Skithäst

De flesta dagar tycker jag att Freja är en himla mysig och trevlig häst. Men så finns det även dagar då jag mest bara har lust att strypa henne. Idag var en sån dag. Hon var som tjuren Ferdinand och lullade på längs vägen medan hon tittade på utsikten. "Åhhhh, vilket fint trääääääd!" Medan jag var som matadoren som gjorde allt i min makt för att hon skulle framåt. Det spelade ingen roll om jag så använde rösten, sitsen, sporrar OCH spö - SAMTIDIGT, hon sket totalt i vad jag tyckte och joggade på där i en (vad hon tyckte var) lämplig takt. Hon var helt i sin egen värld, och tog jag då i ena tygeln för att få hennes uppmärksamhet tog det tvärstopp istället. "Du tog ju i tygeln?"
 
Jag önskar att jag kunde säga att det var jag som inte jobbade tillräckligt hårt med drivningen, men inte det heller. När vi skulle trava av hemåt hade jag kramp i benen och kunde knappt rida lätt... SKITHÄST!!!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga bort en massa inför ikväll. Idag är det två veckor sedan Jenny (min roomie) flyttade in, så det ska vi fira med filmkväll! Jag är så glad att det var just hennes mail jag svarade på, hon är så himla lättsam och det är verkligen en lugn och avspänd stämning här hemma. Jag måste erkänna att det kändes lite skumt när en människa jag bara träffat en gång skulle flytta in i mitt vardagsrum, men nu är det som att vi känt varann hur länge som helst. Så himla nöjd!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0