Veckan

Herregud vad jag blivit dålig på att uppdatera nu på slutet! Skärpning! ;)
Menmen, jag ska försöka gå igenom hela veckan lite kort;

Torsdag: Hittade en balklänning :) Är 99% säker på att det blir den, ska dit och kolla en gång till innan jag bestämmer mig. For hem och intervallade Victor. Det är som att en spärr släppt för honom nu, fick han välja galopp valde han vänster helt plötsligt... Konstig häst :)

Fredag: Felix följde med hem och stannade över helgen. Satt nyss och funderade på vad vi gjorde, för jag kommer inte ihåg att vi gjorde nånting alls. Men så kom jag på att vi somnade efter skolan och låg och sov i 2-3 timmar... Det är ett hårt liv vi lever ;)

Lördag: Tänkte åka in till stan för att kolla på klänningen igen, men så var det stängt så det blev ingenting av det. Så det blev att sitta hemma vid fejjan hela dagen istället ;)

Söndag: PLUGG! Ojojoj vilket tålamod Felix har med mitt humör ibland! Satt och var asförbannad för att jag aldrig kunde lära mig glosorna nån gång ;) Att han dessutom lärt sig dem genom att bara läsa igenom några gånger gjorde ju inte saken bättre ;) Det är jobbigt att vara trög ibland :)

Måndag: Idag var det skola (som de flesta andra måndagar...?). Provet var det enda vettiga vi gjorde. Åkte skridskor på idrotten, och efter några fler träningar som idag kommer jag snart bli nedringd av folk som vill värva mig i hockeylag... ;) Eller just ja... Jag suger...

Ikväll ska jag packa och städa och kanske plugga lite, så att jag ska kunna åka och rida Victor imorgon! :) Nä, nu ska jag gå och ringa rektorn!
Hälsningar från en jätteglad tjej som har roligt med webbkameran :)

Kommentarer
Postat av: Felix

Du var ju jätteduktig på att åka skridskor :)

2011-01-17 @ 17:42:50
Postat av: Sandra

Bara för att du är så bra på att lära mig :)

2011-01-17 @ 17:46:35
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: HANNA

Tack så superdupermycket :D

2011-01-17 @ 21:34:16
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0