Ut till civilisationen

Goder afton ärade publik! Idag har jag varit ut på ännu en långpromenad för att dämpa träningsvärken från den förra. Nog för att jag visste att jag var otränad, men att det var på den är nivån hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Det finns en vilsen norrlänning här nere som längtar väääldigt mycket efter dressyrträningar i massor och nattliga löpturer i skogen... 
 
Idag har jag i alla fall pratat med Marie (Lillemans ägare) och kommit fram till att vi ska prova ta ut en hopptränare. Marie berättade att hon red för en jätteduktig hoppryttare förut, men att hon själv föredrar en tränare som inte pushar lika hårt. Jag är helt tvärtom och tycker att den typ av tränare man lär sig mest av är den man är så rädd för att man inte vågar göra fel, haha. Skämt åsido, jag tror att det är nyttigt för både mig och Lilleman, och då kan jag få någon typ av vägledning hur mycket press man vågar lägga på en yngre och mer oerfaren häst. Jag blir så mesig när jag rider unghäst och kräver hellre alldeles för lite än lite för mycket. Men nu ska Lilleman få jobba! :)
 
Ikväll ska jag hem till en kompis och snacka lite skit och dricka lite starkt. Han påstår att ren sprit inte går att dricka, så jag får väl ta mitt norrländska ansvar och visa pajken hur det ska göras! Haha, nejdå. Det blir ganska lugnt. Det är mest kul att få komma iväg och hitta på nånting. Han bor ungefär 4 mil från mig. Kan ni gissa hur lång tid det tar att ta sig dit kommunalt? En timme och tio minuter. Helt galet. Hursomhelst, nu ska jag försöka få i mig nån mat och kleta på mig lite smink innan jag börjar bege mig. Ni lär väl ska ha en bra lördagkväll ni åh! :)
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Kul att få träna för en tränare, det är alltid bra att få hjälp då man jobbar med en unghäst =)

Svar: Precis, det kan vara lätt att köra fast :)
Sandra

2015-05-18 @ 20:31:28
URL: http://rayoosanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0