Överbelastning i lillhjärnan

God kväll mina kära guldbaggar!
 
Jag kom nyss hem från skolan, och nu sitter jag och äter och jobbar på min dolda sångtalang. Samtidigt. Sitter nu och tränar på låten Chariot con Carne. Det gäller att passa på när man är ensam hemma och ingen kan klaga över maten som flyger runt i köket. Herregud, jag måste ju få underhålla min fantastiska stämma jag också...
Mat är gott!
 
Ikväll ska jag dra igång med träningen igen efter sjukperioden/förkylningstiden/vad man nu ska kalla det. "Äntligen!", för att citera Gert Fylking. Hur jag nu kunde komma att tänka på honom helt plötsligt. Visste ni förresten att jag hade en likadan joggingdress som honom när jag var mindre? En sån där smutsrosa med två vita ränder över bröstkorgen. Jag har ingen aning om vad jag fick den ifrån, men jag använde den bara en gång. På ett bad taste-party hos en kompis, där man ju skulle klä sig så fult man kunde. Tror jag skippar bildbevisen, ni får lita på att jag talar sanning.
 
Nu ringer mamma! Dags att skärpa till sig! Det bästa med att bo långt ifrån sina föräldrar är att kunna berätta att gårdagens middag bestod av kall falukorv, ett äpple och jordnötssmör utan att de kan göra nåt åt det. Pilutta er!
/Bästa dottern i världen
Blablabla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0