Fredag

Har vart en ganska lugn dag idag:) Tog vaccinationen sista lektionen och åkte hem efter det så hann med kvart i 3-bussen. Härligt!:) Kändes ju jättebra när större delen av klassen satt och diskuterade vaccinet och de som inte skulle ta den sa: "nej jag ska inte ta den, jag vill inte ha muterade barn när jag blir stor!" och sen precis innan vi skulle in triggade alla upp varann så det vart himla mycket värre än vad det egentligen var...;) Men nu är det gjort och jag lever fortfarande så jag får väl se om jag förvandlas till nån mutant eller om jag klarar mig...;)
Nu har jag hittat en gammal julkalender från 1996 på youtube som jag har tittat på en stund. Har avverkat 14 avsnitt nu, skitbra ju!;D Men skelettet har inte börjat vara med än så det är inte så läskigt...än... Mysteriet på Greveholm is the shiet!;)
Imorgon åker vi iväg till Sandra och rider lektion på hennes hästar. Ska bli skitkul att få prova en högt utbildad häst inom akademiskt!:D Förhoppningsvis får man en uppenbarelse om hur det verkligen ska vara, hittills har man mest fått chansa och gå på känslan. Funkar säkert den också men känns liksom bättre om man verkligen har kunskapen så man inte sitter och tränar på nåt som gör mer skada än nytta för hästen:P Ska ta med mig kameran så får se om det finns någon som känner sig manad att ta kort och filma lite:)
Nu ska jag packa lite grejer så man kan sova några minuter längre imorgon:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0