God...öhh..."morgon"!

Jag och Misse tog en låång sovmorgon idag. Den var nog välbehövlig tror jag. Jag har ju verkligen legat i och pluggat som en idiot den här terminen, och det börjar kännas. Herre min get vad jag är trött! Som tur är har jag bara nästa vecka kvar, och sen har vi inga föreläsningar eller nånting på 2 hela veckor. Det blir en himla massa tentaplugg, men det känns ändå lättare då man kan styra över sin egen tid. DESSUTOM kommer vi inte ha något jäkla projektarbete som hänger över oss. Det ska bli SÅ himla skönt att bli av med det till veckan!
 
Från en sak till en annan vaknade jag upp med världens härligaste träningsvärk imorse. Vilket jäkla lyckopiller det var att ge sig ut och springa i solen igår! Hade ingen press alls, utan bara... sprang. Hoppa över stockar i skogen, sidohopp mellan träd och spurta i branta uppförsbackar. Och allt det i världens bästa höstväder utan ett moln på himlen. Tack vare RunClub hade jag ju också lite teori i löpteknik bakom mig. Tänk vad mycket lättare det blir när man gör rätt! När vi har två veckor med bara tentaplugg tänkte jag passa på att vara med på lite träningar igen. Det ska bli så himla kul! :)
 
Nu ska jag sätta mig med projektarbetet någon timme innan jag åker ut till Freja. Jag funderar på att dra fram ett hinder och ta några skutt. Det blir som inte så seriöst när Freja inte är den typ av häst som tycker att jätteseriösa träningar är så roliga, men det är bra konditionsträning för henne. Och för mig. Jag har ju trots allt inte hoppat alls på två månader... Jag saknar det!
Och Berta. Henne saknar jag massor! Kan ingen ställa henne på en buss och skicka ner henne hit? Hon kan bo i köket och äta havregrynsgröt med mig på morgnarna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0