Duktig räka!

Nu var det ett tag sen jag satt mig ner och bloggade... Igen... Kan det möjligtvis ha nåt med början i förra inlägget att göra? ;) Jaja, idag var jag iaf ut och tränade dressyr med Victor :) Han tycker verkligen det är pest och pina det här med dressyrträning! Vad ska det vara bra för, det är ju mycket roligare att springa snabbt...? ;) Vi kom ner på plan och hann skritta en halv kortsida innan han reste sig första gången, hahaha! x) Funderade lite på om det kan vara sadeln som trycker så han får ont av den, men kom fram till att det nog inte var så eftersom han inte visat på det varken när vi tränat för Susanne eller när vi har varit uppe på mon. Han tycker bara om att driva lite med mig när vi ska träna själva... ;) Efter ett tag kom vi igång iaf, och han var skiiitduktig! :D Jättemjuk i munnen och sänker huvudet så fort man tar lite i ena tygeln! :) Dessutom hade han en jättelugn och fin trav, och sökte sig neråt lika fint där. Han är allt bra duktig den lilla räkan!♥

Kommentarer
Postat av: Linda C

Tänkte du kunde testa akademisk sadeln på han å se om de är sadeln ändå... Tycker inte han ska bete sig så där å den sitter inte helt bra heller :0/ men du får gärna rida lite dressyr eller skritta ute i backe tills på onsdag då han ska starta,de är lite för hårt för trava nu men hoppas snön få stanna =))

2010-10-22 @ 21:14:29
Postat av: Linda C

klart du kan trava lite på ridplanen där är de lugnt mena mest ute i skogarna, men hoppas snön ligger kvar nu så de blir ljusare å bättre underlag! =))

2010-10-22 @ 21:39:26
Postat av: Sandra

Vi provar den nästa gång! :)

2010-10-23 @ 06:16:49
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0