Från hästnörd till plugghäst

Var hälsad!
 
Är det bara jag som typ inte fattat att det är sista april idag? Jag var helt övertygad om att det är imorgon! Men det blir väl så när man inte har något liv och bara sitter hemma och pluggar, haha :) 
Min dag började iaf med en labb. Jag fattar verkligen ingenting av vad som egentligen var viktigt att kunna och inte. Förra veckan fick vi förberedelseuppgifter som ingen fattade nånting av och vi gått runt och varit helt hysteriska över. De uppgifterna baserades på en powerpoint-presentation som vi skulle gå igenom själva. Idag på labben gick läraren igenom powerpointen som vi behövde för uppgifterna, som alltså skulle vara klara när han gick igenom det. Haha alltså, hur tänkte han där? Sedan gick labben ut på att jämföra några bilder och bestämma sig för vilken av dem som såg bäst ut. "Bilden blev bäst med det här filtret och sämst med det här filtret." Kom igen, jättesvåra förberedelser för att jämföra bilder med varandra? Denna skola alltså...
MRI-bilder (tror vi) av en hjärna.
 
Efter labben for jag och min kära grupp till Danderyds sjukhus och intervjuade en utbildningsansvarig sköterska till projektarbetet. Lyckas vi boka in en intervju till på sjukhuset har vi all information vi behöver och har bara rapporten och redovisningen kvar. Och tentan såklart. Såååå sköööönt! Det tror jag att vi firar med lite analog-plugg... ;) Ta det lugnt ikväll alla galningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0