Stallet :)

Kom hem från stallet för runt en timme sen. Tränade som sagt på plan med Kristallen, och det gick bra :) Fortfarande lite ovant med dubbla tyglar, men det blir bättre eftersom ;) Det fula var ju att jag hade jätteproblem med att få henne att följa spåret, hon ville bara gena hela tiden, och jag fattade verkligen inte hur jag skulle göra! x) Jag kände mig lite smådum när jag kom på det igen här hemma och insåg att det var typ det första Sandra sa att jag skulle göra med Kristallen^^ Jaja skitsamma, till nästa gång kommer jag ihåg det iaf! ;)
Förutom det tycker jag att det mesta flöt på bra :) Vi tränade mycket på att få henne att korta stegen och samla sig, och vissa steg kände jag riktigt ordentligt hur hon neg (heter det neg? Kommer inte på nåt bättre ord just nu^^) ner med bakbenen och samlade sig jättebra! :) Det är ju en fördel med att rida travare, att de oftast har framåtbjudning och liksom inte tappar energin i samlingen :) Jag red inte så länge, för nu i början lär det ta rätt bra på bakbenen när hon inte är van vid att lägga bak vikten på dem... ;)

Såg nu att det inte är Greys ikväll för att de ska sända hockey istället! >.< Kan de inte få en egen kanal så det slipper dra över på programmen som faktiskt är bra? Då blir det nog en tidig kväll istället, det kan behövas med tanke på hur trött jag är varje morgon... Hahaha :)  

Kommentarer
Postat av: Dafna

Men det finns ju faktiskt hockey och sportkanaler, men ändå måste dem sända sporten när det är bra program på TV XD

2010-04-22 @ 09:23:11
Postat av: Sandra

Hahaha vad dåligt jag formulerade mig såg jag nu! xD Jo jag vet att det finns egna sportkanaler, men jag menade att de kan hålla sig på dem och inte inkräkta på de bra programmen ;)

2010-04-22 @ 17:34:12
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Linda Calissendorff

Skit kul du börjar se resultat redan med stången ;0) bara keep up walking! ;0)

2010-04-22 @ 18:04:11
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Ja det känns faktiskt bra att få bevisat för sig själv att man kan använda stången utan att det går åt hvete ;) Det jag egentligen tycker är svårast nu är att jag inte får hennes fokus på samma sätt och fast jag tar i stången kan hon gå böjd åt fel håll eller titta utåt ;) Men annars har det gått över förväntan :)

2010-04-23 @ 07:11:53
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0