Körskolan

Är hemma från körskolan igen. Eller egentligen kom jag väl hem för 1,5 timme sen, men bror min kan sitta vid datorn hur länge som helst om man inte kommer med bitchblicken och skrämmer bort honom! Hahaha ;)

Min pappa är världsmästare i seghet. Kursen började 6, och precis när vi skulle åka kom han på att han skulle på toa innan -.- Vi åkte hemifrån kvart i 6, och ute på e4an vid Veckefjärden var det bilkö så det gick i 30! Jag blev så jävulskt less att han ska vara en sån tidsoptimist jämt! Han sa att vi skulle komma fram i tid ändå, och inte blev jag mindre less på honom när han satt där och flinade när vi kom fram till körskolan 1 minut i 6. Ja han är speciell min pappa...
Kursen gick bara ut på att informera om hur datorerna och programmet fungerade, och sen lite om hur man bokar lektioner. Så ganska jättebasic :) Men såg nu när jag kom hem att de nyss haft den första teorilektionen man tar, och nästa "förstalektion" blir den 3 juni. Det är ju hur länge som helst kvar! O.o Och inte ger de ju ut böckerna om man inte går på lektionerna heller. Åhhh, blir så less!
Imorrn har jag sovmorgon, har första lektionen 12 :) Så kan sova ända till 8.25! :):) Fast helt ärligt hade jag hellre börjat vanlig tid och slutat tidigare ;) Men bra att lärarna kan flytta lektionerna om man bara har en lektion på morgonen och lång lunch efter det. Det gillar vi! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0