Finaste Victor :)

Felix följde med och tog kort i torsdags :)
Nu måste jag börja städa upp på rummet mitt, och sen börja läsa igenom rättskunskapen. Kom på att jag har prov imorgon... ;) Tur det är ganska lätt så behöver förhoppningsvis inte lägga ner alltför mycket tid på det :)

Helgen

I fredags var det 200-dagars. Kvällen började hemma hos Johanna, där vi var till klockan var kanske halv 11, sen for vi vidare till Statt :) Jag tackar klassen för en bra kväll! :) Säger som förra gången, lägger Emma upp bilderna kommer de upp här också sen ;)
Igår hände det ingenting, utan jag var trött och sov bort hela dagen ;) Tror jag måste tacka vakten på Statt för vattenglaset jag fick, utan det hade jag nog mått illa ;) Hahaha :)
Och idag är det då första advent, äntligen! :) Jag älskar julen! Nu är det inte långt kvar till jullovet... :) Har vart ute och ridit Victor på mon, och han var taggad! Skulle egentligen haft träning med Susanne idag, men hon låg hemma med migrän så vi får skjuta på det. Hoppas det blir snart, jag måste ha en spark i arslet om det ska hända nånting... ;)

9.30 Smäller Det!

Då ska rektorn för naturvetenskapsprogrammet få stå till svars för varför han gjorde vårt schema såhär. Vissa kurser har väldigt mycket mer timmar än de ska ha, och vissa andra har mycket mindre, så vi har fått ge tid från våra håltimmar för att få det att gå ihop. NV3a är arga... ;)

Men innan det är det halvtidsredovisning på projektarbetet. Har vi mycket att redovisa? - 13 sidor direkt kopierade från wikipedia och körda genom google translate, varav 5 har vi skrivit om till riktig svenska... ;) Har inte ens en riktig frågeställning längre då läraren sågade den första och vi inte kommit på någon ny än. Det känns som att det kommer bli en bra redovisning :)

It's Like Wishing For Rain As I Stand In The Desert

Jag saknar dig♥

Inte min dag...

Det hela började med att jag skulle på vårdcentralen vid 10.30 för återbesök. For dit och berättade om problemet med knät då jag for in på akuten, så läkaren gick in i datasystemet och tittade på min journal. Då visade det sig att läkaren på akuten inte ens skrivit in att jag varit dit. Blir det följdproblem av det kan det ju bli svårt att få ut nånting på försäkringen om det inte finns dokumenterat att jag varit in och försökt göra nånting åt det... Min läkare sa dessutom att det lät ganska allvarligt, och att om det hände igen skulle jag få en tid direkt hos henne, så det var ju bra :)

Sen hade jag lovat att skjutsa pappa efter skolan då han skulle besikta Jonas epa. Han skulle vara klar vid 3, ungefär samtidigt som jag slutar, men just idag fick vi sluta en timme tidigare. Så jag satt och väntade till klockan var 3, då ringde jag och frågade om han var klar. Det var lite förseningar på bilprovningen så det skulle ta lite längre tid sa han, men jag hade ju lovat honom skjuts så det var bara att vänta ett tag till. Kvart i 4 var han klar och sa åt mig att köra till verkstaden och hämta honom där. Så jag körde dit, och då visade det sig att de inte ville att han skulle lämna epan där, utan ta hem den igen. Han behövde alltså ingen skjuts, utan jag hade suttit och väntat i 2 timmar i onödan... >.<

Sen hem och titta igenom skolkatalogen. Då ser jag att vissa klasser fick ha skyltar ändå, men vi fick absolut inte ha det?! Denna skolledning alltså, jag tror jag blir tokig!

Nu ska vi iaf åka och hämta pappas bil ändå, och sen blir det lite matteplugg om jag orkar ;)

Dressyr med Victor :)

Idag blev det en sväng till stallet för att rida Victor på plan. Jag vet inte om det är för att han inte tränas lika mycket nu eller om det är för att jag red med allroundsadeln de senaste två gångerna, men han var inte riktigt sig själv. Började redan lite i skritten då han var lite allmänt spänd. Han gjorde ingenting speciellt men det kändes som att han var lite på sig vakt och försökte hitta orsaker för att kunna hoppa och studsa ;) Sen kom vi till traven, och där totalvägrade han! Studsade på bakbenen, gjorde kosparkar, skjöt rygg och tvärnitade ;) Till slut kom han igång så då travade vi bara några varv på volterna åt båda hållen innan jag gav mig, men då kändes han riktigt fin! :)

Öppet hus

Här ser ni vad jag sysslade med på dagens öppet hus! ;)

Inte okej...

Jag blir så arg på folk som inte kan parkera riktigt! Varje gång jag har bilen till skolan ser jag minst en bil som tar upp 1,5 plats, och det är så onödigt... När ska folk lära sig att parkera egentligen?!

Inte okej...

Baby Bob Marley

Såg den här på facebook och var tvungen att sno den ;) Så härlig unge! :D

Pappa Conny

Pappa Conny är sjuk och har varit hemma från jobbet idag. Plötsligt kommer han in i köket och ser väldigt nöjd ut.

Pappa Conny: Jag har kommit på vad man ska äta mot förkylningen!
Jag: Men va bra :)
Pappa Conny: ...KANELBULLAR! :D
En sjuk Pappa Conny + kanelbullar = en glad Pappa Conny! ;)

Gamla webcam-bilder :)

Det är alltid lika underhållande att titta på gamla bilder. Speciellt när de inte är seriösa... ;)

Just nu

Psykologiplugg och caesarsallad :)

Finally :)

Börjar äntligen se ett slut på den här veckan, och det känns så himla skönt! Skrev uppsatsdelen i svenskanationella igår och gjorde fysikprovet idag. Torsdagar går vi ju bara halvdag så nu ska jag sätta igång med psykologin som ska in imorgon. Hinner jag sen ska jag börja på fysiklabbrapporten också, men det får vi se då ;)

Victor

Idag tycker jag att alla ska hålla tummarna för Victor som ska starta på Bergsåker! :) Hoppas han slipper allt strul runtomkring, som det vart de senaste gångerna, och äntligen får visa vad han går för! :D

Mössan!

Nu är den helt klar :) Kan knappt vänta till studenten, det känns som att hela klassen är sååå less på varann! Ingen trevlig stämning alls längre...

Denna skola...

Den här veckan kommer att bli min död! Idag hade jag seminarium på rättskunskapen, plus att inlämningsuppgiften jag skrev igår skulle in. På onsdag har vi den uppsatsskrivningen på svenskan. Nationellt prov i 5 timmar... Tur vi slutar efter det iaf! På torsdag har jag fysikprov. På fredag har jag två inlämningar, en labbrapport i fysik plus en uppsats i psykologin. Och som om det inte vore nog ska jag till skolan på lördag också, är ju öppet hus då... Har lust att dra täcket över huvudet och sova fram till jullovet ;) Nästa vecka blir ju rolig den också, redovisning på historian, matteprov och halvtidsredovisning på projektarbetet. Och så måste jag skriva fördjupningsuppgiften till idrotten innan jul också...
Jaja, lika bra man sätter igång! Ska först röja upp lite på rummet, och sen städa hos kaninerna innan jag tar tag i skolan. Men hoppas ni andra får en trevlig kväll :)

Det roligaste jag sett på länge!


The Future Begins Today

Håller på att bli tokig på min förkylning, trots att jag bara haft den i någon dag! Jag är helt klart en bidragande faktor till växthuseffekten med allt papper jag gjort av med hittills... ;)

Från ett ämne till ett annat; jag har äntligen kommit nånvart med vad jag ska plugga efter gymnasiet! :D Som det ser ut nu tänker jag läsa till högskoleingenjör inom medicinsk teknik. Så nästa vinter blir jag 08:a med andra
ord ;) Har länge tyckt att själva läkaryrket varit intressant, men vill ändå inte jobba som läkare då jag tror att jag kommer ta alldeles på hårt på nederlagen. Skulle t.ex. aldrig förlåta mig själv om jag skulle gjort något fel som kostat någon annan människa livet... Så istället blir det produktutveckling inom vården jag kommer syssla
med :) Som det ser ut nu iaf, man kan ju ändra sig... ;)

Fredag

Äntligen fredag igen! :) Ska bli riktigt skönt med helg nu, trots att jag har en massa plugg inför måndag. Man får ju sova ut iaf... ;) Har även dragit på mig en ordentlig förkylning och har känt mig febrig hela dagen, men förhoppningsvis lugnar det ner sig snart :)

Idag har jag beställt studentmössan :) Den blir awesome! :D ;) Lite besviken för att man inte kunde brodera in året på baksidan, men det funkar nog utan också ;)

Ikväll ska jag och Felix gå och se Due Date på bio så vi får hoppas att den är sevärd! :)


Talet

Var ju först till vårdcentralen där de snodde lite blod av mig, och sen for jag till skolan. Måste säga att jag hade en enorm tur! Talet skulle vara 4-6min, och mitt blev 4.02! Snacka om bra tajming! ;) Resten av dagen var jag inte på G kan jag säga, trött som ett as...
Ikväll ska jag iväg till Step In och lämna tillbaka gymkortet och sen ska jag åka och rida Cabben hade jag tänkt. Orkar jag kommer jag börja med rättskunskapsuppgiften också, men det känns jättejobbigt... ;)
Gillar mitt hår på bilden! :):)

God morgon!

Har nyss tryckt i mig det sista av frukosten. Min jätteintressanta dag kommer att börja på vårdcentralen för att ta några prover. Förhoppningsvis hittar de vad som är fel på mina leder ;) Känner mig väldigt tveksam till det, men vi får väl se! Sen blir det att kasta sig i bilen till skolan och hoppas att jag inte missat alltför mycket av talen. Ni ska bara veta hur glad jag är över att ha haft sovmorgon idag! Blev klar med talet klockan 1 inatt och gick och la mig vid halv 2 så att kliva upp före 6 och försöka prestera nånting då hade inte fungerat... ;) Jag känner mig ganska nöjd med mitt tal faktiskt, men det är lite lite text så jag får prata långsamt för att ens komma i närheten av 5 min... ;)
Menmen, nu är det bara att se dagen i vitögat och sätta igång, man kanske blir en erfarenhet rikare idag också :)

Måndag

Så är man tillbaka i skolan efter lovet igen. Har inte gjort nånting vettigt på hela veckan! Men jag måste erkänna att det var riktigt härligt med en hel vecka utan något som helst skolarbete ;) Ikväll blir det ändring på det, ska hålla tal på svenskan imorgon så måste skriva manuset till det... Jobbigt ämne dessutom. Så det är lika bra jag sätter igång på en gång, om 6 timmar ska jag ha mejlat in en sammanfattning om vad jag ska prata om ;)

Fredag

Skulle egentligen gå på ett Body Pump - pass nu på morgonen, men så har Dafna blivit sjuk så då orkar jag inte heller gå ;) Men det är lika bra, har en del att göra idag...
*Beställa tid för provtagning på vårdcentralen och be dem skriva ut nya recept
*Hämta ut mer medicin
*Åka iväg med en massa kläder till insamlingen
*Fara och lämna en såg hos mormor och morfar (och av tidigare erfarenheter vet jag att det kan ta låååång tid... ;))
*Dammsuga hela huset
*Städa mitt rum
*Börja skriva på talet vi ska hålla på svenskan, och sen har jag en massa annat plugg som ska göras också

Och allt detta innan jag ska hämta Felix vid 14-15. Bäst man sätter igång med andra ord! :)

Storhopparn :)

Victor fick prova skutta lite idag. Han var jätteduktig! :D Lite skeptisk i början, men det gick snabbt över och i slutet var han värste storhopparn! ;) Märktes på honom att han inte är musklad för hoppning än, för han flåsade och lät som att han skulle ramla ihop och få en hjärtattack vilken sekund som helst... Hahaha :) Men det gick snabbt för honom att förstå vad han skulle göra, och sen flöt det bara på som om han aldrig gjort nåt annat :)
När vi hoppat klart gick vi in i stallet och tog på lite reflexer, och sen for vi ut och skrittade på mon med Anneli och Donna :) Det var tur vi hade Anneli med oss, hon var en riktig fena på att skrämma bort skogens alla djur med sin sångröst! ;)

Nya modellbilder!


Ni får nöja er med de här så länge, min dator är seeeg! ;)

Hilda Sjerona

Jag saknar att vara ute och sopa banorna med världens bästa Hilda :)
Första "tävlingen" - en blåbärshoppning i Docksta :) 5e gången hon någonsin hoppat med ryttare dessutom ;) En felfri runda av 3, och en superstolt ryttare! :D
Andra tävlingen: Hoppade 50 och 60cm i GidHundsjö. Nollade båda klasserna och kom 2a i 60. 0,43 sekunder från vinst! :)
Tredje tävlingen: Hoppade 60 och 70cm i avd.B. Jättefina rundor och nollade båda klasserna! :)
Fjärde och sista tävlingen: Hoppade 60 och 70cm. Nollade båda klasserna, och kom 2a i 60cm :)
Hoppträning hemma :)
Hilda är en häst man bara träffar once in a lifetime, om ens det. Jag är så glad att jag fick möjligheten att träna och tävla tillsammans med henne, hon har en speciell plats i mitt hjärta! :)♥

Träning

Hann vara hemma i drygt en timme innan det bar iväg till nästa träning på Step In. Första passet var ett gympapass på en timme, och sen var det en halvtimme till nästa pass, Body Pump, som också var en timme. Jag tror jag kommer sova gott inatt... ;)
Nu ska jag titta klart på Desperate Housewives och sen slänga mig i duschen. Sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken, hahaha :)

Stallet

Började med en skrittur på mon med Victor. Det var så hårt i marken så jag vågade inte göra mer än att skritta, men han fick komma ut och röra på sig iaf :) Vi har bytt sadel på honom eftersom allroundsadeln inte ligger riktigt bra, så nu rider jag i den akademiska istället. Den ligger mycket bättre och jag märker redan efter förra gången att han blivit mycket mer positiv till arbetet :) Inte samma tjafs när man ska upp heller så känns kanon för mig som inte riktigt tycker om den delen... ;)

Sen tog jag ut Cabben som jag hade tänkt träna dressyr med. Det blev inte riktigt så, han vägrade stå stilla så jag kom inte ens upp. En gång stod han stilla så pass länge att jag hann komma upp och sätta mig i sadeln, men när jag bad honom att gå framåt spände sig hela hästen och började hoppa och studsa fram och tillbaka så jag hoppade av igen. Det var inga farliga bocksprång eller så han gjorde, men eftersom han aldrig gjort så när jag ridit förut så tyckte jag det var dumt att ignorera hans "varningstecken". Efter jag kämpat på med uppsittningen i en halvtimme gav jag upp och gick ut och longerade honom en stund istället bara så han skulle få röra på sig. Imorgon hade jag tänkt ta ut honom i repgrimman en stund så han lär sig att respektera mig och gå undan lite för tryck så han inte blir lika klumpig att hålla på med som nu :)

Badrummet

Vi har renoverat badrummet uppe. blev klart för nån vecka sen, så här kommer några bilder! :)
Tagen från dörröppningen
Duschen sett från fönstret
Toalett och handfat sett från fönstret
Golvet i duschen :)
Och så avslutar vi med en bild på en av hyllorna i duschen ;)

Step In

Har nyss kommit hem från 2 träningpass på Step In :) Har gratisvecka den här veckan så det är lika bra man passar på att prova på så många olika gruppträningar man bara kan nu när man liks är ledig! ;) Först var det core, som Dafna är ledare för, i en halvtimme. Det är träning som mest fokuserar på mag- och ryggmusklerna. Skitbra, det är inte ofta jag orkar lägga ner tid och träna det själv ;) Sen var det afro power dance i en timme. En ganska rolig träningsform tycker jag, man tänkte inte så mycket på att det var jobbigt utan det var full fokus på rörelserna :) Men svettigt blev det ;)
Nu ska jag städa en massa här hemma, men först ska jag duscha! :)

RSS 2.0