Händelselöst

Det känns inte som att jag har så mycket intressant att skriva om nu när jag nästan inte är i stallet längre. Vet inte vad ni tycker är intressant att läsa om heller. Hursomhelst, hittills idag har jag bara städat och solat. Måste ta vara på de sista strålarna innan lågtrycket kommer tillbaka ;) Nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå iväg och jobba 16-21.15. Har iaf lyckats pricka in mina lediga dagar perfekt, strålande sol varje dag! Det gillas! :)

God morgon!

Nu åker jag iväg för att ta årets första dopp (stränderna i USA och vattenlandet i Italien räknas inte!), vilket blir i Åte med Janssons :) Igår ska det ha varit 20 grader i vattnet, så temperaturen går inte att klaga på! Efter badet får vi se vad jag hittar på, huvudsaken jag är tillbaka i Bjästa innan 3. Mer om det senare, nu ska jag bada. Tjing!

Hurtbullarna

Ikväll var jag och Dafna ute och gick uppe på mon. Började gå 8,5km-spåret, men när vi var på väg tillbaka gick vi in på ett annat spår så vi till slut hamnade längst ut på milspåret. Hur gick det till? Vi var ute i ungefär 2 timmar, och det var jättehärligt att få komma ut och röra på sig efter den senaste veckan...
Gammal bild från en promenad på mon :)

Är det det här som kallas "att äta rent"?

Har varit ute och flyttat kaninburarna, och då brukar det ofta se ut så här ;) Tog även ut deras "hus", tog ut allt hö och sköljde ur stugorna, så nu har de fräscha mat- och sovplatser :) När allt sånt var klart stekte jag i solen en stund innan jag gick in. Det kommer att vara en stor nackdel när vi flyttar ner till Stockholm, man får inte samma frihet som man har här. Storstad i all ära, men jag kommer sakna att bo "på landet" ändå :)
Nu ska jag ut och steka lite mer, man måste ju passa på när solen liks är framme! :)

Söndag

Idag hade jag planerat att hinna göra en del innan jag började jobba, hade ju hela förmiddagen fri. Men så vaknade man upp som en zombie, så jag är rätt nöjd över att jag lyckades få i mig mat innan jag kom iväg till jobbet ;) Jobbade 15-21.15, och skulle för första gången få prova på mina nyvunna kunskaper från den mycket givande (eller inte...) postkursen. Synd bara att ingen gett mig lösenordet så jag kunde logga in... Sprang iväg och frågade om det, och när jag kom tillbaka började jag precis som jag lärt mig. Sen ut på lagret för att hämta paketet, och tror ni jag hittade det? Nej... Tänkte screw this och gick och sade till hon som satt i kassan att nu får du banne mej ta över här ;)

När jag slutat stod Jonas och Markus och tutade utanför (hahaha!), så efter att ha stått och pladdrat med dem ett tag följde jag med dem och åkte bil i 1,5 timme :) Har man inget liv så... ;)

Nu jobbar jag ingenting förrän på torsdag, så är ledig i 3 dagar! Riktigt skönt faktiskt :)

Lördag

Idag har jag jobbat 13-18.15, då vi faktiskt stängde för dagen :) Jobbade bara en timme längre än i förrgår, men det kändes så otroligt mycket längre! Troligtvis för att jag har ont i kroppen och därför blir så himla trött... Men man får härda och försöka kliva upp och städa lite runtomkring då man inte har några kunder så man iaf får röra lite på sig :)
Nu ska jag sätta mig och döda lite tid vid The Sims, och sen blir det till att sova så man är pigg och utvilad imorgon! :)

Glad midsommar!

Min dag kommer se ut så att vi först åker hem till Per-Arne och Kerstin och äta. Kanske att vi stannar kvar en stund efter det och badar i deras utomhuspool :) Den värms upp med solvärme, så den är redan omkring 20 grader varm! Efter det kommer nog jag och Felix åka hem till mig och titta på film. Har ju lovat att jag ska skjutsa hem resten av familjen senare ikväll så lär ju behöva vara uppe till mitt i natten ;)
Ha en bra midsommarafton, det tänker jag ha! :)

Torsdag

Idag har det inte blivit mycket gjort, känns som att jag nyss klev upp :o Hann iaf åka iväg med gräsklippet jag krattade ihop för någon dag sen på insamlingen. Sedan jobbade jag 16-20. Kändes faktiskt lite töntigt, man hann i princip bara blinka innan halva tiden gått ;)

Satt och funderade lite mellan kunderna, och det är väldigt många som har en konstig attityd till jobbet. Många av de jag berättat för att jag skulle jobba ikväll har svarat: "Men nej, stackars dig!", med anledningen att det alltid är så många som handlar dagen innan midsommarafton. Jag förstår inte riktigt varför det skulle vara så synd om mig. Jag har ett jobb att gå till med en helt okej lön, vilken även bli något högre efter 18.00. Dessutom är jag ju där för att jobba, och inte för att sitta på en stol och stirra in i väggen, så jag förstår inte varför det skulle vara så hemskt att jobba en kväll då det är mycket folk? Skärp till er nu, och var glada över ert arbete! Om inte, gör en kraftansträngning för att försöka hitta ett annat. Om andra kan så kan även du - det är du själv som sätter gränserna!

Jag och Victor

Här kommer bilderna från när jag red Victor den dagen Felix familj följde med :) Det gick inte så bra som det brukar gå, men så har vi ju inte tränat dressyr någonting på hur länge som helst heller... Ni får ta det för vad det är, lägger upp det för att ni ska få se lite nya bilder på oss ;)
Duktig kille!
På de här bilderna syns det verkligen hur mycket starkare han är i höger varv än vänster! Visst kan det vara lite svårt att avgöra då bilderna är tagna i olika delar av sprången, men det syns ändå hur mycket lugnare han är på den övre galoppbilden, samt att han orkar bära upp sig mer.
Vägvinnande steg? ;)
;)
En sak ni kanske inte visste är att jag nästan alltid brukar skritta av hästen för hand en stund när jag ridit klart. Detta för att han ska kunna slappna av och sträcka ut även ryggmusklerna innan vi går in. Läste en hästblogg där en annan tjej gjorde likadant, och tyckte det verkade vettigt så började med samma sak själv :)

Janssons i stallet

Här kommer lite bilder från när Felix och hans familj följde med och fick rida victor :)
Taggade ryttare! :)
Victor tycker inte om att bli borstad i ansiktet ;)
En dyngig men glad Sandra! :)
Först ut var Lucas, som nog tyckte att det var lite väl långt till backen i början ;)
Världens bästa Victor!♥
Sen var det Jessicas tur, och Victor räcker ut tungan åt publiken ;)
Victor trivs i rampljuset :)
Sedan var det Johans tur att prova! :)
Bilderna från då jag red får ni i ett annat inlägg så det inte blir för många i samma :)

Ny design :)

Nu har jag efter många om och men fått upp en ny design ;) Inte proffsig eller snygg på något sätt, men den är iaf lite mer somrig än den gamla svarta. Så fort jag får tid och lust ska jag fortsätta leta efter en bättre, men fram till dess får ni nöja er med denna och förhoppningsvis inte bli alltför ledsna över "hej jag är 10år-stilen" ;) Är det någon som inte kan se den nya, så prova bara att uppdatera sidan :)

Äntligen!

...är jag klar med postens internetkurser! Drygare skit får man leta efter, helt idiotiskt! Menmen, nu är det klart iaf, så nu blir chefen glad :)
Härnäst blir det att ringa vårdcentralen... Usch, jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner!

Dagens planer

Idag ska jag försöka få bort det lilla jag har att göra. Först och främst ska jag göra en kurs på internet om posten på ica. Sen ska jag ringa vårdcentralen för att beställa hem mer medicin mm. Sen skulle jag egentligen ha kört bort gräsklippet jag krattade ihop för någon dag sen, men det beror på om jag får tag på någon släpvagn. Mor min kan ju glömma att jag lägger säcken i bilen! Sen, efter allt praktiskt är gjort, ska jag ta tag i de sista bilderna. Fixa färger och till sist lägga upp dem på bloggen. Blir nog två inlägg, det var så pass många :) Dags att sätta igång!

Italienbilder del 6

Hade helt glömt bort att jag hade den sista delen italienbilder kvar, I'm sorry...
Vid Spanska trappan :)
Vi var på Ferrari Store! :) Man fick inte ta kort inne i butiken, så fick ta utifrån istället ;)
Sista kvällen. 27 grader varmt klockan halv elva på kvällen... Saknar det!

Moonlights bebbar

De växer för fullt! :) Kommer vara där lite nu och då och titta, och även uppdatera er med lite bilder också såklart :)
Ett dygn gamla :)
Har tyvärr bara de här bilderna på dem från den dagen då kameran inte ville samarbeta :(
Afrodite :)
Jag och Mamma Kanin ;)
Jag, Afrodite och Denice :) Stallkläder och foppatofflor is the thing! ;)
Bebbarna 6 dagar gamla :) Bilden har jag snott av Denice, gå gärna in på hennes hemsida och titta! :)

Dagens fynd

Det blev faktiskt rätt många fynd på stan idag - för att vara mig iaf :) Har alltid haft svårt att se på galgen vad som är snyggt och inte, och att jag ofta tycker det är jättetråkigt att shoppa gör inte saken bättre... Men idag hade jag faktiskt jätteroligt, och det var kanske det som var den "hemliga ingrediensen" ;)
Linne från H&M, 50kr
Tunika/klänning/linne - man kunde använda det lite hur man ville ;) Från H&M för 99kr
En klänning (hör och häpna), även den från H&M, för 249kr
Sen var det lite smågrejer som jag inte minns priset på, men iaf...
Ansiktsmasker - ÖoB
Hårborste - Åhlens
Face scrub - ÖoB
Body lotion x2 - ÖoB
Grön ögonskugga (har alltid velat prova men aldrig vågat chansa ;)) - ÖoB
Sminkborttagning och rengöring - Åhlens
Torrschampo - Åhlens
Sen var jag även och hämtade ut klassboken vi beställt. Vissa saker var bara så klockrena om vissa personer så jag skrattade tills jag tappade andan! ;) En riktigt rolig sak att ha kvar som minne!

Stan

Nu åker jag och Dafna in till stan. Ska även åka och hämta min hårddisk, så när jag kommer hem kan jag bjuda på en massa olika bilder från de senaste veckorna :)

Some inside information

Jag satt på travsport.se och tittade runt på stamtavlor, insprungna pengar osv. på olika hästar, och till slut började jag söka i Victors stam. Klickade in på hans mammas "sida", och där ser jag någonting... Victors mormors morfar och Victors morfars morfar är samma häst!
Det var dock ingen dålig häst; "Speedy Crown vann Hambletonian Stakes i raka heat och blev vald som årets 3-åring i USA. Han satte världsrekord som 4-åring och var vinnare av Roosevelt International Tro - ett inbjudningslopp (Challenge Match) med bland annat  det franska stoet Une de Mai som då var Europas främsta travare och det amerikanska stoet Fresh Yankee. Speedy Crown fick sammanlagt 2201 avkommor. Dessa har i USA kört in en prissumma på över 106 miljoner USD. Han har fler än 500 avkommor med tid på 1,14,6."
cliquez sur l'image pour revenir au texte
Speedy Crown

Måndag

Tror jag börjar vakna till liv nu igen, hahaha ;) Ikväll har det varit möte för oss sommarjobbare på ICA. Om det är något speciellt man ska tänka på, larm, nödutgångar osv. Sen var det hem och tjäna pengar. Jag och brorsan hjälptes åt (hör och häpna!!) att kratta gräsmattan. Värt ändå :)

Imorgon blir det kanske en sväng in till stan. Lånade ut min externa hårddisk för ett tag sen och börjar vilja ha tillbaka den så är Emma hemma så åker jag in :) Borde ändå gå på stan snart så det vore bra att slå flera flugor i samma smäll ;)

Ska jag vara helt ärlig så känns det ganska skönt att klassen inte är en klass längre om man säger så. Jag ordnade med flak osv, och två veckor efter jag gått ut med priset och kontonummer är det fortfarande folk som inte betalat... Blir så less att behöva ligga ute med pengar då det känns som att jag vill kunna sluta tänka på det så snabbt som möjligt. Värt att nämna är att det egentligen inte är personerna i sig jag är sur på, utan att det var samma visa varje gång någonting skulle göras. Alltid folk som inte kan passa tider :/

Menmen, nu ska vi inte vara såna :) Får vara på dem som en bitterfitta tills jag fått in pengar av alla helt enkelt ;)

Uppdatering!

Det är tunt med inlägg känner jag, men har totalt tappat intresset för allt. Ungefär som om jag dragit en djup suck och fallit in i någon typ av dvala efter studenten. Iochmed allt som hänt har jag även tappat sugen att åka till stallet, och det känns jättekonstigt! Jag kände ungefär samma sak då Kristallen gick till slakt, men inte lika mycket. Det blev nog för mycket på samma gång, I guess...

Så det enda jag gjort de senaste dagarna är att äta, sova och sitta vid datorn i princip ;) Så här lat har jag inte varit på hur länge som helst! Men samtidigt kanske det är välbehövligt, det var ju rätt intensivt med allt vad studenten hette.

Till helgen blir det iaf jobb. Torsdag, lördag och söndag. Var egentligen bara tänkt att jag skulle jobba torsdag, men så var det två som ville vara lediga så jag fick deras pass också. Det får vara värt det för pengarnas skull, trots att det är midsommar :)

Chili och Moonlight har fått flytta ut på heltid nu. Tabasco är ute på dagarna då det är fint väder, men han sover fortfarande inne. Jag är försiktigare med honom då han är så pass gammal. Det verkar inte finnas något intresse på dem, så försöker börja vänja mig vid tanken att behöva boka tid för avlivning. Känns himla dumt då de är så pass pigga, glada och friska, men det finns inte så mycket annat jag kan göra.

Det var allt för mig nu, får se när jag orkar ta tag i bloggandet nästa gång... ;)

Moonlight har blivit pappa!

Idag blev Moonlight pappa åt 4 små kaninungar! :) Hoppas att alla klarar sig, det är inte alltför ovanligt att kaninungar självdör de första dagarna... Det ska bli spännande att se senare hur de kommer att se ut, föräldrarna är ju inte direkt lika om man säger så ;)

Onsdag

Idag har jag jobbat, 12-19. Känns bättre och bättre, nu behöver jag inte fråga om varenda liten grej längre... ;)
Efter jobbet gick jag, Robbans kusin Lotta och Felix på bio. Vi såg Baksmällan 2. Den var ganska dålig om jag ska vara ärlig, den blev liksom "för mycket". Eller så var det bara jag som var för trött, vad vet jag :) Vi blev 10min sena då jag totalt förträngt att det är vägarbete HELA vägen in till stan... -.- Kul att sitta och köra 30 på E4an. Eller hur var det nu igen...? Så vi missade om sagt början, men man kom in rätt snabbt i handlingen ändå.

Sometimes goodbye is a second chance?

Nu var det längesen jag skrev igen, av olika anledningar. Det har varit tunga och jobbiga dagar på alla sätt, trots att det funnits några glädjeämnen. Det hela började alltså med att Hilda fölade under natten mot torsdagen. Troligtvis var det någonting som brast, så hon klarade sig inte. Det är nästan så att jag inte fattar det själv, min älskade Hilda finns inte mer... Trots att jag satt brevid henne i släpvagnen för att få klappa om henne en sista gång innan hon skulle begravas, och såg hennes livlösa kropp, hennes tomma ögon och kände hennes kalla hud mot min hand kan jag ändå inte förstå att hon är borta. Jag vill inte förstå att hon är borta. Min stöttepelare och bästa vän som alltid funnits i vått och torrt, och som alltid fått mig att må bättre genom att bara finnas till. Jag hoppas att hon äter en himla massa gräs och njuter i massor just nu, för det är hon värd alla gånger!♥
Ensam kvar blev alltså Hildas föl, ett litet sto. Hon föddes med ett fel på sitt ena ben, och kunde inte gå riktigt. De lyckades få ut den viktiga mjölken ur Hildas juver, som de kunde mata fölet med, och sedan började jakten efter en låtsasmamma som skulle låta henne dia. Efterlysningar skickades ut och tidningen tipsades, och till slut kunde Robban åka ner till Hudiksvall för att hämta hem stoet Knistra som nyligen mist sitt föl. Knistra accepterade inte Wilsen, som hon kom att heta, utan det tog ett tag innan det började fungera. Nu mår Tallmons Wilsen bra trots omständigheterna, och hon är en riktig tuffing med en vilja av stål!
Dagen efter Wilsens födsel och Hildas död tog jag studenten. Försökte att trots det som hänt hålla humöret uppe för att inte förstöra den dagen jag sett fram emot så länge. Det gick rätt bra, och den dagen kommer att förbli oförglömlig! Efter att ha hoppat, skrikit och öst på flaket i nästan 3 timmar var de flesta av oss ganska trötta, och då var det bara hem och ladda om för en sista klassfest. Jag var inte på något direkt partyhumör, men jag tror ändå att det var bra att få komma iväg och hitta på någonting för att få annat att tänka på. Det blev hursomhelst en ganska lyckad kväll det också, och jag får tacka NV3a för den här tiden!
Dagen efter studenten var det dags för bal, och även den blev lyckad med bra underhållning, god mat och klasskompisar uppklädda till max! Balbilen vi lånat, en Lincoln, strejkade inne i stan så det tog 40min att få igång den igen. Det var ett mindre roligt ögonblick... Mindre roligt var det även att vi hade matteprov under tiden vi egentligen skulle få träna på att dansa vals, så den gick ju käpprätt åt... Men nu ska vi inte vara sådana :)
Efter balen har jag även fått veta att Robban tänker sälja gården och sluta med hästar, han orkar inte fortsätta efter Hildas död. Jag fick erbjudandet att ta över Victor, men måste tyvärr tacka nej då jag inte kommer att ha råd med en häst iom flytten om drygt 2 månader. Det kommer att bli nog tufft ekonomiskt ändå. Men det känns i hjärtat måste jag säga... Det är jobbigt det där då hjärtat säger en sak men hjärnan en annan... Jag måste iaf kolla om jag kan få förköpsrätt om nästa ägare skulle sälja honom senare. Har jag tur håller han så han kan fortsätta tävla tiden ut, och då har jag gått skolan klart och kan isf köpa "tillbaka" honom. Jag håller alla tummar och tår redan nu, det kommer att bli jobbigt att behöva säga hej då till ännu en vän som står mig nära...♥

Fredagsfräckis :)

Det var en gång en kille som var ute och gick och så plötsligt såg han en kvinna som hade vit tröja och inget bh, så mannen tänkte vilka läckra bröst hon har! 
Han gick fram till henne och frågade:
- Du får 1000 kronor om jag får bita i dina bröst!
- Nä, sån är inte jag, sa kvinnan ilsket.
Lite senare mötte han kvinnan igen och han tänkte igen vilka läckra bröst hon har, så han gick fram till henne och sa:
- Men om du får 10 000 kr, får jag bita på dina bröst då??
- Nä, sån är inte jag, fräste hon igen, så han gick.
Men så hände det återigen att han mötte henne 
och då tänkte han: 
- Guuud vilka läckra bröst!!!
Så han gick fram och sa:
- Du får 100 000 kr om jag får bita på dina bröst!
Då så sa kvinnan:
- Ja, för 100 000 kr så! 
De gick in i en gränd och så började mannen att tafsa och slicka på brösten.
Men efter ett tag undrade kvinnan:
- Men ska du inte bita??
- Nä, det har jag inte råd med!!!

Italienbilder del 5

Felix med pizzorna vi åt till middag nästan varje kväll under hela veckan ;)
Bergen vid Gran Sasso
En del av gruppen inne i Gran Sassos forskningscenter

Sverigedagen

... firade jag i kassan på ICA :) Jobbade 8.40-15, och sen for jag raka vägen till stallet. Började med Donna, som skulle ut och motioneras. Vi red ner till vändplanen och tillbaka, och hon var piggelin! :) Inte en enda bock eller bakutspark idag heller faktiskt, så hon höll sig ändå hyfsat i skinnet måste jag säga.

Nästa man till drabbning var Victor, som även han fick en motionsrunda. Vi red räddningsvägen i Kornsjö, och även han var pigg och glad :) Blev även en del miljöträning då vi först blev jagade av en lös hund, sen mötte 2 cyklister, och dessutom en himla massa bilar. Han var duktig, men han tyckte att hunden var jätteläskig ;)

Efter jag ridit klart mockade jag lösdriften och en av hagarna. Kände mig riktigt duktig ;) Jag vill ju att fölis ska få en ren bädd, Hilda kan ju föla i princip vilken dag som helst nu! :) Den här gången tror jag på en hingst, men vi får se hur det blir.
En nykläckt Wilda, Hildas senaste föl :)

Italienbilder del 4

Nöjda killar på toppen av St. Peterskyrkans kupol :)
Även jag och Håkan var nöjda ;)
Resans mest klockrena bild? Hahahaha!
Camilla och Hussein vid Fontana di Trevi (fontänen där man brukar kasta i pengar)
De är iaf tydliga med när man INTE får köra... ;)
Vår ingång till lägenheten :)
Vin/spritavdelningen i mataffären ;)

Italienbilder del 3

Stekarlärarn Hasse! ;)

Studentsminkning

Nu har jag suttit och letat idéer på studentsminkningar. Jag tycker att det är jättesvårt sånt här, vilka färger kan man blanda och vilka inte, vad passar till vad osv. Men ska prova en som går i lila. Thank God för Youtube såna här gånger! ;)
I em/kväll blir det jobb igen, 15-21. Fram till dess ska jag försöka mig på sminkningen någon gång till, men med ljusare toner den här gången :)

Lördag

Idag var vi upp till Långviksmon och hämtade hem vår El Camino :) Efter många om och men fick vi igång den, och kunde börja åka hemåt. Vi fick stanna en gång i Gullänget också eftersom den höll på att börja koka, men det gick bra ;)
När vi kom hem från Långviksmon blev det mat, och sen ut till stallet för att rida Donna. Har lovat att ta hand om henne medan Anneli är utomlands :) Vi red ut på en motionsrunda, och Donna var så lugn och snäll så. Hon höll sig med alla 4 hovar på marken, och varken bockade eller sparkade bakut en enda gång! :) Att hon gör så beror inte på att hon har ont eller är missnöjd, utan att hon helt enkelt tycker att det är roligt, och känner sig mer "fri" än när hon tränas framför vagnen.
Donnan på gången innan ridturen :)

Italienbilder del 2

Manliga grabbar med handväskor ;)
Hela gruppen på Det vita schabraket :)
Italiensk fickparkering ;)
...och så här mycket bryr de sig om skyltar och trafikregler...
Magnus och Berg i Vatikanstaten
Happy faces :)

Italienbilder

Nöjd Amanda i Prag ;)
Det var iaf ett försök till att få alla att stå på rad... ;)
Ni får nöja er med de här bilderna så länge, nu ska jag lägga mig så jag förhoppningsvis är lite piggare imorgon!

Seg

Det har gått segt med bilderna känner jag, men nu är jag på g!
Imorse for jag upp till stallet för att hämta hö till kaninerna, men det blev en massa strul så blev kvar där i över en timme. Sen hem, duscha, äta och iväg till jobbet. Jobbade 15-21. Kändes sådär då jag troligtvis började få feber nästan på en gång. Men vad gör man då, jag vill ta vara på varje jobbtillfälle så man har råd att flytta till hösten!
Nu ska jag som sagt börja fixa med bilderna, så det kommer upp minst ett bildinlägg ikväll :)
På flygplatsen i Rom :)

Fredagsfräckis :)

Krille o Tony var sugen på öl men hade bara 20 kr att dela på. 
Krille fick en ide, sprang in till kötthandlarn och kom ut med en korv. 
De gick till puben o beställde in 2 öl o 2 whisky.
- Är du tokig? sa Tony, vi har ju inga pengar! 
- Ta det lugnt, sa Krille och log, jag har en plan. 
När dom druckit upp allt stack han in korven genom blixtlåset, bad Tony gå ner på knä och ta den i munnen. 
Bartendern såg dom och kastade ut dom utan att dom betalt. Så fortsatte dom pub efter pub. 
Efter den 10:e puben sa Tony: 
- Nu orkar ja inte längre, jag är full o knäna värker..
- Hur tror du jag känner mig då? Jag tappade korven på den 3:e puben...

Hemma

Kom hem till Ö-vik runt 6 imorse, och måste säga att det känns riktigt skönt att vara hemma igen trots att vi hade det riktigt bra i Italien! Idag ser planerna ut så att jag först och främst ska packa upp och kasta alla kläder i tvätten. Sedan åker jag ut till stallet och pussar lite på Victor. Får se om jag orkar rida nånting, men troligtvis inte då jag åkte på en dunderförkylning på väg hem. Huvudet känns som en boll av bomull, och jag hör nästan ingenting ;) Resten av dagen har jag ingenting planerat, så ikväll hoppas jag på att kunna fixa och lägga upp några bilder från resan! :)

RSS 2.0