Inte igår

Heeeeeej på er! 
 
Nu har jag återvänt till livet igen efter 3 helt galna veckor. Hela hösten har varit extrem, men nu på slutet har man knappt hunnit andas mellan alla redovisningar, uppgifter och presentationer, och sen drog tentaperioden igång. Jag har snittat 4-5 timmars sömn per natt och inte hunnit äta middag på en vecka. MEN! Alla uppgifter blev godkända och jag skrev tentan idag. Jag tror banne mig att det gick bra, men det beror helt på hur hårt han rättar... Men det spelar ingen roll nu, jag kan ändå inte göra nåt mer :) SOM jag har krigat den här terminen, och VAD jag är värd jullov nu!
Läraren sa att vi fick ta med oss ett handskrivet A4 till tentan. Klart man ska ta tillfället i akt att få med sig så mycket information som möjligt, hehe. Mina klasskompisar skrattade och skakade på huvudet, men jag tror nog allt att de var lite avundsjuka ändå. 
 
Tidigt imorgon, när resten av världen ligger och sover, drar jag och Misse upp till snön i Norrland. Jag behöver nog inte ens säga hur skönt det ska bli med lite ledighet och miljöombyte. Och hur mys det ska bli att få pussa en Brodde-mule igen. Nu: sova så morgondagen kommer snabbare. Hadeeeeeeee!

Kommentarer
Postat av: Ständige anhängaren

Äntligen en uppdatering.
Har ju väntat ett tag nu😄.

2014-12-20 @ 09:14:30
Postat av: Sanna

Hahahahaha 😂 mycket du fick med dig!
Härligt, bra kämpat under dom höra veckorna!
Ta en välförtjänt lov nu 😄

Svar: Hehe ja man har ju vart med ett tag ;) Tack! :))
Sandra

2014-12-20 @ 13:57:47
URL: http://rayoosanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0