Torsdagsmys

Jag verkar ha något otalt med Freja. Eller så är det någonting i hennes natur som gör att hon vill jävlas med mig. Vi red iväg mot golfbanan, och för att komma in på den vägen rider man förbi ett hus. Man rider på en grusväg som går mellan huset och dess tomt. Det är alltså det enda som liknar civilisation längs hela den vägen. Var tror ni att Freja stannade och sket...? Precis, mitt emellan huset och den gigantiska tomten. Utan så mycket som ett dike i närheten. Tack och lov var det ju mitt på dagen, så ingen var hemma och jag kunde rida klart först innan jag var tvungen att hämta skottkärra och grep för att plocka upp det och ta med tillbaka till stallet. När jag hoppade av ser jag att hon lite oskyldigt trampat av sig ena bootsen under turen. Som straff fick hon lov att följa med på både bajshämtande och bootsletande. Ha! Det hade hon nog inte räknat med. Skrattar bäst som skrattar sist!
 
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och fyllt upp min termosmugg med rosa te för att köra stenhårt med projektarbetet hela kvällen. Regnet smattrar mot rutorna och hela lägenheten luktar sköljmedel av allt nytvättat. Och när jag är klar för idag ska jag bädda ner mig i en renbäddad säng. Ibland är livet inte alltför dumt :) 

Kommentarer
Postat av: BasquaseinoranatBavewhotsFaf

Kluczem problemów macierzy http://elizabethsloans.co.uk/teoria-raid-6/ - RAID 6 są grupy dysków o dodatkowej logice w sterowniku, które zbierają dane z specjalnymi bitami, dzięki czemu utrata 1 lub 2 dysków nie niszczy informacji (mówimy tu ale o poziomie raid 5 i 6). Dodatkowe bity – parzystość – umożliwiają odtworzenie utraconych danych poprzez odczytywanie wszelkich informacji z dodatkowych dysków i wypisanie na dysku zastępczym.

Kłopot z RAID 5 polega na tym, że monety mają błędy odczytu. Napędy SATA są powszechnie określane z brakiem odczytu błędów (URE) wynoszącym 10 ^ 14. Co świadczy, że raz na 200 000 000 sektorów dysk nie będzie mógł odczytać sektora.

2019-03-09 @ 10:44:19
URL: http://elizabethsloans.co.uk/teoria-raid-6/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0