte kommer man aldrig att lyckas heller - eller hur? :)
 
Igår kväll satt jag och var heldeprimerad över att behöva plugga. Helt ärligt så är jag så less på studentlivet nu att jag har lust att kräkas över böckerna. Nu vill jag skaffa mig ett jobb, flytta in på min gård och börja leva på riktigt. Jag satt och suckade över höstens kurser och kände bara: bläääääää... MEN, helt plötsligt tänkte jag; skärp dig. Lägg av. På riktigt. Det är väl klart som korvspad att hösten kommer bli jättetråkig och grå om jag redan nu bestämmer mig för att den kommer bli det. Nej, inställningen gör mycket, och här och nu bestämmer jag att min höst kommer att bli så himla bra. Jag ser fram emot tidiga morgnar, planering och att se hårt arbete löna sig. Simple as that. Nu ska jag äta upp det sista av min linsgryta och sätta mig med analogen än en gång så att jag kan kliva in och rocka tentan på måndag. PUNKT.
Längtar ihjäl mig efter den dagen jag kan stalla in min bästis i mitt alldeles egna stall..♥

Tillbaka till brottsplatsen

Då var jag och Misse på plats i Stockholm igen efter ännu en sommar hemma i lilla Bjästa! Det har varit full fart sen dag ett, och jag har haft det SÅ bra :) Det har varit jobb, mååånga stalltimmar, sena nätter i garage, fester, träning och en himla massa kompishäng. Jag har lärt känna så himla många härliga människor på bara 2,5 månad så det är inte klokt! De senaste två veckorna har gått i ett, och jag har knappt varit hemma någonting alls. Det har varit någonting på gång hela tiden, och alltid någon som velat hitta på nåt. Nu går jag tillbaka till mitt gamla plugg-liv igen, men med vetskapen om att jag känner världens finaste människor. Tusen tack till ALLA som varit med och gjort den här sommaren till världens bästa♥ 
 

RSS 2.0