Back in business!

Nu är jag tillbaka och har äntligen fått tid för datorn! ;) Helgen har vart ganska hyfsad, var på Ulvön som sagt :) Gick mest ut för att få komma bort lite så hade inga speciella förväntningar, och tur var väl det! 3 timmar av midsommarafton gick åt till att jag låg nere i båten med knä-och ledvärk!>.< Börjar man bli gammal eller vad är detta? O.o Nä från och med nu kommer jag aldrig ta för givet att jag kan mig upp för trappor iaf... Hahaha ;) Sen runt 22 började jag vara helt mig själv igen så jag orkade ta mig ut ur båten och gå runt och kolla lite. Gick bort till Alma och sen tillbaka, har man inget smink på sig går det inte att lura vakterna att man är 18 ;) Orkade inte ens försöka^^
Midsommardagen var mycket bättre! Kan inte komma på vad vi gjorde, men det var säkert nåt jätteviktigt... ;) På kvällen gick vi på Alma iaf :)
Pappa Conny är på G som vanligt! ;)
Sen på söndagen for vi hem igen. Hann inte mycket mer än att komma hem så ville några från klassen att jag skulle komma och spela volleyboll med dem i stan. Känns ju som att jag inte träffat dem på evigheter så vad gör man inte ;) Hatar att spela volleyboll men det var det nästan värt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0