Händelselöst

Det känns inte som att jag har så mycket intressant att skriva om nu när jag nästan inte är i stallet längre. Vet inte vad ni tycker är intressant att läsa om heller. Hursomhelst, hittills idag har jag bara städat och solat. Måste ta vara på de sista strålarna innan lågtrycket kommer tillbaka ;) Nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå iväg och jobba 16-21.15. Har iaf lyckats pricka in mina lediga dagar perfekt, strålande sol varje dag! Det gillas! :)

Kommentarer
Postat av: ida

hur blir det med stallet nu? hur länge "kommer du kunna vara där?" när flyttar du?(visst skulle du deT?)

2011-06-30 @ 14:48:33
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: ida

Sv1: Hm ja jag förstår att det känns tungt men man får hålla tummarna på att den i stallet köper honom då!!

Åh så skönt och kul:D Haha då får jag komma och bo hos dig så när vi ska på horseshowen ;DSv2: Haha ja väldigt..:P Jag är på förrådet på Akzo, packar upp paket som kommer till fabriken och kontoren, kan vara ganska mkt ibland och vissa dagar är det ganska få, sedan får jag inventera ibland om jag vill typ, hm ja och andra småsaker

2011-07-01 @ 08:49:20
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja Sandra jag blir lika less som du ska du vet på Robban...

Nu ska han ev bo kvar å ha kvar Victor eftersom han ändå inte får mycket för honom så jag tror nog som sagt han stanna...

allt känns verkligen som mitt fel att De blivit så här men kan inte bo kvar bara för hästarnas skull de ha jag gjort för många år å de tog till å med död på häst intresset som jag försöker sakta bygga upp igen men de tar tid minsta press så vill jag bara börja grina därav jag bara håller på med wilmer känns som de är han som kan hålla mig uppe för han är den som varit speciell igenom alla dessa år kanske för jag fött upp han själv å var först av alla :) så han kommer jag ha kvar de ska jag se till så vill du fortsätta med honom å ta en tur när du kommer hem från Stockholm så är du mer än välkommen :) ska flytta ner till holmen nu så blir ju hemma mer i stallet då å de känns skönt lite drygt att fara från själevad just nu... ;)

En stooooor kram till dig för all hjälp med hästarna genom åren å önska de sett annolunda ut men de gör de ju inte tyvärr.... Men ska Victor säljas mot förmodan så ska han absolut nämna du vill köpa eller få tillbaka han efter han slutat tävla de är de minsta vi kan göra som sagt för vet ju att du Inte kan ha häst på några år när du ha skolan :0/

Sköt om dig nu å hör av dig när du blir sugen igen för som sagt wilmer blir kvar i mina ägo även om gården säljs vill bara du ska veta de!

Kram!

2011-07-01 @ 11:30:12
Postat av: Sandra

Nej det är klart du inte kunde bo kvar för hästarnas skull, du måste ju kunna leva livet också :) Har faktiskt tänkt mycket på Wilmers inridning men det har inte blivit så mycket mer än så då det har känts jobbigt att släpa med folk för att de ska stå och titta på när man skrittar runt i 20min ;)

Jasså du bor i Själevad, det visste jag inte ens x) Trodde du bodde kvar i lägenheten i Bjästa :)

Det känns ju lite jobbigt att jag flyttar mot mer skola och måste leva på studielån, för hade jag gått ut högskolan nu och flyttat mot ett fast jobb hade jag tagit med Victor utan att tveka om inte Robban skulle ha kvar honom. Det känns bra att veta att det finns en chans att kunna köpa honom i framtiden så han inte bara försvinner! :) Det ska jag absolut göra, lär ju få hyfsat med hästabstinens nere i storstaden... ;)

Kram!

2011-07-01 @ 12:16:55
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Linda

Jo jag ha lägenheten kvar men är mest i själevad då jag behöver bara gå över vägen så är jag på jobbet för Edwin kan fara med Ricky på morron eftersom han jobba som vaktmästare på skolan så blev som enklast att vara mest hos honom så Edwin slipper vara på så många ställen oxå :)) därför jag ha varit så osynlig i stallet! ;)) om Annelie ska ut med Donna så kan du ju följa med på wilmer om du vill nu rider hon inte så mycket för hon haft ont iryggen men hon kommer kanske igång sen igen! :))

2011-07-01 @ 12:31:37
Postat av: Sandra

Jaha, på så vis :) Ja kan ju höra med henne! :)

2011-07-01 @ 13:03:36
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0