Torsdag

Dagen började då med att jag skulle åka in till stan med pappa för att komma i tid till körlektionen. Så 6.40 satt jag i skolan och skrev ett manus för svenskaredovisningen... Överambitiöst? ;) Sen upp på körskolan för lektionen och sen vidare till vägverket för uppkörning. Fick henne som alla varnat för, hon är jättehård mot alla säger de :O Så jag blev inte på världens bästa humör då precis... ;) Men det gick bra, och när jag parkerat och hon sagt grattis till körkortet kändes det som att en sten lättat från axlarna! Så nu ÄNTLIGEN kan jag ta bilen och fara precis som jag vill! :D

Så när jag kom hem från skolan skjutsade jag först hem Dafna så hon slapp gå ;) Sen for jag till mormor och morfar en sväng för att visa körkortet och de blev så glada! :) Efter det for jag till min efterlängtade slutdestination - stallet! Började med Kristallen som faktiskt fick gå intervaller idag :) Hon var så pigg och glad så det var verkligen skitroligt! :) Blev mycket galopperande för henne idag, först uppvärmningsvägen tillbaka efter vi vänt i skogen och sen 3 vändor i backen. Men hon bara spetsade öronen och ville fortsätta springa ;) Men det fick hon inte, utan hon fick snällt skritta hela vägen tillbaka till stallet från sandbacken för att försöka undvika träningsvärk så gott det går :)

Nästa man till drabbning var Victor. Vi tränade dressyr på ridplanen :) Hann inte rida så länge, för resten av familjen var hungriga och ville ha hem mig ;) Men det lilla jag red gick ganska bra! Han var väldigt bekväm av sig och totalvägrade att trava, så när jag drev på antingen reste han sig eller drog ner huvudet och småkrökte rygg ;) Jag bara skrattade åt honom och drev på ännu mer, så efter kanske 5 minuter gav han sig och började trava :) Då krävde jag inte så mycket mer av honom, utan han fick trava några varv på volten åt båda hållen och sen skrittade jag av honom ute. Det är så roligt att han börjar få lite humör tycker jag! Speciellt med tanke på att han var så ängslig när han kom och i princip bad om ursäkt för att han fanns, så att han protesterar lite när det blir jobbigt betyder ju att han blivit säkrare i sig själv och det känns så himla bra! Han behövde komma till Tallmon för att må bra ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

skratta tror hans riktiga personlighet börja krypa fram =) TOPPEN!!!!

2010-09-23 @ 21:07:19
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Det är kanon! :D Och det får mig bara att tycka om honom ÄNNU mer! ;)

2010-09-23 @ 21:22:20
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha ja du gillar tjuriga hästar du!! =)

2010-09-23 @ 23:06:05
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0