Dag 01 – En nytagen bild på mig och 10 faktan om mig själv

Tänkte börja med en ny blogglista så uppdateringen blir lite bättre, och dessutom kommer ni säkert lära känna mig mer genom den ;)

1. Jag har väldigt många konstiga vanor som jag alltid gör utan att tänka på det. Börjar t.ex alltid med vänster fot när jag går i en trappa, annars känns det konstigt. Dessutom räknar jag alltid trappstegen trots att jag vet att det är 13 trappsteg ner till källaren och 11 från källaren upp till garaget ;) En annan sak är att jag alltid delar upp maten i lika stora delar innan jag äter den. Sitter alltså och sorterar korvbitarna så de ska vara lika stora innan jag kan lägga upp makaronerna på gaffeln och äta upp det. En helt störd vana som jag inte vet varför jag började med, men som nu blivit en del av min vardag ;)

2. Jag har åldersnojja! Inte blir det bättre av att folk ringer och ska sälja premiepensioner till mig heller...

3. Jag har alltid haft lättare för att umgås med killar än med tjejer. Det känns mycket mer avspänt och naturligare på något sätt. Blir dock oftast närmare vän med tjejer än killar av någon anledning, bästa vännen har nästan alltid varit en tjej.

4. Jag hade planer på att ta kustskepparexamen när jag var 11-12 år. Började faktiskt med kursen, men var less efter att ha läst inledningen så det blev inget mer av det ;)

5. När jag gick i 6an hade alla 5-6or (klasserna var mixade så 5orna och 6orna gick tillsammans) armbrytningsturnering, först inom klassen och sen klasserna mot varandra. Jag representerade våran klass och vann faktiskt hela turneringen! :)

6. Jag har tävlat i kaninhoppning. Platsen var Forslundagymnasiet i Umeå och jag var jättenöjd över kaninerna! :)
7. Jag har ganska lätt för att dölja känslor. Dock inte om jag är jätteledsen, men annars brukar jag alltid kunna klistra på ett leende vid behov ;)

8. Ibland när jag tittar på statistiken för bloggen funderar jag på vilka alla läsare är, och hur ni egentligen orkar klicka er in och läsa min smörja varenda dag :o Stor eloge till er!

9. Jag är mögelallergiker. Det vi trodde var astmaattacker när jag var mindre var istället allergiska reaktioner på inandningsluften. Jag tar dock astmamediciner ändå, då de vidgar luftvägarna vilket behövs eftersom det finns mögelpartiklar i luften så gott som hela tiden, och reaktionen på det gör att luftvägarna sväller igen.

10. Jag är stolt den enda familjemedlemmen som inte ramlat överbord av båten någon gång :D (Peppar peppar, ta i trä...)

Kommentarer
Postat av: ida

sv: jamen precis! det borde vi verklgien försöka komma iväg på! nu behöver man ju inte krångla med boende heller ;)

2011-07-01 @ 13:04:35
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: Anette

Allt om dig är intressant :)

Du vet att jag gillar dig skarpt...bättre svärdotter finns inte...både smart och snygg <3

2011-07-01 @ 21:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0