Dreams

God morgon måndag!
 
På ett sätt är det så himla skönt att vi går in i sista tentaveckan nu, samtidigt som jag känner mig stressad över hur jag ska hinna med att plugga tillräckligt till båda två. Men det löser sig nog. I värsta fall får jag skriva omtenta, och det har jag ju inte dött av förut.
 
Nu när jag är mitt inne i värsta pluggflowet börjar jag längta efter konstiga saker. Igår kväll gick jag runt hemma och tänkte "Åhhh, jag vill städa kökeeeeeeet!". Sedan satt jag och tänkte på det hela tiden medan jag pluggade. Jag måste nog belöna mig själv med lite kökstädning när jag kommer hem från skolan idag, haha. Dessutom har jag haft så himla konstiga drömmar inatt? Typ så här har min natt sett ut:
  • Jag åt laktosfri (det var en viktig detalj i min dröm) vispgrädde som det var. Tyckte det var skitäckligt men åt ändå. 
  • Jag var ute och körde Freja i Långviksmon. Hon hade en ny vagn, där kuskbocken satt bakom "sofforna" där de som åker med kan sitta. Man hade typ vänt på hela vagnen, samtidigt som det fanns extra soffor bakom kuskbocken. Sjukt lång vagn.
  • Jag var med om en förlossning (tack och lov inte min egen). Helt plötsligt stod jag och höll i en unge som skrek så rutorna skallrade. Inte såg han nyfödd ut heller, han såg snarare ut att vara drygt ett halvår.
  • Jag och min familj satt i en soffa utanför skolan i Flemingsberg. Helt plötsligt kom en av dem jag jobbar med på ICA och satt sig. Han såg ut att vara ungefär 7-8 år yngre än han är idag. Så fort han satt sig berättade han att man hittat en ersättare till mig. "Vi har hittat en Damgren-kopia, hon är precis som dig!". Det är väl klart, kan man inte ha det bästa i kassan får man nöja sig med en kopia, hehehe ;)
Min spontana tanke är: hur hann jag med allt detta på bara en natt? Jag måste ha blivit sjukt tidseffektiv.
Nu ska jag springa iväg till skolan och plugga matte! Ha en bra måndag allihopa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0