Miljövänliga hästkrafter

Då var premiärturen i vagn avklarad! Jag har ju åkt med några gånger och fått "hålla i tömmarna" på raksträckor, men det är väl inte direkt så att jag känner att jag gjort så mycket då hästen bara gått rakt fram av sig själv. Det är väl bara då hästägarna vågat överlåta tömmarna till mig, när det inte funnits så många fel man kan göra... ;)
 
Selningen gjorde jag helt själv! Så himla stolt, haha. Det tog väl ett tag innan jag fattat vad alla remmar och grejer var till för, men till slut så. Freja suckade och undrade vad det var för amatör som tycktes kunna nåt.
Efter typ en kvart lyckades vi få fast vagnen också. Vi borde banne mig få pris för de mest innovativa lösningarna! Ingen av oss hade någon aning om hur skaklarna skulle sitta, så vi fick improvisera. Det gick ju det också.
...and off we go! Freja gick i snigelfart och lurade oss att hon travade när hon egentligen... typ... betade. Jag undrar om hon verkligen gjorde av med mer energi än hon fick i sig den här turen... Förmodligen ligger det på plus/minus noll. På torsdag ska Karin få visa oss hur allt egentligen ska sitta. Då får vi se hur fel vi hade ;) Hade det varit en annan häst än Freja hade vi förmodligen inte vågat oss ut, men Freja är Freja - hon stannar mer än gärna och tittar på utsikten om man behöver stanna och fixa utrustningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0