Fredag

Idag blev det en sväng till stan :) Behövde inget utan följde med bara för att ha nåt att göra ungefär ;)
Nu sitter jag mest bara och velar om jag ska hitta på nåt idag eller inte, helt plötsligt kan resten av familjen få för sig att vi ska ut med båten, och då ska man åka NU! Så vi får väl se, åker vi inte ut blir det kanske att jag åker till stallet och rider Victor en stund eller så blir det körkortsteori. Jag blir tokig av att inte få veta!

Hurtbullen slår till igen!

Fint väder är det så jag tog cykeln och for samma sväng som igår :) Stannade till på kyrkan och pratade med Markus och Calle på vägen hem också, trevligt värre ;) Sen hann jag bara komma hem så såg jag att Dafna smsat och undrat varför jag inte frågat om hon ville följa med ut, så eftersom jag är så snäll tog jag varvet en gång med henne också. Haha :) Hyfsat varmt är det ju också så det verkligen rinner svett nerför pannan x)
Nu ska jag slänga mig i duschen så man känner sig lite mindre äcklig iaf, och sen ska jag rida ut på Victor med Jeanette och Tardee :)
Lyckas jag tajma bra följer jag med Sofie och cyklar ikväll också, men det återstår att se... ;) 

Blocket


Pris: 16 000:- 18 000:- Typ: Hästar Sundsvall
Sto född -05 efter Krembest o Gull alfa
( Gull mimer 410 000-: )ca.154. snäll o lugn,
mycket riden fast inte skolad. Kan dock ta båda galopperna i lugnt tempo. Lite körd,
gått på lösdrift i stora hagar sedan födsel
och fått mycket rörelse. Varit barfotaverkad
hela tiden o har mycket bra o starka hovar.

Skulle helst se henne på travbanan men ett gott o varaktigt hem är viktigare!
Säljes pga tidsbrist. ev. byte med traktor. Ann-sofie
070-7777471 står i Stöde 12800:-+ moms
Hahahahaha jag tror jag dör!

:)

Hahaha, älskar man dagens besöksstatistik eller? Hallå, var kommer alla från, och var har ni hållit hus fram till nu? :O x)

Onsdag

Tog en tur med cykeln idag. Samma runda som vanligt, ca 1,5 mil ;) Höll i genomsnitt runt 30km/h så jag känner mig rätt duktig, hahaha x) Sen när jag ändå var på andra sidan ån passade jag på att hälsa på mina kära arbetskamrater (hahaha) på kyrkan. Jag tror det uppskattades, då slapp de jobba en stund iaf... ;) Blir nog samma vända imorgon om det är hyfsat väder :)

Bilder


Jesper och Johannes
Johannes och Jesper igen ;)
Båten :) Till salu förresten... ;)
Chili på sommarbete ;)
Tabbo gömde sig då kameran kom fram...

Happyface

Idag har det inte hänt nåt speciellt, förutom att...
HILDA ÄR DRÄKTIG MED JÄRVSÖFAKS! :D
Hon kommer hem så fort stallet i Hudiksvall är friskförklarat från kvarkan! :):)


Tisdag

Städat klart kaninrummet idag. Fy vad jag är duktig alltså! ;) 1,5 månad till så flyttar kaninerna in och skitar ner allt igen, men det känns bra att det åtminstone vart rent en gång... ;) Chili har redan börjat släppa sommarpälsen! :O Det brukar de göra i september/oktober nån gång, och nu är det slutet av juli? Tror jag måste köpa en almanacka åt honom, för annars kommer han säkert och tjatar om julklappar inom en snar framtid! ;)

Nu i eftermiddag ska David komma hit med en motorlyft så vi kan lyfta i motorn (nähää?) i chevan :) Vi kommer säkert få igång bilen precis i slutet av säsongen när den brukar ställas undan -.-
Så här ser den ut nu. Vackrare har man sett... ;) Lägg märke till pappas felstavade reg.plåt x)

Nu blir det körkortsteori. Magnus (kusinen) har bränt ut en skiva så man kan plugga på datorn, så det blir så mycke roligare än att behöva sitta med böckerna! :)

Skulle chevan mystiskt försvinna efter jag tagit körkortet så är det förresten inte jag som tagit den, bara så ni vet...

Måndag

Ni fattar inte hur skönt det kändes att kliva upp och inse att det var skitväder imorse! Vilken lyx att slippa sitta och rensa ogräs i regnet :D Hahaha :)

Idag blev det en sväng till stan. Det blev 2 par jeansleggings. Känns bra att jag äntligen hittat några, de är ju kanon på sommarn när man ska iväg nånstans och vill se hyfsad ut men det är alldeles för varmt med vanliga jeans ;)

Efter stan blev det en sväng till stallet med Jeanette. Vi for ut på en skrittur med lite trav runt den vanliga rundan :) Han är verkligen cool, Victor, vi träffade både en joggare och lite senare en cross, men han brydde sig inte ett dugg! :)♥
Ännu en bild jag snott från Lindas blogg... ;)

Nu ska jag fortsätta med städningen i kaninrummet så det blir klart nån gång... Det går faktiskt framåt! :)

Vuxenpoäng it is

Nu har jag börjat med årets städning av kaninrummet. Vilket projekt! Bara att dra ut allt från rummet, sopa, dammsuga och torka golvet tog säkert 1,5 timme! :O sen ska allt dammtorkas innan jag sätter tillbaka det igen... Menmen, det är skönt att få det gjort så det är fint när kaninerna ska flytta in till hösten igen :) Men så fort de kommit in i burarna brukar de dra några race så spånet flyger åt alla håll och det ser lika förjävligt ut som det gjorde innan jag började städa -.-
Haha Tabbo är stor... ;)

Söndag

Nu är jag hemma igen :) Ska vara med Dafna så Jonas skjutsade hem mig på moppen. Tack bror!♥
Igår var vi ju som sagt på Hummelviksstrand hos Westins. Vi åt middag vid 8, och sen for jag, Jonas och Johannes ut med epan och moppen. Jonas kör epa som en idiot! x) Sen bytte dem så Johannes tog över epan och vi åkte in mot Köpmanholmen där vi träffade Edin. Sen for vi in mot Bjästa, och på vägen träffade vi nån Dennis som också hängde på^^ När vi vart där skulle vi tillbaka till Hummelviksstrand, men när vi nästan var i holmen ringde nån till Johannes och sa att det var fest i Åmynnet så han backade tillbaka nästan 1km x) Vi gick upp och satt där i nån timme och rökte vattenpipa och hade det allmänt bra :) Sen for vi till Hummelviksstrand igen. Edin blev nästan tagen av polisen så de vågade inte köra tillbaka till Åmynnet utan åkte till Hummelviksstrand på en gång istället :O
När vi var tillbaka satt vi på Jolles rum (hahaha ;)) i några timmar innan Tobias och Dennis åkte hem vid 2 nån gång.
Tack för kvällen alla, jag hade skitkul! :):)

Lördag

Idag var jag och Jeanette ute på skrittur med Victor och Tardee igen :) Victor börjar landa mer och mer, nu lunkar han bara på trots att Tardee gjorde nåt skutt hit och dit ;) Han skrittar med sänkt huvud och bara trivs med livet. Jag gillar denna häst mer och mer för varje dag som går♥

Nu ska vi tydligen ut med båten till Hummelviksstrand. Lite spontant sådär. Tur jag inte packat upp väskan jag hade med till Ulvön! Kommer hem nån gång imorgon ;)

Picasa 3

Lekte lite med mitt bildredigeringsprogram :)

Fredag

Sista dagen på jobbet idag! Den här sommaren har bokstavligt talat varit en nära döden-upplevelse... ;) Det känns så otroligt skönt att äntligen få vara ledig, det har jag väntat länge på! :) Calle och Edin hade fixat en överraskning dagen till ära, så på sista passet kom de och sa trevlig semester samtidigt som de dränkte mig med iskallt vatten x) Markus hängde också på, så när vi var på väg in kastade han sig över en vattenslang och sprutade ner mig (misstolka inte det här nu... hahaha!) ännu mer. Visst är de underbara? x)

Efter jobbet tog jag och Jeanette en skrittur på mon :) Hon på Tardee och jag på Victor. Victor var jättemycket lugnare med sällskap så de gånger det fungerar att sticka ut samtidigt kör vi så! :) Förhoppningsvis lugnar han ner sig när han lärt känna och börjar bli tryggare med mig, då blir det inte samma stressmoment att behöva gå ifrån flocken. Han var iaf jätteduktig, jag fick känslan av att han börjar koppla ihop skänkeln med att han ska framåt! :) Jämför det med i onsdags då han stod som ett frågetecken när jag lade till skänkeln! Antingen är han väldigt lättlärd, eller bara extremt bra på att gissa sig till vad man vill... ;)♥

Nu ska jag rensa bort lite bilder från datorn hade jag tänkt. Det blir så mycket skitbilder som man inte orkar gå igenom och bara blir kvar och tar plats... Jag öppnade första mappen och insåg att det är nästan 1000 bilder i bara den mappen, och sen har jag ju iaf 5 kvar med bara blandat jag inte orkat gå igenom... O.o

Rainbow

Jag känner mig kreativ idag :)

Släkten är värst

Vi hade tydligen fått nåt typ av kort som mätar temperatur och UV-strålning. Självklart skulle ju mamma prova det så hon gick ut på balkongen, och efter ett tag kom hon in igen.

Mamma: Sandra, Sandra!
Jag: Men vad är det?
Mamma: Det är låg UV-strålning ute nu! :D :D
Jag: Okej. Vänta, jag ska bara hämta min carebox...
Mamma: Ja gör det, hämta den NU! :D
Jag: Ehhh... Det är ett uttryck för att säga att man inte bryr sig.
Mamma (besviken): Jaha...

Kärlek

Guud vad jag älskar den här låten! Den är inte perfekt sångmässigt, men den känns liksom... äkta :)

Torsdag

Kusinen min kom och hälsade på idag :) Han blir fjollträskbo imorgon! O.o Kul, snart har hela släkten flyttat ifrån mig! Jag kommer sitta här ensam i en 2plansvilla i Bjästa medan pappa flyttat till Miami, mamma till Thailand och brorsan till Sidensjö (HAHAHAHA) ;)
Kusinen, jag och brorsan :)

Onsdag

Idag efter jobbet blev det en tur på mon med Victor :) Han skötte sig bra, och är verkligen genomsnäll! Är nog mest riden på rakt spår i skogen eller liknande, för han förstår inte skänklarna så det får bli ett nytt projekt :) Han var ganska stressad på väg hem, det var nästan passgång - så snabbt gick det... ;) Men för att inte stressa honom mer lät jag honom gå i det tempo han ville så länge han höll sig i skritt. Jag kanske är lite mesig av mig, men jag tycker inte man behöver kräva speciellt mycket av honom nu i början när allt är nytt. Provade trava lite på Sidensjörakan också, och det gick kanon! :) Han travade jättelugnt och jag behövde bara ta en lätt förhållning för att få honom att sakta av :D Jag är övertygad om han kommer bli en jättebra ridhäst vid sidan av travet bara man ger honom mycket tid :)

Tisdag

Ibland hatar jag verkligen att bo i Bjästa! Sitter och bokar körlektioner över internet nu, och antingen måste jag vänta 2 timmar i stan före eller efter lektionen eftersom det inte går någon passande buss -.- Aja, har iaf bokat 5st så nu längtar jag till jag kommer igång! :)

Nu ska jag snart gå och byta om och åka till stallet, ska rida Orujo på plan för Jeanette :)
Sen blir det hem igen och njuta av tystnaden. Resten av familjen kommer hem imorgon, så det är my last night in freedom! O.o

Måndag

Dagen började bra med att jag försov mig -.- Väckaren på mobilen hade på nåt sätt stängt av sig själv så jag vaknade 07.03 i panik! Så kastade mig upp ur sängen och ringde Markus (en barndomskompis som också börjat jobba på kyrkan nu) och bad honom hälsa att jag skulle bli sen. Men var på jobbet 15min efter jag klivit upp så jag tyckte det var ganska bra gjort ändå... ;)

Sen har dagen mest gått ut på att förstöra dagen för Edin, och jag tror jag lyckades ganska bra, hahaha! Nejmen det har faktiskt vart en ganska rolig dag idag, de nya sommarjobbarna gillas skarpt :)
Nu ska jag gå och duscha och äta nånting och sen blir det stallet :) Ska rida ut en sväng med Tårtan på mon i både trav och galopp så det kommer nog både han och jag tycka vara skitkul! :D

Söndag

Åkte hem från Ulvön idag, båten gick halv 4 så jag var framme i Holmen halv 6. Gick rätt bra med vågor faktiskt, en vuxen började grina för hon blev livrädd! O.o När jag kommit fram till holmen stod mormor och morfar och väntade på bryggan så jag följde med dem hem och åt middag där. Härligt att slippa laga mat själv! :) Kommer garanterat leva på pyttipanna till resten av familjen kommer hem... ;)
Runt 7 for jag hem och började tjäna ihop vuxenpoäng genom att vattna blommor, ta ut sopor, diska kaninernas matskålar och vattenflaskor osv. Jag kände att jag behövde ta igen dem jag tappade efter fredagens vattenkrig... ;)
Nu ska jag duscha och fixa inför jobbet imorrn. Bara en vecka kvar nu, och sen får jag semester! :D

Lördag

En uppdatering från Ulvön här då ;) Asmycket båtar överallt så det är folk så det räcker till iaf... ;) Vi var som andra båt rån bryggan imorse, men så var det 2 båtar som skulle härifrån så vi tog deras platser :) Så från att ha 20-25m till bryggan till typ 2... :)
Idag har det vart asbra väder också, perfekt då det har blåst lagom mycket. Här ute är det ju sällan extremvarmt eftersom det nästan alltid blåser en massa...
Vi har tagit en tur till Rensviken med gummibåten och badat. Det är verkligen som ett badkar i den där viken, ytvattnet var säkert 30grader! O.o
Nu börjar det närma sig middag tror jag, och sen ikväll blir det troligtvis krogen och sen brukar man oftast hamna i en båt nånstans med en massa trevligt folk :)
Bild från Ulvöregattan 2008 :)

Dagens bus ;)

Jag, Elin, Sofie och Jackline snodde kyrkans elbil med släp och körde runt på kyrkogårn ;) Ända sen vi började jobba har vi gått och tittat på den där bilen och velat köra, det har sett så roligt ut! Så idag snodde vi den när ingen såg och körde runt, runt ;) För att killarna inte skulle ta den av oss sa vi att man måste ha körkort för att få köra, och att jag var den enda som hade det. Inget var sant, man behöver inget körkort, och jag har inget heller... ;)
Extra spännande blev det ju eftersom det var en släpvagn med, och jag hade aldrig kört med släp förut! :O Men det gick snabbt att vänja sig, bara att ta ut svängarna lite extra :) Sen träffade vi killarna igen och frågade om de ville åka med, och det ville de ju såklart eftersom det var jag som körde ;) Hahaha, snarare för att få slippa jobba men det låtsas vi inte om... ;) Så när alla var på satt vi 2st i elbilen och 6st på släpet och då gick det knappt framåt i uppförsbackarna x)
Men det var skitkul, gjorde hela dagen så värd! :)
Här har vi vrålåket! :D

Ulvön

Nu är jag framme på Ulvön och har nyss ätit middag, fläskfilé och potatissallad :) Grannarna är redan i full gång med musiken så det är kanon! ;) "Det är ett jävla tjatande om alkohol. De säger att det är nåt som vi inte tål. Men brännvin, det är nyttigt som själve fan, jajjemän!" Haha, jag gillar det :D

Torsdag

Ensam hemma! :D Resten av familjen har åkt ut till Ulvön med båten, men eftersom jag jobbar imorgon kunde jag inte följa med utan jag tar färjan ut imorrn istället :) Så sköönt att det är alldeles lugnt och tyst och jag kan göra precis vad jag vill! ;)
Så ikväll hade jag tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt :) Måste packa och fixa lite för imorgon så det bara är att duscha, ge kaninerna mat och slänga sig på cykeln mot holmen. Stort tack till Sofie som sköter kaninerna på lördag! :)
Tabasco på Burön för några år sedan :)

Sitter vid datorn nere i källaren nu istället för vid min, eftersom de tagit ut den i båten, så jag har hittat massa gamla bilder! :D Haha, skitkul att titta på nu! :)
Jag och ridskolans ponny Ohio på en hoppträning. 2007 tror jag det var ;)
Jag och Ghost efter min första hopptävling, clear round 50cm :)
Jag och Tabasco 2006 tror jag :P
Moonlight en dag gammal ;) Visst var han ehh... söt...? ;)

Ja det var ju några bilder iaf, finns så många fula jag inte vågar lägga ut! x)

Onsdag

Idag gick det riktigt seegt på jobbet! Vi var i solen hela tiden och det var ju över 30 grader! Så jag gick mest bara runt och såg fram emot att sluta eftersom jag och Sofie skulle cykla till Kornsjö och bada :) Sen när vi nästan slutat smsade Linda och frågade om jag ville rida Orujo för Jeanette nu när hon är hemma från Uppsala igen, och det ville jag ju såklart! :)
När jag kom hem sen hade familjen kommit på att vi skulle gå och äta pizza med morbrorn och Kerstin, så jag typ stressade sönder för att försöka hinna med det också, men sen när de var sena struntade jag i det och åt tagliateller med ketchup istället, funkar minst lika bra! ;)
Sen for jag och Sofie iväg mot Kornsjö och badade i 30-40min nånting :) Då blev man människa igen! Gillar inte värmen när det blir såhär extremt varmt... Menmen, nu ska vi inte klaga, snart är det -30 igen... ;)
Efter det for jag vidare till stallet när Sofie for hem. Red som sagt Orujo på plan och tränade lite trail :) Fick premiärrida i Jeanettes nya Crates-sadel som hade så mjuk sits så det kändes som man satt i en fåtölj! O.o Stor skillnad från Dakotan kan jag säga! :) Menmen, det gick i alla fall jättebra! Han är framåt och vill verkligen göra rätt hela tiden så framstegen kommer som ett brev på posten! ;) Estepeñas och Victors hage går ju ända upp till ridplan nu så han var lite töntig i början och skulle bara dit och prata med dem, men då tog vi in honom på en minivolt tills han lugnade sig och då gick det bra resten av tiden :) Han tittade knappt åt dem efter det ;)
Bild från Sandra-träning april 2009 :)
Nu ska jag sova så jag är hyfsat pigg imorrn iaf! Imorse såg jag verkligen ut som ett ufo!^^ God natt! :)

Min cykel

Min cykel är en väldigt speciell cykel. Igår kväll när jag ställde in honom i garaget var båda däcken pumpade, men imorse när han skulle ut för att följa med till jobbet fanns ingen luft i framdäcket! Han har säkert varit ute och raggat på damcyklar hela natten, men blivit dissad så hårt att luften gick ur honom! Stackars Marvil... ;)

Fler bilder

Kristallen♥
Tallmons Wilmer :)
Estepeña - Lindas sagohäst! :O

Victor Boko, Lindas och Robbans nya travare som kom igår! :)


Tisdag

Hade planerat att rida upp på mon med Tårtan (Tardees nya smeknamn ;)) men så ville mamma följa med ( O.o ) så det blev att vi var på plan istället :) Hon tog skiitmycket bilder så jag laddar upp några stycken! :)
En väldigt graciös Sandra svingade sig upp på en något less Tardee ;)
Turen började lugnt och fint ;)
Sen blev Tårtan rädd för nåt osynligt, hahaha! :)♥
Glad ryttare! ;)
Vi tränade neck raining
flytta bakdelen i fyrkanten
mera flytta bakdel
när man vart duktig får man gå framåt igen ;)
trav
sen tränade vi att backa också :)
mera trav :) Älskar bilden!♥
Sandra: Du är så duktig, Tardee! :D
Tardee: Alltså, vad vill du? -.-
Ibland måste man stå still i fyrkanten även utan ryttare ;)
Fina Tardee♥

Måndag

Ännu en dag bortgjord :) Har bränt mig rätt bra idag, men det var det nästan värt. Älskar vädret! Dagen har faktiskt gått ganska snabbt, vi fick vattna hela dagen. Skulle egentligen behövts göras i början av förra veckan men det tyckte inte den arbetsgivaren så har vi tur dör inte alltför många blommor... ;)
Man får träffa ganska mycket roligt folk när man är ute och jobbar faktiskt, vissa gamlingar är ju bara för roliga! :D Idag t.ex. kom det fram en gubbe och började prata. Efter ett tag såg jag att han hade ett headset på sig och för att få hörsnäckan att fastna så hade han satt en tejpbit över örat! Hahaha, där fick jag verkligen hålla mig för att inte börja gapskratta! x)
Nu ska jag duscha och äta och sen bär det iväg till stallet för att rida Tardee :) Jag hade tänkt vara på plan idag, så finns det några trailhinder kvar tränar vi troligtvis på dem, annars blir det att träna lite eget. Han har vilat ganska länge nu så han kommer troligtvis vara ganska pigg, hehehe... ;)
Nä, det här går inte! Nu måste jag börja så jag kommer mig iväg nån gång! Ha det :)

Bilder

Fler bilder från helgen!
Framme i Genesviken :)
Det var det jag hade att bjuda på för stunden ;) Känner att de andra behöver fixas med för att få fram rätt "känsla" eller vad man ska säga, och det orkar jag inte just nu...^^ Trötthets-VM you know ;)

Hemma

Hemma igen efter en helg i Genesviken :) Har vart väldigt lugnt hela helgen, och det har verkligen behövts! Tror jag klev upp 11 igår, och sen låg jag och halvsov några timmar till mitt på dan x)
Nu ska jag skynda mig att fixa lite med bilderna jag tog i helgen och sen blir det dusch, fixa matlåda och sen soova! Hade det funnits ett trötthets-VM hade jag lätt vunnit! ;)
Bara för att jag älskar att fota himlen på kvällen! :)

Hilda

Glömt att skriva det, men Hilda står ju nere i Hudiksvall nu för att insemineras med Järvsöfaks. Hon kollades igår och var inte dräktig, så Linda och Robban tänkte prova inseminera en gång till och sedan ta hem henne på en gång efter det. Tydligen var det inget fräscht ställe det där, rostig utrustning och sånt... :(
Så det kändes som det började närma sig att få hem dem igen, men nu har de fått kvarka på stuteriet! Så stackars Hilda och Wilda måste ju stå kvar där nere jättelänge! :(

10 sanningar

Tro det eller ej, men jag är klar med allt jag planerat! O.o Inte städningen av kaninrummet då, men det känns lite överambitiöst x) Var nog en energikick jag fick efter cyklingen... ;) Hade tänkt skriva en till 10 sanningar om mig sjäv-grej :) Kul för er att läsa, men lite jobbigare för mig att komma på vad som ska skrivas ;) Men i alla fall, här kommer dem:
  1. Jag har alltid älskat pytt i panna! Skulle lätt kunna äta upp en hel påse själv! ;)
  2. Jag har tävlat i längdhopp. Det var mjölkkannan som skolan arrangerade, och lärarna anmälde mig utan att jag visste om det^^ Var bara med för att missa lektionerna, och kom typ sist av tjejerna i 6an så vet inte om det är nåt att skryta över ;)
  3. Jag är inte kristen, men älskar att vara i kyrkan! Det spelar ingen roll hur mycket folk det är, det är alltid lugnt och harmoniskt där på nåt sätt :) Så det bästa man kan få göra på jobbet är att få städa där, finns inget härligare att göra när det regnar ute! I alla fall inte om man liks ska jobba... ;)
  4. På sommaren blir jag alltid lite brunare på överläppen än överallt annars, så i slutet av sommaren ser det ut som att jag har mustasch! x)
  5. Jag har ett extremt behov av att ha allt i ordning! Var sak har sin plats. Då vet man var allt är när man ska ha det och slipper springa runt och leta när man har bråttom :) Sen att jag sorterar böckerna i storleksordning i skåpet är väl kanske lite onödigt men... x) Har faktiskt blivit lite bättre nu, förut sorterade jag alla filmer i bokstavsordning också^^
  6. Det finns inget som gör mig så arg som personer som bara prioriterar sig själv i första hand! Speciellt när det är ett djurs välmående som prioriteras bort...
  7. En annan sak som jag alltid stört mig på är folk som avbryter när man pratar^^ När jag var liten blev mina föräldrar alltid jättesura om jag avbröt dem när de pratade, men likt förbannat gör de samma sak mot mig nu! x)
  8. Jag blir alltid nervös innan jag sitter upp på en häst jag aldrig ridit förut. Tror det kommer från att jag red en häst förut som alltid lekte rodeo när jag skulle upp ;)
  9. Jag har ganska höga krav på mig själv i allt jag gör. Blir t.ex jättebesviken på mig själv om jag kommer fram till en uppförsbacke och inte orkar cykla hela vägen. Blir sällan nöjd över ett vg+ osv.
  10. Jag är väldigt tjurig, så vill jag lära mig nånting ger jag mig inte förrän jag kan det! Är det däremot nånting jag inte är intresserad av (host host skolämnen host host ;)) orkar jag inte lägga ner någon energi alls på det^^
Sådärja, nu fick ni lite att läsa! ;) Imorrn när jag slutat jobba åker vi ut med båten, kommer hem på söndag :) Vi kommer mest troligt att åka till nån vik med sandstrand så kommer inte ha någon el på hela helgen! Hur ska detta sluta? O.o Haha nej men det är faktiskt lite skönt ibland, man kommer iväg från civilisationen på riktigt och blir ett med naturen på nåt sätt :)
Vem vet, kanske blir det hit vi åker? ;)

Torsdag

Nu har jag nyss kommit hem från en cykeltur med Sofie :) Vi tog samma väg som förut, men åt andra hållet så vi skulle behöva trampa upp för långbacken. Ska man bli vältränad måste man! ;) Sen for vi förbi Sörsvedje och tittade på hästarna som har sommarbete nu :)
Mina planer för kvällen är att först äta middag, sen duscha, fixa klart matlåda och sånt för jobbet imorrn, packa, städa nere i kaninrummet och sen, om det blir nån tid över, plugga körkortsteori :)
Jaja, bara att sätta igång! Ha det! :)

?

Vafan är det med folk? Typ nä vi får för lite pengar, därför eldar vi upp 100 000 på gatan bara sådär.
Skicka till de som behöver dem istället om man absolut ska bli av med dem tycker jag! ;)

Stallet

Nu är jag hemma från stallet igen :) Allt gick kanonbra och han var lugn och snäll hela tiden! Det vi tränade på var att få honom att sänka farten och försöka gå i ungefär samma tempo hela tiden. Resultaten märktes nästan på en gång, så han är verkligen lättlärd :) Sen skötte han sig exemplariskt i stallet både före och efter ridningen också, han stod som ett ljus! Han är verkligen speciell :)♥
Fick bli en till bild på oss :) Har några stycken sen Linda var paparazzi i söndags ;)

Tisdag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har vart en jättedryg dag, vi har rensat ogräs i nästan 2 veckor i streck nu så vi börjar bli ganska less... -.-
Igår red jag ut på Kristallen med Jeanette och Tardee som sällskap. Började lite med traven igen och då blev hon samma gamla pigga Kristallen som hon var förut! Skitkul var det! :D
Sen tog vi ut Orujo på plan och gjorde lite nya trail-grejer :) Han var jätteduktig! Det märktes att det var mycket som "sjunkit in" bara på ett dygn :)
Idag ska jag iväg och rida Orujo igen, men då ska vi inte ha några trail-hinder, utan vi ska bara fokusera på att försöka få honom att gå i en lägre form då han helst vill "krulla ihop sig". Blir det inte alltför sent kommer en rapport ikväll när jag kommit hem! :)
Den här bilden gillar jag skarpt! :)

Söndag

Idag har jag hunnit med mycket! :) Städa, renbädda, flytta kaninburar och kyla ner de stackars små liven ;), hälsa på mormor och morfar♥ och sen stallet! :)
Mormor är ju för härlig :) Först var det fika såklart, och sen skulle hon visa upp alla sina nya blommor hon hade fixat runt om i hela huset och sen ute också. Efter det började hon prata om all klöver de hade på gräsmattan, och då skulle vi absolut plocka en hel påse åt kaninerna! Hahaha :) Men vad gör man inte, det är nog kanske inte så många som kommer och hälsar på så hon tycker det är så roligt :)
Sen blev det som sagt stallet. Började med att skritta ut på Kristallen med Jeanette och Tardee som sällskap idag igen :) Lika segt gick det idag, hon börjar bli riktigt bekväm lilla prinsessan! ;) Men lite roligt tror jag ändå hon tycker det är att få komma ut från hagen en stund :) Hon ska iväg på koll igen på torsdag om jag inte minns fel, så hoppashoppashoppas hon är fräsch nu! :)
Sen kom Linda ner till stallet och frågade om jag hade lust att rida lite trail med Orujo också, och det ville jag ju såklart! :) Det gick så bra så, han hade ju aldrig provat det förut så det var nåt helt nytt för honom + att han inte blivit så mycket riden nu ett tag så han var lite spänd i början, men sen gick det över och han lyssnade riktigt bra! :)

För att hästar ger allt


Lördag

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha skjutsat Joppe och Klump (Adam) till hamnfesten :) Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, så skönt att bara kunna ta det lugnt och ha massa tid på sig i allt man gör! Vid 1 for jag till stallet i alla fall. Red ut med Jeanette och Tardee upp till grusgroparna igen :) Kristallen var värsta segproppen idag! Blev omkörd av Tardee gång på gång, så det var verkligen ombytta roller! ;)
Sen har jag fixat lite mer skugga åt kaninerna så de inte dör av värmeslag ;) Sprayade lite vatten på dem också för att kyla ner lite extra, men då blev man inte så populär... Det är ganska roligt, när det ösregnar kan de sitta ute och bli dyngsura och de bara njuter, men när det är 26+ och jag kommer med sprayflaskan är det inte lika roligt längre ;)
Nu ska jag tjocka i mig tacos! Ha det! :)

Fredag

Nu har jag nyss kommit hem från hamnfesten :) Det var inte speciellt mycket folk tycker jag, mest bara småglin ;) Alla andra satt ju i öltältet... Var iaf där med Sofie, och efter ett tag träffade vi Björn och gick bort mot bilen/bussen eller vad det nu var^^ Sen kom några killar, och en av dem såg exakt ut som Calle Schulman! xD Hahaha! Sen var det en tant som kom och frågade vart jag köpt min tröja, för hon tyckte den var sååå fin. x) Så nu kommer tanten ha likadana kläder som mig. Kuuul... -.- ;) Nämen det var en ganska rolig kväll bortsett från att det var ganska lite folk och att vissa beter sig som divor :)
Nu ska kaninerna få mat och sen vet jag inte vad jag hittar på. Känner jag mig själv rätt lär jag inte gå och lägga mig än på ett tag... ;)

Dagens citat

Elin: Jag har alltid trott att naturare är smarta, men efter de här veckorna med dig är jag överbevisad!

Åh, tack! Hahahaha! x)

Torsdag

Fredag imorrn, wiie! :D
Idag fick vi kratta grusgravar hela dagen. Riktigt äcklig värme var det, jag höll på att dö av värmeslag i shorts och t-shirt x) Börjar bli ganska less på att jobba nu om jag ska vara riktigt ärlig, men har 3 veckor kvar så det är bara kämpa på! Det går nog förhoppningsvis snabbt :)
Nu har jag vart i stallet också :) Kristallen får börja skrittas igång igen efter behandlingarna. Det var inte senan hon hade problem med, utan kotorna, så det går bra att rida trots att det är mjukt underlag :) Sen ska vi undvika ridplan ett tag för hon kan ha fått problemen av att hon gått på böjt spår, så lika bra att stå över om det nu är det. Vi fick sällskap av Jeanette och Tardee och skrittade upp till grusgroparna innan vi vände :) Kristallen blev skitglad över att äntligen få komma ut! :) Men det är väl klart, det är nog inte så roligt att stå och skrota i en hage hela dagarna... ;)

RSS 2.0