Måndag

Eftersom alla inlägg under helgen var tidsinställda känns det som att det var ett tag sen man satt och skrev nåt här... I lördags var det ju som sagt högskoleprovet under nästan hela dagen. Trodde jag skulle få nåt spel på slutet, var hur trött som helst! Men nu får det vara slut på högskoleprov för min del, har jag inte klarat någon viss gräns på de tre gånger jag skrivit det kommer jag inte att göra det sen heller :)

Nu ska jag sätta mig och titta på ponnyakuten, och sen blir det matteplugg inför provet på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Bea

Men bilder är inte alltid ett krav :P vi läsare uppskattar ändå det som läggs in! =) Tackar, jo jag blir förundrad över hur otroligt fin hon kan vara! Ja det är nog skönt med variation för både henne och mig! ;) Brukar du Tömköra Victor?

2011-04-04 @ 19:32:32
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: J U L I A O F S W E D E N

Tjaah, fin blogg..

Hur mår durå ? :)

2011-04-04 @ 20:31:45
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Bea

Jo men du får väl kidnappa någon som kan fota någon gång!? =D hehe om jag ska vara ärlig så har jag aldrig fått lära mig heller, Gunnar visade bara när man gick efter en stund sedan fick jag ta över... Det kändes svårt ifrån början men efter några gånger så kommer man verkligen in i det och känner man hästen så går det ju ganska fort. =) Vårat enda problem är att vi har tränat lite NH och då brukar hon vända upp på volt emot en men det är inte så bra med massa linor och sånt, men är man uppmärksam så går det att förhindra =)

Jo jag skulle också vilja prova köra, är ju också i travstall så det borde vara lätt men det kanske är pågång lite senare i vår om man har tur! :P

2011-04-04 @ 20:37:48
URL: http://beabystrom.blogg.se/
Postat av: Eliin<3

heeej fin blogg, har dagens blogg hos mej och det vore roligt om du ville va med :)förlåt om du inte gillar sånt här :)

2011-04-05 @ 11:50:32
URL: http://elinsspecial.blogg.se/
Postat av: lovisa

fin header!

2011-04-05 @ 12:09:32
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: johannaa

Vill du tjäna pengar utan att röra dig? :)

Bli medlem här

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=28957 och börja kolla in hemsidor och du samlar pengar, tro mig det funkar! :)

Du får atomatiskt 20 kr när du blir medlem. Sen får du bjuda in vänner eller vem du vill och du får mer pengar. Är du engagerad så får du pengar inom kort :)2011-04-05 @ 12:17:15
URL: http://johannamarina.blogg.se/
Postat av: Liger

Yep if you pay attention you can avoid it :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0