Stan

Idag var jag på tjejkvällen på stan med Dafna och Åsa:) Jag lyckades klanta till exakt allt! Först hittade jag inte busskortet när vi skulle iväg så busschauffören fick damp men jag fick låna pengar av Åsa så det gick bra ändå;) Sen kom vi fram, gick upp på gallerian och började på the phone house för att lämna in mobilen igen. Då hittade jag den inte-.- När jag gick ut igen kom jag på att jag hade den i jackfickan så jag tog upp den, men då funkade den igen:S Men det var ju bra så man slipper skabb-mobilen:P Sen gick vi runt och hittade ingenting så vi gick iväg till Cubus och kollade och där hittade jag en skitsnygg stickad tröja:):) Men då var det typ 10 meter kö och bussen skulle gå om 15min så jag hann inte köpa den:( Men jag hoppas den är kvar på fredag:P Sen träffade jag Jeanette också, och det var ju lite kul när jag sagt till henne att jag skulle plugga både idag och imorgon^^ Så det enda jag fick med mig hem var lite grejer från Kicks som mamma ville jag skulle köpa till henne. Tråkigt... Men när jag kom hem hittade jag busskortet igen. Det låg i börsen-.- Men inte på samma ställe det brukar så det var därför jag inte hittade det^^
Sen har jag anmält mig och Rayo till GidHundsjös tävling nästa söndag också. Vi ska starta LC:2 och LB:1:) Ska bli riktigt kul faktiskt, han är en så fin dressyrhäst!:)
En annan rolig sak som jag inte berättat för så många än är att jag har köpt en egen bil!:) Pappa har 2 bilar, men den ena funkar inte och båda har automatlåda så jag måste ju lära mig växla nån gång:P Och behöver ju ändå en bil förr eller senare;) Så de ska lasta den i skåne imorgon så har jag tur är den här i slutet av veckan, annars i början av nästa vecka.Här har vi då pärlan;)


Grattis! Sony Ericsson k850i har nyss vunnit priset för världens sämsta mobil!

...nu går det inte ens att skicka sms-.- Kanske för svårt kommando;) Så anledningen till att jag inte svarat på smsen är pga damp-mobilen och inte för att jag är sur eller nåt^^ Så det blir väl till att lämna in den igen... Haha de som jobbar på the phone house kommer bli hyfsat less på mig, kommer dit typ en gång i veckan;)
Idag var det friluftsdag på skolan. Jag gick stavgång utan stavar, kuul... Sen hade alla som skulle vara med på det från min klass bangat ur eller nåt så det blev till att gå själv:/ Men hade inte förväntat mig att de skulle komma heller så jag hade laddat upp mp3n och då blev det inte riktigt lika tråkigt som annars:) Men det var svinkallt!:O Thank god för mina lovikkavantar säger jag bara!;)
Linda skickade sms och sa att våra Sandra-träningar förmodligen kommer dra igång igen:) Ska bli kul att få prova igen nu när Hilda lugnat ner sig lite:P

Another day´s gone

Japp, så är det:) Måndagar brukar ju alltid vara jättesega men idag gick det som bara hejsan;) Först hade vi beeptest på styrka och kondition. Gick väl sådär, jag blir aldrig nöjd på konditionstest... Lungorna säger ifrån innan benen gör det så jag är aldrig trött efteråt, jag blir så himla besviken när jag vet att jag skulle kunna klara så himla mycket mer...:( Men i alla fall, vi skulle säga vilken puls vi hade när vi sprungit klart. Jag kom upp i 192, och det tycker jag känns ganska högt men enligt läraren var det tydligen jättelågt.:O Hon tyckte jag skulle vara uppe i minst 200...o.O
På psykologin skulle vi ta med oss en artikel var om modern hjärnforskning. Jag skrev ut en sent igår kväll som jag knappt läst igenom, så det blev ju lite problem när det visade sig att vi skulle återberätta vad som stod där... Min var 4 sidor lång så det var bara till att börja bläddra, hitta stödord och dra egna slutsatser utifrån det;) Men hon såg inte allt för missnöjd ut så förhoppningsvis gick det bra:)
På kvällen åkte jag till ridskolan, första gången utan Hilda på jag vet inte hur länge:O Men det var faktiskt ganska kul att prova ridskolehäst igen, man märkte att man utvecklats sen sist man red den:P Jag hade iaf Donnadine. Ganska stor skillnad om man jämför med Hilda;) Donna är ett segt, kraftigt halvblod som är 167cm i mkh och Hilda är en överpigg nordis på bara lite drygt 150cm i mkh;) Men på slutet började vi förstå varann lite bättre och då gick det riktigt bra!:)
Nu ska jag titta på idol igen:) Heja Calle!

Känner inte för rubrik;)

Nu har jag nyss kommit hem från Näske krog, mormor fyller år nästa helg så då bjöd de med oss dit:P Man känner sig ju lite tjock efter en trerätters kan jag ju säga;) Men det var roligt att få retas lite med kusinen:)
Jag satt och kollade på tv, det var ett program om underbarn. I början var det ganska fascinerande, men till slut drogs det lite för långt. Enligt en pappa kunde hans barn be om vatten och säga till när blöjan behövde bytas när han var 2 veckor gammal! Då kände jag att jag inte riktigt trodde på det längre... En annan unge var världens bästa matematiker, han var 9 år och kunde räkna ut ekvationer som ingen annan kunnat lösa. Så min första fråga till det; vem rättade skiten?:P Men nu ska vi inte vara negativa här;)
I morse (12 är morgon för mig...) Åkte jag iväg och red Hilda. Det blev dressyr på plan eftersom vi skjutit upp det ett tag nu;) Hon jobbade på jättebra under uppvärmningen, men efter första galoppen blev hon som ett monster! Jag fattar inte vad det var med henne, hon galopperade jättefint men sen blev hon hyper och stack. Minsta lilla jag lade till skänkeln så sprang hon bara iväg, och så har hon inte gjort på flera månader!:O Så vi hade nog inte den bästa kommunikationen idag... Om några veckor hade jag tänkt att ringa Linda Nordlander och fråga om hon har lust att ha dressyrträning med oss, jag tror jag behöver lite hjälp med att utbilda gangster-Hilda...;)
Idag har Linda och Robban vart på Dannero med Wilmer på visning. Jag har inte hört nåt om hur det gått, sitter och väntar på ett blogginlägg från Linda...;) Men hoppas de kommit hem med förstapris såklart så det fått visa en gång för alla att de bästa hästarna kommer från Stall Calissendorff!:D

Wilmer som bäbis:)

Båtupptagning!

Nu har vi tagit upp båten:P Det blåste så mycket i Holmen så vi fick köra bort till Åmynnet och ta upp där istället... Men det gick ganska bra, den hamnade lite långt bak på båtvagnen men den ligger kvar iaf!;) Så nu står den på parkeringen utanför.

Efter upptagningen åkte jag till stallet och red ut med Jeanette. Vi var ute i lite drygt 2 timmar så man var lite småtrött när vi var tillbaka;) Men vi skrittade nästan hela vägen så så hård träning blev det inte;) När vi ridit genom skogen och kommit fram till asfaltsvägen orkade vi inte vända och rida tillbaka så vi red Sidensjövägen hem. Bra miljöträning att möta massa bilar:) Vi mötte en skogstraktor också, och den tyckte Hilda inte om, då ville hon vända och gå åt andra hållet;)
När jag släppt ut Hilda i hagen igen var det Rayos tur att bli riden. Det blev ett dressyrpass på ungefär en timme och det gick jättebra! Lite stel i början men jag red ganska mycket volter och sånt så han blev mjuk i sidorna och sen började han jobba på riktigt:) Galoppen gick väl sådär, han har nog inte tillräckligt med muskler för att orka jobba i rätt form. Några språng gick det men sen orkade han inte mer. Kan ju bero på att det är ganska tungt underlag på plan också:P Jag förstår inte att Sanna inte vill tävla dressyr med honom, hade jag fått skulle jag lätt ta chansen!;)
Nä nu kanske man ska göra nåt vettigt istället för att nörda dator... Kaninerna ska få nystädade burar hade jag tänkt:P

Äntligen helg!

Sovmorgon i morse igen:):) Började med engelska, skulle ha läxförhör. Hahaha det känns inte som att det var så seriöst, hon hade kopierat upp papper med fel glosor på... Vi hade haft typ hälften av demx) Hon samlade inte ens in dem utan vi gick igenom svaren på tavlan^^ Sen megalång rast, 2,5 timmars lunch. Så då var man inte så taggad för kemi sen... Så jag och Amanda skrattade åt konstiga namn i almanackan. Seriösa? Oh yes!
Sen hann vi ha ungefär 20min svenska innan vi skulle ta klasskort:P Det var en bättre fotograf än förra året, då var ingen beredd på att hon skulle ta kort så alla blev jättekonstiga... Men i år såg det faktiskt bra ut:)
Vi slutade 10 i 3 så då hade jag 55min till bussen skulle gå-.- Så då gick jag ner till DjurMagazinet som öppnade idag. Det var stoort, det fanns ju hur mycket grejer som helst! Jag köpte bara lite kaningodis, det känns som att jag har allt jag behöver till kaninerna redan;)
När jag kom hem bytte jag om till ridkläder och åkte till stallet. Kristallen var först ut:) Hon var så duktig så, men seeg när vi skulle iväg och överpigg på väg hem;) Hon verkar trivas hemma;) Idag var vi ju uppe på mon själva för första gången och det märktes ingen skillnad mot när vi hade sällskap, hon var lika cool som vanligt! Vi provade trava för första gången idag också. I början tog det jättelång tid innan hon förstod vad jag ville men vi har ju inte tränat övergångar till trav så man kan ju inte förvänta sig att hon ska fatta på en gång heller;)
Sen var det Hildas tur. Jag hade planerat in en dressyrträning på plan eftersom vi bara vart uppe på mon och fjantat runt i typ en vecka nu. Jag hann bara rida i ungefär 10min så kom pappa och skulle hämta mig-.- Synd, för det lilla jag hann rida kändes hon jättefin, pigg och framåt och svarade på jättesmå hjälper... Men vi får väl spara dressyren till imorgon då:P

Full fart!

I morse hade jag sovmorgon. Tydligen lite längre än jag trodde... Jag var framme på skolan typ en timme innan vi började-.- Men då satt jag och pluggade på engelskan så inget ont som inte för något gott med sig:) och så såg jag 2 renar också:P Första lektionen hade vi biologilab. Vi skulle ta fram DNA ur en kiwi^^ Ganska meningslöst för man såg ju inte DNA-strukturen, det var bara en grön sörja;P Men det gick ju det också:) Annars har det inte hänt så mycket speciellt på skolan. Vi ska programmera en egen miniräknare på programmeringen, och jag är verkligen värdelös! Jag ser bara en massa koder överallt och fattar ingenting^^ Eller, jag kan ju fatta lite av andras koder men att skriva själv går bara inte... Men med lite hjälp kom jag igång. Då kom nästa problem. Det måste blivit något fel i programkoden för enligt datorn blev 6+9=18x)
Efter skolan åkte jag till Hilda:) Vi red ut i skogen med Jeanette och Tardee idag också, och det gick bara bra:P Hon var mycket piggare idag än igår men det är ju bara kul med pigga hästar;) Efter stallet åkte vi och lämnade grejer till insamlingen i Bjästa. Man måste vara lite duktig ibland också...;) Sen blev det ju idol såklart:P Men en av storfravoriterna, Felix Västerhamn, åkte ut:( Han hade en riktigt egen röst, typ kermit-varning;)
Nu ska jag leta fram lite kläder, det är ju klasskort imorrn:P Sen måste jag plugga på engelskan, har prov imorgon och jag har knappt börjat...:$

Brunhårig:)

Japp, nu har jag färgat håret:) Det ska bli kul att se hur det blir när håret torkat, enligt paketet skulle det iaf bli guldbrunt:P Efter skolan gick jag till the phone house och lämnade in mobilen. De gjorde någon uppdatering, och sen återuppstod den! Han behövde bara lite återupplivning;)
När jag kom hem åkte jag till Hilda. Vi red upp på mon med Jeanette och Tardee, och det gick kanoners!;P Jag trodde Hilda skulle vara överpigg men hon skötte sig jättebra:)
Medan jag väntade på att toningen skulle bli klar tittade jag på idol (såklart;)). Alla mina favoriter är kvar!:D Fast idag var de flesta ganska dåliga tycker jag...
Imorgon har jag sovmorgon, jag får sova ut ända till 06.45;)

Programmering

Nu sitter jag på skolan och programmerar^^ Jag ska göra en radioknapp som det heter, men jag får det inte att funka...(ooväntat...) Vissa programmerar egna spel som de håller på med, medan vissa andra inte verkar få till något spel så de sitter och spelar nånting på facebook istället:P Men man kanske ska ta sig i kragen och be om hjälp så man kommer nånstans, man kan ju inte sitta och blogga hela lektionen...;)

Kristallen!

Nu har jag vart ute med Kristallen:) Eller, det var väl ett tag sen men... Det gick iaf jättebra! Det kändes att hon utvecklats från förra gången, hon var inte lika ostadig i början utan hittade balansen på en gång. Hon var till och med coolare än Tardee, som följer med som lugn hästkompis så hon inte ska stressa upp sig;)
Imorgon blir det troligtvis en sväng med Hilda på mon, nu har hon vilat i 3 dagar så hon lär ju vara ganska pigg;)

:)

Idag är dagen med litet t. Veckodagar skrivs aldrig med stor bokstav om de inte står först i en mening, så...;) Vi hade för övrigt prov på det idag, hahaha^^ Mellanstadienivå. På em hade vi orientering, och det gick faktiskt bra:) Trots att vi virrade bort oss lite så vi sprang för långt, men vi hittade ju en till kontroll då så det var ju bara bra;) Efter skolan gick jag och Dafna och köpte hårtoning. Nu ska jag få guldbrunt hår!:P
Nu ska jag till stallet och rida Kristallen. Hon är stencool, bara haft ryttare 3 gånger men ändå sticker man ut i skogen med henne utan problem! Det kommer bli en bra ridhäst av henne känner jag:) Hon måste verkligen hålla för travet så Linda och Robban kan behålla henne, annars blir vi ju olyckliga! Menmen, rapport kommer senare:)

Måndag igen

Då är veckans första dag avklarad:) Jag hatar verkligen måndagar! Först styrka och kondition, sen psykologi som i och för sig är ganska slappt...;) Sen typ 40 min lunch, 1 timmes fysik, 5 min rast, 1,5 timmes matte, 5 min rast och sen 55 min biologi-.- What doesn´t kill you only makes you stronger, så i slutet av 2an kommer jag vara lika stark som Magnus Samuelsson! Hahaha...;) På matten satt jag och Amanda och diskuterade vad jag skulle klä ut mig till på klassfesten, och hon kom fram till att jag skulle passa bra som mango, men jag ville hellre vara äpple;) Jag vet ju inte ens om jag kan åka, det går så dåligt med bussar till Bjästa på natten och ingen från klassen bor i närheten av Bjästa så inte kan man lifta heller...:( 
Efter skolan följde Dafna med mig hem för vi skulle plugga. Tror du vi pluggade? Nej... Det tog 1,5 timme att äta middag och sen var vi så hyper så vi nästan ramlade av stolarna^^ Bra med koncentration där;) Menmen, lite hann vi ju med iaf:P
Nu har jag suttit och nördat Farmville på Facebook medan jag lyssnar på Bandit Rock:) Snart ska kaninerna få mat och sen ska jag försöka sätta mig med fysiken igen, känns inte så lockande kan jag säga...:/

Sony Ericsson


Om ni någonsin ska köpa en ny mobil, köp inte den här! I somras blev det nåt fel på den, så då lämnade jag in den på lagning. De kunde inte fixa felet så då fick jag en ny likadan. Men nu har det blivit samma fel på den också! Så nu får jag ha min gamla mobil som jag brukar använda som stalltelefon, det gör inte lika mycket om den går sönder om jag skulle ramla av...;)

Så här ser då min "stand in" ut. Om ni lägger till några repor då;)

En i mängden

Japp, nu har jag gått och blivit en i mängden. En bloggare;) Bilddagboken börjar kännas jobbig eftersom man måste ha en bild för varje inlägg... Menmen, idag var jag på bio och såg Flickan som lekte med elden:) Den var helt okej, men ettan var bättre;P
 

Imorrn är det skola igen, känns såå drygt! Särskilt när man har styrka och kondition som första lektion... Jag tycker det är jätteroligt med träning, men inte 08.10 på morgonen;)

RSS 2.0