When nothing goes right...

Vi var iväg till IKEA i Kungens Kurva idag. Världens största IKEA faktiskt, och det märktes... Vi stod där som fyra byfånar som inte fattade nånting av var vi skulle. Till slut hade vi fått ihop allt vi skulle ha, betalat, packat in sakerna i bilen, åkt hem och kände oss nöjda.
 
Vi kom tillbaka till lägenheten och dumpade grejerna hemma för att bygga ihop och sätta upp allting nu ikväll. Jag hade köpt en stor spegel som skulle sitta ovanför byrån jag också köpte. Jag lade den på golvet med den skyddande kartongen uppåt för att det inte skulle bli repor om Misse skulle få för sig att vässa klorna på den medan vi var borta.
 
Vi kom hem efter att ha varit ute och ätit, och tänkte nu ta tag i allt som skulle sättas upp och byggas upp. Det hela börjar med att jag glömmer bort att jag lagt spegeln på golvet (kartongen var samma färg som golvet...), och kliver på den. Spegeln går i tusen bitar och jag sliter mitt hår över hur otroligt korkad jag är. Då tänkte jag börja byta knoppar till skåpluckorna i köket. Skruvarna som följde med var för korta. Jag diskade upp min nya stekpanna för att kunna stuva undan den. Stekpannan var för bred för kastrullskåpet. Jag tog ett djupt andetag och tänkte "Jaja, då kan vi väl börja bygga ihop byrån istället då...". Jag hann knappt tänka klart meningen innan pappa ropar "Skulle det vara en vit del och en svart...?!" från hallen. 
 
Så alltså, en byrå i två olika färger, en trasig spegel, en för stor stekpanna och dörrknoppar med för korta skruvar var mina IKEA-fynd för dagen. Bättre lycka nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0