I'm alive...

Hallåååå allihopa!
Jag förstår att ni funderar på var jag tagit vägen egentligen... Det är helt enkelt så att jag försökt hålla mig så långt bort från datorn jag bara kunnat nu under sommaren. 90% av allt skolarbete gör jag på datorn, och det har känts så skönt att få strunta i allt som kretsar kring den. Hade över 1000 olästa inlägg när jag loggade in på Bloglovin...
 
Snart lovar jag att jag ska börja uppdatera er igen, jag åker ju ner till Stockholm på måndag och gör två omtentor innan skolan drar igång på riktigt. Då kommer jag att släppa livet som tävlingsryttare och återgå till mitt datorbaserade liv. Tyvärr. På ett sätt saknar jag lägenheten lite, och känslan av att få vara lite anonym. Samtidigt känns det himla motigt att gå tillbaka till skolan och att lämna all släkt och alla kompisar. Och Berta. Men det är som det är. På måndag kväll är jag nere i Fjollträsk igen. Fram till dess kommer jag att strunta totalt i datorn, och andas så mycket norrlandsluft jag bara kan :)
 
Uppdatering om Hästivalen och allt annat jag känner för att berätta kommer när jag installerat mig i läggan igen. Håll uuuut!
Bästa Berta♥

Kommentarer
Postat av: Linda.c

Snygga tjejer! :)

Svar: :))
Sandra

2013-08-11 @ 10:37:21
URL: http://lillbumsan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0