Onsdag

Jobbet gick snabbt idag! Kändes som man knappt hann blinka så var passen över :) Såna dagar vill vi ha fler av! ;)
Efter jobbet åkte jag och Elin in till stan en stund. Blev bara ett 5-pack ankelsockar som fick följa med hem så det vart inga spännande fynd... ;)
Sen har jag nog inget mer att berätta tror jag, skriver mest bara för att visa att jag lever ;) Bjussa på en bild från helgen kan jag göra iaf :)

Tisdag

Idag efter jobbet for jag och Sofie ut och cyklade :) Tog turen bort till Holmen och sen genom Kuba hem, ganska lämplig tur. Gjorde även dagens goda gärning genom att rädda en mops från att bli påkörd ;) Hon var ute och sprang på vägen så då kunde vi ju inte bara lämna henne! O.o Så vi gick till närmsta huset och frågade om de visste någon i närheten som hade en mops, och det visade sig vara deras. Vi är awesome! ;)
Sen hem och äta och sen iväg till stallet. Jag är ingen expert men jag tycker inte det ska slita speciellt mycket på knäna om jag skrittar och travar lite så länge jag inte står i fältsits eller rider lätt speciellt mycket. Så jag klarar mig nog ändå ;) Det sliter ju mer att gå i trappor så isf får vi installera handikappsliftar om det ska ge nåt att vila sig i form ;) Hursomhelst, Jeanette hade klurat ut en ny trail-bana som vi tränade på, och det var skitkul med lite nytt! Även fast man tränar på samma saker som tidigare blir det ändå annorlunda när det är en ny bana på nåt sätt :)
Har ritat ännu en paint-bild ;) Men lättare för mig att förklara och för er att förstå :)
1.Röd- Serpentiner runt däck där vi tränade neck raining, att hästen ska svänga för tryck mot halsen med tygeln.
2.Grön- De första gångerna skrittade vi bara, men i slutet travade vi in mellan bommarna, gjorde halt, backade ut och skrittade in mellan nästa bommar.
3.Blå- Skritta över fyrkanten helt enkelt. Bara så han inte ska ta för givet att han ska stanna där varje gång ;)
4.Brun- Skritta in i fyrkanten, göra halt och sen flytta bakdelen så man flyttat sig 1/4 varv.
5.Lila- Skritta över bommarna och göra halt med frambenen på ena sidan bommen närmast staketet och bakbenen på andra sidan den bommen. Sen var det sidepass (vet inte om det är så det stavas, men det är typ som skänkelvikning men man flyttar hästen rakt åt sidan istället för snett framåt.) till man "kommit bort" från bommen. Det var skitsvårt! x)
Överlag tycker jag det gick riktigt bra faktiskt :) Man märker att han börjar bli mer "med" och lyssnar istället för att bara såsa runt ;) Att flytta bakdelen gick som bara den, jag behövde bara dra bak skänkeln så flyttade han! Behövde inte ens nudda honom :) Ryggningen gick sådär i början, men sen fick vi ordning på den också :) Hyfsat iaf ;)
Känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst idag, men nu måste kaninerna få mat och så ska jag fixa min egen mat för imorgon :) Sen ska jag grisa ner mig i sängen och förhoppningsvis slippa drömma om den arga gubben jag drömde om när jag somnade på lunchen igår x) Ha det!

Amputera mina knän någon?

Ja aldrig ska det få vara bra nån gång. Har haft mycket värre med knäna de senaste veckorna än vad jag haft tidigare, men jag trodde bara det var att brosket under knäskålarna (som jag nött ner snett förut, därför jag haft problem...) som börjat växa ut igen. Men vi ringde till han som behandlade knäna och frågade, och han sa att jag troligtvis fått tillbaka inflammationen jag hade innan laserbehandlingen och tyckte jag skulle hoppa över ridningen i en månad (!!!!). Hur det har gått till fattar jag inte, det lilla jag ridit efter den behandlingen tycker inte jag ska ha gjort en sån stor skillnad, jag har ju typ bara skrittat och det tar ju ingenting på knäna :S Dessutom har jag ätit tabletter med bland annat gurkmeja som ska vara antiinflammatoriskt. Jag fattar ingenting! Extra surt är det ju att sommaren typ är enda årstiden jag verkligen har tid med hästarna -.- Så jag vet inte hur jag ska göra, jag kommer ju inte klara en månad, speciellt inte när jag inte tror det är det det beror på... O.o

Back in business!

Nu är jag tillbaka och har äntligen fått tid för datorn! ;) Helgen har vart ganska hyfsad, var på Ulvön som sagt :) Gick mest ut för att få komma bort lite så hade inga speciella förväntningar, och tur var väl det! 3 timmar av midsommarafton gick åt till att jag låg nere i båten med knä-och ledvärk!>.< Börjar man bli gammal eller vad är detta? O.o Nä från och med nu kommer jag aldrig ta för givet att jag kan mig upp för trappor iaf... Hahaha ;) Sen runt 22 började jag vara helt mig själv igen så jag orkade ta mig ut ur båten och gå runt och kolla lite. Gick bort till Alma och sen tillbaka, har man inget smink på sig går det inte att lura vakterna att man är 18 ;) Orkade inte ens försöka^^
Midsommardagen var mycket bättre! Kan inte komma på vad vi gjorde, men det var säkert nåt jätteviktigt... ;) På kvällen gick vi på Alma iaf :)
Pappa Conny är på G som vanligt! ;)
Sen på söndagen for vi hem igen. Hann inte mycket mer än att komma hem så ville några från klassen att jag skulle komma och spela volleyboll med dem i stan. Känns ju som att jag inte träffat dem på evigheter så vad gör man inte ;) Hatar att spela volleyboll men det var det nästan värt ;)

Torsdag

Idag hade vi kortdag på jobbet, slutade 2 :) Konstiga tanter slapp vi också ;) Bra dag!
Nu ska jag bara packa det sista och vänta på att mamma kommer hem från jobbet så åker vi ut på Ulvön över helgen sen :) Det ska bli så skönt att få åka iväg och bara släppa allt! Dafna har lovat att ta hand om kaninerna (TACK än en gång!!) eftersom det blev strul med transporten till Burön. Tur man har kompisar som kan rycka ut och hjälpa till när det behövs, verkligen skitbra!♥
Måste kolla upp om det är nåt jag glömt och sen måste jag äta nåt också känns det som ;) Men ni får ha en bra midsommar allihopa! Har med mig båda kamerorna ut så det lär nog komma en del bilder på söndag eller måndag... ;) Ha det!

Onsdag

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Har blivit ogräsrensning hela dagen så nu har vi rätt ont i händerna alla 3... ;) Vi hade rätt roligt åt en tant som kom och klagade, hon sa bland annat att hon inte tyckte det såg speciellt bra ut där vi rensat eftersom hon tyckte vi skulle kantskära först. Eftersom vi redan gjort det pekade jag och sa att vi faktiskt redan kantskurit, och då svarade hon: Nejmen ser ni vad fint det blev? Hahaha bara några sekunder tidigare tyckte hon det såg förjävligt ut^^ Vissa tanter är ju minst sagt speciella :)
Ikväll ska jag till stallet och rida Tardee en stund på plan hade jag tänkt, och sen ska jag hem och packa för Ulvön :) Hoppas bara det blir fint väder nu då så man kan steka hela helgen! ;)
Nu ska jag duscha (jag är nog den enda som duschar innan jag åker till stallet... Men är full med jord och har bensin på händerna... ;)) och sen måste jag fixa nåt att äta innan det bär iväg :) Lika bra att börja så man blir klar nån gång ;) Ha det!

Måndag

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Men det är kul att det händer nåt! :) Först jobbet till 4, sen följde jag med Anneli till Donna och Cabben och bekämpade flugor ;) Efter det for jag hem och skickade iväg Moonlight på sommar"bete" på Burön. Tabbo och Chili åker nån gång senare i veckan :)
Sen for jag till stallet och red Tardee på plan. Fortsatte med samma övningar som förra veckan, och han var skiiitduktig! :D På slutet både stannade och backade han för bara sitsen! :) Sen trände vi mycket på att han skulle stanna och slappna av i fyrkanten, och när det kändes bra provade jag att flytta bakdelen några steg. Vi flyttade 1/4 varv och han gjorde det verkligen helt perfekt! Så duktig var han! :) Såna här dagar är det verkligen roligt att träna :)
Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar kliva upp imorgon... ;) Ha det! :)

Söndag

Nu har jag nyss kommit hem från en tur med cykeln :) Hade tänkt ta 2 varv idag, men fick punka och orkade inte ta damcykeln >.< Tyckte väl att det inte var likt mig att ha mjölksyra efter att ha cyklat Fagerlandsvägen, men jag trodde bara jag var ur form idag så jag märkte det inte riktigt förrän jag var i Kuba och kände alla stenar jag cyklade på. I slutet av Kuba stannade jag och kollade och då var ju däcket nästan helt platt -.- Så jag cyklade lite lugnt mot kyrkan och sen styrde jag cykeln resten. Vill ju inte riskera fälgarna ;) Sen var jag ganska trött också måste jag erkänna... ;)
Idag har jag städat båten nästan hela dan. Packat grejer och blöttorkat och sånt. Så nu väntar vi på att Andreas ska komma så åker vi och sjösätter sen! :)

Människans sjuka behov

Jag skulle väldigt gärna vilja veta vad det är som gör att vissa människor verkar ha ett behov av att trycka ner andra. Vad är det som gör det så värt att göra någon annan ledsen?
Nej, man ser inte bättre ut själv av att trycka ner någon annan. Snarare tvärtom.
Här har vi 4 kommentarer, printscreenade från 2 stora bloggar. Ska man verkligen behöva stå ut med sånt här bara för att man skriver vad man tycker och står för det? Nej, verkligen inte! Jag kanske är trög, men jag har aldrig fattat vitsen med att skriva såna här saker. Men liksom, en av bloggarna lade ut bilder på när hon red sin ponny, och får kommentaren att hon sitter som en potatissäck. Okej, det får man väl tycka, men håll det för dig själv då! Var är världen på väg egentligen? Är det för mycket begärt att vara snälla mot varandra? Isåfall tror jag att jag hoppar på första bästa rymdfärja och flyttar till mars, för såhär vill jag inte ha det! Who´s with me?

Lördag

Det blev ingen provridning idag, Linda fick inte tag på hästägaren som stängt av mobilen -.- Menmen, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge sägs det ju... ;) Så istället gick jag ut och powerwalkade 1,5 mil. Har varit utan "riktig" träning alldeles för länge känner jag. Idrotten på skolan var ju bara 2 gånger i veckan, och det var ju inte alltid man tog ut sig riktigt... ;) Så det har ju varit ridningen som hållit igång mig, men nu skrittar man ju mest bara av olika anledningar så gör jag inget snart kommer jag sluta som en 200 kilos klump!
Så när jag gått halvvägs ungefär bestämde jag mig för att ta ett varv på cykeln också. Sen smsade Dafna och frågade om vi skulle hitta på nåt, så hon följde med på cyklingen :) Perfekt att kunna sticka ut tillsammans och peppa varann!
Så de dagar det är hyfsat väder och jag inte har fullt upp med något annat har jag bestämt mig för att cykla den där vändan, men kanske 2 varv istället och i ett högre tempo. Nu jäklar laddar vi för beachen 2011! ;)

Pappa Conny...

Igår hade mamma köpt och ställt fram röda geléhjärtan på rumsbordet. Imorse satt pappa och åt dem, och efter ett tag såg han lite förundrad ut och frågade: Men vad då, är det alla hjärtans dag eller?

Hahaha min pappa är killen med kollen! ;)

Dagis nästa!

Idag har jag känt mig som ett dagisbarn ungefär. Regnställ i nåt gummiliknande material, stövlar och sydväst! x) Extra likt blev det när jag, Elin och Sofie sprang till den största vattenpölen vi kunde hitta och hoppade jämnfota så det skvätte dyngvatten överallt... ;) De ordinarie anställda fick sig ett gott skratt kan jag säga! :)

Torsdag

Idag blev vi klara med gravplanteringen! :D Så skönt att det är klart, nu är det bara att underhålla skiten också... ;)
Kom hem från stallet för någon timme sen. Vi tränade ju på banan, men lite lättare saker idag än igår :) Mycket att han bara skulle stå still i fyrkanten till jag gav tillåtelse att gå igen, och sen tränade vi en del på halter och att backa ute på spåret så han svarar bra på det. Även lite flytta bakdel försökte jag med och det gick faktiskt hyfsat det med :) Sen när vi skrittade ute på spåret började han halta på ena frambenet så jag trodde han klivit på en sten jag inte sett eller nåt, så han fick långa tyglar några steg så han skulle få gå lite som han ville. Men då lade han sig ner! O.o Och där satt jag som ett frågetecken och fattade ingenting, men efter några sekunder kom jag på att jag kanske borde hoppa av^^ Ibland är man snabbtänkt alltså! ;) Resten gick bara bra, jag tror han bara försökte liva upp stämningen lite eller nåt ;)
Nä man ska väl kanske gå och lägga sig om man ska orka kliva upp imorgon. Tydligen ska det komma 30-50mm regn så jag lär inte vara alltför pigg imorgon kväll... ;)

Trail-träningen :)

Igår hade jag och Tardee trail-träning för Jeanette :) Det gick faktiskt bra, det var ju bara andra gången så jag hade inte speciellt höga krav på varken mig som inte tränat det förut eller Tardee som vart sjuk hela vintern.
Har ritat banan vi red i paint ;)
1. Svart - Skritta över bommarna, bara vanligt.
2. Röd - Rida in mellan bommarna, göra halt och backa in mellan de andra bommarna. SKITSVÅRT! O.o
3. Lila - Skritta runt och in i fyrkanten där vi skulle göra en framdelsvändning i princip tills vi flyttat ett 3/4 varv.
4. Gul- Skritta fram så frambenen var på ena sidan av bommen och bakbenen på andra sidan av bommen. Sen skulle vi flytta skänkelvikning fast rakt åt sidan istället för snett framåt. Vi gjorde inte det i banan, utan tränade det lite eget istället ;)
Imorrn är det fredag! :D Och på lördag ska jag iväg och provrida en häst, men mer får ni inte veta än så länge... Bara jag och Linda som vet än så länge ;)
Nä nu ska jag snart ut och träna mer på banan så vi blir duktiga! :) Ha det!

Tisdag

Nu är jag ganska less på regnet och kallgraderna kan jag säga. Hallå, det är juni! Man ska inte behöva långkalsonger för att inte frysa ihjäl! ;) Men imorrn ska det tydligen bli sol har jag hört så det ser vi fram emot! :)
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill egentligen åka till stallet men jag vet inte om det är så bra just nu, är extremt stel och har ont i både leder och muskler så det är nog kanske bättre att vara hemma i värmen ;) Jag får ta nya tag imorgon, förhoppningsvis är det bättre då :)
Nu har jag ingen aning vad jag ska skriva om, har ingen fantasi alls idag känner jag. Hilda kollades upp igår, och hon var inte dräktig så hon kommer inte hem än på ett tag :( Nu ber vi till gudarna att hon tar på nästa försök så hon och lilla Wilda får komma hem igen!♥

Söndag

Idag for jag och Tardee ut på en ridtur på mon :) I början ville han inte alls, och när jag väl fått honom att gå framåt slingrade han sig fram över vägen som värsta ormen för att försöka få tag på nån gren att äta upp ;) Sen när vi kom upp till Sidensjörakan skärpte han till sig så då provade vi lite trav också. Då blev Tardee lycklig och gjorde glädjeskutt som hette duga! ;) Hahaha! :) Sen var han duktig och skötte sig resten av turen :) Men vi hamnade mitt i värsta regnskuren så vi såg ut som dränkta katter innan vi var tillbaka i stallet! ;)
Tardee blänger på Cabben som ätit upp hans mat ;) Jag måste ta med kameran till stallet nån dag och ta nya bilder, har ju ingen bra på honom! O.o

Tips! :)

På www.fujidirekt.se/gratis kan man framkalla 100 digitala bilder gratis :) Det enda som kostar är portot på 29:-
Om ni ville veta liksom ;)

:D


Lördag

Det slog mig just att det är sommarlov vilket betyder att kaninerna troligtvis flyttar till Burön snart! O.o Så långt hade jag inte tänkt förut^^
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har inte vart i stallet sen i söndags så börjar få lite dåligt samvete, men samtidigt har jag inte direkt nåt att göra där nu så det gör ingen skillnad om jag far dit eller inte. Linda och Robban for och kollade upp Kristallens ben, och veterinären sa att hon helst inte ska gå på mjukt underlag eftersom det sliter på senorna. Alla ridvägar är mjuka, och ridplanen också så jag har ingenstans att rida... Måste kolla om det finns några bra "hårdare" skogsvägar nånstans, annars får jag hålla mig till det fryser i backen ;)

.

I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

Räknesticka

En räknesticka är ett mekaniskt redskap för numeriska beräkningar, som var vanlig innan miniräknare fanns.

Räknestickan är ett linjalliknande verktyg med en mittendel som kan skjutas i sidled. Alla tre delar är försedda logaritmiska skalor vilket gör att man genom att flytta mittendelen kan muliplicera och dividera tal. På så sätt utnyttjar en räknesticka det faktum att summan av logaritmerna av två tal är lika med logaritmen av produkten av talen. På många räknestickor finns även andra skalor för beräkning av t.ex. trigonometriska funktioner.

Det kanske inte är självklart vad en räknesticka är så det är tur man har wikipedia när man själv suger på att förklara... ;)

Skolavslutning!

Idag var det ju skolavslutning, och jag hade med mig kameran! :)
Amanda och Karro innan det började :)
Dafna och jag
Joel var väldigt glad ;) Vi fick inte ta kort när han log^^
Gästbloggarn Berg var slutkörd! ;)
Sen var det en tävling där de hade delat upp alla NV1- och 2or i blandade grupper och vi skulle gå ner på stan och leta efter konstverk. Vårat lag hade 16/16(!!!) rätt så vi vann! :) Här är vi på prisutdelningen då vi skulle få ta emot det ärofyllda priset...
...varsin räknesticka signerad av alla lärare i naturlaget! :D ;)
Mange, Joel, jag med räknestickan i högsta hugg och Philip :)
Esteter i aulan :)
Dafna och Amanda :)
Efter avslutningen stack alla hem utom Philip vars buss gick sent och jag och Dafna då som skulle på körskolan, så vi gick till hamnparken och gjorde ingenting nån timme. För att liva upp stämningen knöt jag ihop Philips skosnören ;)
Mission accomplished! ;)
Så nu är det sommarlov! :) Känns inget speciellt med tanke på att jag ska jobba 6 veckor till innan jag får ledigt ;) Det jag firar nu är ju att jag aldrig nånsin behöver läsa mer kemi, so fucking awesome! :D

Onsdag

Onsdag idag vilket betyder torsdag imorgon. Skolavslutning! :) Men är ju ändå inte helt ledig förrän om 6 veckor, och då måste jag plugga som ett tok för körkortet för att fixa det senast i slutet av augusti... Ingen rast och ingen ro ;) Nämen det känns kung att ha fritid igen och jag blir bara rastlös om jag inte har något att göra ändå så det är ju bra :)
Idag var jag ju och jobbade igen. På förmiddagen planterade jag heela tiden. Sen efter lunch tyckte de att jag skulle vattna blommorna som de andra planterade, så där stod jag i ösregnet - och vattnade blommor. Visst har jag ett viktigt jobb? ;) Sista passet hade vi inget att göra så då skulle vi städa gravkapellet. Vi var 4 st så det tog 15min kanske? Mycket dötid eller vad då ;)
Nu ska jag gå ut och ta några kort i båten hade jag tänkt. Det är nån som har ringt på annonsen och ville se fler bilder så det är lika bra man offrar sig så båtskrället blir sålt nån gång! ;) Cya!

Det är jag som är Berg och jag finns överallt!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Tja, Berg här, akta jag bits, och det gör jag.. Men bara mentalt. Hursomhelst, nu jävlar ska bloggen få sig ett lyft, jag är ju här, kändis och allt. KÄND IS...aSROP"IO#¤=!? :D:D För er som förstod skämtet förklarar jag härmed.. eller därmed för personer med bra humor. Nu till det seriösa. För det första kräver jag total förnedring av Sandra, den som gör det här får en kram.. av hon.. kanske.. Hursomhelst känner jag Sandra via..? skolan? eller nått svart hål.. men ser henne som nån som iaf stöttar mig med FARNSKANaawer, detta fanskap till skituppgift *snyft*. nu måste jag gå, det kom en lärare, hejdå!!!!

Ovärd dag PUNKT

Kom till skolan 8.40 idag och tyckte det var konstigt att det inte var någon från klassen där. Det visade sig att vi hade första lektionen klockan 2, och nu vet vi inte ens om den lektionen blir av... Så det jag har gjort idaghar varit att städa skåpet. Jag hade ju kunnat jobba idag också, BAJS!
Men för att Alex inte ska bli ledsen säger jag att det har vart en värd dag :) Har gått runt och stöttat honom i sina försök att skriva sin franskaredovisning hela dan så jag hoppas det hjälpte! ;)

.

Jag är fail x) Är förresten klar med engelskan nu, så nu ska kaninerna få mat och sen ska jag sooova! Hur lång kan den ha blivit, 170 ord kanske? Aja, betygen sätts ju efter nationella så det kommer ändå inte ändra nåt :P God natt världen!

Måndag

Idag var första dan på jobbet. Kyrkan i år också :) Jag planterade och vattnade blommor HELA dagen så det var ganska segt, men annars hade jag troligtvis bara suttit hemma och gjort ingenting så lika bra att tjäna pengar då man liks är ledig ;)
Nu sitter jag och försöker skriva ihop nånting om boken vi har läst på engelskan. Jag har läst halva boken så jag valde den enda frågan som inte hade nåt med handlingen att göra. Har skrivit typ 50 ord och känner mig klar. JÄVLA HELVETE!
Sen är jag irriterad på allt idag känns det som. Pissväder, skitsnack åt höger och vänster, en uppgift som inte har nånting men nånting att göra och ändå inte kommer ändra betyget men som vi måste göra ändå och ja you name it... Nä nu ska vi inte vara såna, happy thoughts Sandra. Happy thoughts...

Lördagen

Först var vi på Top Street Wear för Joppe skulle kolla kläder ;) Sen bar det av mot Tekniska muséet.
Hahaha :):)
Joppe provar hur vågkraft funkar ;)
Innan vi åkte därifrån gick vi på 4D-bio. Förutom att det ser ut som att man är inne i filmen så rör sig stolarna, det blåser, sprutar vatten och sånt. Ganska kul faktiskt :)
Naturhistoriska
Pappa Conny på G! :)
Nån grej man skulle göra moln med :S
Sen åkte vi hem efter en bra helg :)

Fredagen

I fredags var vi på stan hela dagen. Jag var dygnslut på kvällen och ville helst gå och lägga mig vid 7 ;)
Hötorgshallen
Ännu mer från Hötorgshallarna. Det ser ganska äckligt ut där de säljer kött tycker jag, det luktar blod och det är bara rött överallt >.<
När vi vart tillbaka till hotellet och lämnat grejer såg vi vildkaniner! :) Påminner en del om Chili i kroppsformen faktiskt ;)
På väg ner till tunnelbanan.
La Familia i rulltrappan! ;)
Ganska coolt faktiskt :)
Till slut nådde vi vår slutdestination - Hard Rock Café! :)
Sen gick vi ner mot stan innan vi skulle ta tunnelbanan hem igen.

Torsdagen

For hemifrån runt 20 över 7 tror jag det var :) Jag körde i 3-3,5 timmar men sen blev jag less ;)
Vi kom fram till hotellet och dumpade lite kläder och sånt, och sen for vi ner på stan en stund.
Innan AC/DC då vi satt och åt nånstans ;)
Framme vid Stadion! :)
Man fick inte ta med sig systemkameror in, men jag smugglade in den ändå ;) Värdelös vakt egentligen, en systemkamera kan man inte gömma i bakfickan direkt... ;) Han tittade i och kände på väskan den låg i men märkte den inte ändå. Good job! ;D
Dåliga bilder, men jag har så dålig zoom på objektivet så har fått förstora upp bilderna jättemycket ;)
Sen fick vi platser precis bakom en stolpe så det var ju ganska fail...
Det var ös! :D Riktigt mäktigt när de spelar introt till T.N.T och hela stadion ställer sig upp och klappar takten!
Sen dan efter läste jag en artikel om konserten, där nåt spån hade betygsatt låtarna^^ En låt fick 2 plus (eller vad det var) eftersom solen försvann under den låten >.< En annan låt de faktiskt failade på introt fick 4 eller 5 plus för att publiken var på G. Skicka nån som faktiskt betygsätter låtarna istället för omständigheterna nästa gång! ;)

Hemma

Nu är vi hemma igen, kom hem inatt nån gång ;) Nu hade jag tänkt byta om och åka till stallet, har hästabstinens så det bara skriker om det! Hahaha :)
Har en massa bilder jag kommer lägga upp ikväll tror jag, men till dess får ni nöja er med den här:
Angus and The Crowd ;) Det var 32 768st där, fattar ni hur mycket folk det är? O.o

Onsdag

Är ledig imorrn och på fredag så nu har jag heelg! :D Gjorde bort kemiprovet idag också så nu slipper jag förhoppningsvis läsa mer kemi efter det här :):) Annars har vi bara haft information om projektarbetet i 3an, och jag har ingen aning om vad jag ska ta! :S Skulle väl isåfall vara nåt i biologin som skulle kunna vara intressant, men jag vet inte...
Tänk att jag bara har ett år kvar på gymnasiet! O.o Vad ska man hitta på efter det då? Jag har ingen aning, vill ju helst fortsätta plugga så man blir klar och får jobb så snabbt som möjligt men jag har inget "drömjobb" längre och det känns ganska bortkastat att börja läsa nåt som man kanske känner är fel efter några månader. Känns som man borde börja bestämma sig snart... ;)
Nu ska jag äta nåt och sen åka till stallet en sväng. Jag hade tänkt att först träna slutorna för hand med stångbettet, och sen gå in och byta till tränsbettet och ta en barbackatur i skogen :) Går bättre att träna skolorna med stångbettet, men samtidigt vill jag inte ha ett så skarpt bett när jag rider barbacka. Skulle jag tappa balansen så pass att det blir ett ryck i tyglarna känns det som att det gör mindre om man har tränsbett än stångbett ;)

Videoblogg

Vi gjorde en videoblogg i bussen! :) Kom ihåg att vi inte är seriösa nu bara ;) Så himla kul med kompisar som kan bjuda på sig själv! :D

Bilder

Glömde totalt bort att jag faktiskt har några bilder från dagen! :) Var så duktig och släpade med mig lillkameran ;)
Vi stannade och åt lunch på en klippa på Balesudden :)
När vi kommit fram till Sandlågan blev det volleyboll
Sandlågan
Felix och Micke är taggade ;)
Gruppbild på töntarna i bussen! :D

Tisdag

Idag har det vart friluftsdag. Vi skulle gå från Hålviken till Sandlågan, och det var skiittråkigt! Bara massa stenar och rötter och skit överallt så det var bara ren tur att jag klarade mig utan vrickade fötter! -.- Men vi hade i alla fall tur med vädret :)
Sen åkte vi till stan med bussen, och då gick jag till Ås för att kolla upp knäna. Han sa att jag troligtvis hade förslitningsskador på brosket under knäskålarna så vi gjorde en laserbehandling + att jag fick med mig 2 olika sorters tabletter hem. Ena är för att hjälpa till att bygga upp brosket igen, och den andra skulle vara för andningen. Tydligen så hade jag inte astma, utan mögelallergi :S Eftersom jag har problem att andas in luft när det är fuktigt i luften så sa han att det var kroppens sätt att skydda sig mot mögelsporer som finns överallt i den fuktiga luften, och har man riktig astma ska det vara svårt att andas ut i torr luft. Jag har baklängesastma med andra ord! ;) Börjar känna mig som en tablettmissbrukare, 6 stycken om dan är det nu! O.o Aja, hjälper det är det värt :)

RSS 2.0