Besviken

Hur less blir man inte när man åker på världens dyngförkylning? Jag vill ju passa på att träffa folk och vara i stallet så mycket som möjligt innan jag åker ner igen! Jag får försöka se det positivt ännu en gång och hoppas att jag slipper bli sjuk när skolan dragit igång igen. Blir ju extra jobbigt om man inte är på topp då. Menmen, den dagen den sorgen.
 
Känner att det inte blivit så mycket skrivit här på slutet, men behöver nog en paus från datorn ett tag. Eftersom vi använder datorerna till nästan allting i skolan känns det skönt att slippa öppna den när man väl är ledig. Är hemma en vecka till innan jag åker ner. Håll uuuut, mina kära läsare ;)
 
Planen för den sista veckan är:
  1. Plugga mattehelvetet
  2. Rida in mig på Berta ytterligare lite mer så jag lär mig hur hon ska ridas på riktigt :)
  3. Följa med Åsa till Lime någon gång till om det passar
  4. Träffa kompisar (like I had some...)(tro det eller ej, men det har jag)(de vet bara inte om det än)(okej, nu ska jag sluta tönta mig)
  5. Sova
  6. Andas norrlandsluft
Nu ska jag plocka ner julgranen och sedan vara med Dafna. Imorgon är jag förhoppningsvis tillräckligt pigg för dressyrträning med Berta, och sen blir det jobb på kvällen. Sista jobbpasset för den här gången. Jag orkar inte börja skolan igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0