Fredag - Gingan

I fredags åkte jag och hälsade på Jeanette och Tardee som stod i stallet i Bjästatjärn förut :) Det var ett tag sen vi träffades sist så det var roligt! Jag fick låna ett halvblodssto, Gingan, och följa med på en ridtur. Vi skrittade iväg och tog av på någon skogsstig, där det senare visade sig vara fullt av träd som rasat över stigen. Efter många om och men tog vi oss över det första trädet och efter det var det som att det hände någonting med hästarna - båda två såg rosa elefanter ute i skogen som var skiiitläskiga! Det var nog mest bara överskottsenergi och de höll sig ändå hyfsat i skinnet så det var ingen fara på så vis, men det blev en del bocksprång och studs på vägen hem, haha!
Jag och fina Tårtan sommaren 2010 :)

Kommentarer
Postat av: ida

tror hon stavas Gingan, elelr hon heter ju ginger spice, det är ju hon som stod på ridskolan förut, också det längesen;)



sv: okej men då kanske det inte är han då, hittade en bild på honom och han var brun med svart man.(hemsidan brukar inte funka bra om man har google chrome)

2012-01-02 @ 15:32:25
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: ida

sv: haha bättre sent än aldrig iaf!



haha weird att du kom in på dressyrmupparna, dom kanske har trixat så att alla som trycker på f5 kommer dit, ganska smart ju! ;)



och jag kan nog fixa en header till dig ngn gång om du vill^^

2012-01-02 @ 17:26:04
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Tack för sällskapet, var kanonkul att träffas. Vilket också hästarna tyckte :-)) Nu galopperar de omkring hejvilt i hagen i snön så nu är de ridbara igen :-)

2012-01-05 @ 20:14:12
Postat av: Jeanette

p.s. älskar den bilden av dig och Tårtan, så fina!

2012-01-05 @ 20:14:48
Postat av: Sandra

Tack själv! :)) Haha ja de tyckte nog att det var lite FÖR roligt... ;) Vad skönt att de börjat röra på sig igen så de inte bara står stilla i hagen! :)

2012-01-08 @ 18:49:03
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0