Inte min dag

Dagen kunde inte börja bättre med sovmorgon till 12. Jag vaknade innan klockan ringde, gjorde mig klar snabbt och hann göra lite på historieuppgiften innan jag for till skolan.

På skolan hade vi bara historia, och där började vi prata om uppgiften. Jag var hel övertygad om vad han ville att vi skulle göra från början, men inte nu längre. Det kan betyda att jag fattat fel och måste göra om allt.

Efter skolan for jag hem, och där började vi prata om bilen. ABS-lampan tjuter och blinkar, och den varnar för dåliga bromsar trots att allt är som det ska, så troligtvis är det något elfel som gör att den "tror" att något är fel och därför varnar. Den ska lämnas in nästa vecka, och det kalaset skulle gå på 2300kr... Det känns ju mindre kul för någon med studentekonomi.

Sen upp till Victor. Hade tänkt rida dressyr i grusgropen för att han kanske skulle få mer framåtbjudning än på ridplanen. Det gick ju som det gick, han lyssnade inte ett piss. Han vek sig i kroppen, sköt ut bogen och gick precis dit han ville trots mina försök att styra åt något annat håll. Till slut gav jag upp och red hem igen för att rida på plan istället. Samma problem där, han ignorerade skänklarna totalt. Jag är övertygad om att något är fel, men jag kan inte sätta fingret på vad. Jag hoppade av på slutet och gick med honom en stund bara för att titta efter riktigt noga så han inte markerade någonstans. Jag tyckte inte att han gjorde det medan jag red, men bara för att vara riktigt säker. Den lilla promenaden på 3-4min gjorde att mitt ena knä än en gång började strejka.

Nu ska jag läsa bloggar och titta på tv resten av kvällen, så förhoppningsvis kan inget mer gå fel idag. Imorgon är en ny dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0