Tisdag

Hade jag tur eller hade jag tur idag? Fick klart filosofin igår kväll och då var jag för trött för svenskan, tror jag somnade på 1 min! ;) Så när jag kom till skolan imorse skyndade jag mig upp i datasalen för att börja med essän. Sen fick vi skriva på lektionen också så det gjorde jag. Sen visade det sig att man inte behövde vara klar med hela utan man kunde skicka in det lilla man skrivit! :D Och det var ju typ ingen som var klar så jag blev sviinglad! Sen fick vi skjuta fram biologiprovet till på torsdag istället för imorgon så då har vi mer tid på oss :)
Sen satt jag på lunchen och tyckte det var jättedrygt med idrott, jag var verkligen inte taggad alls. Det hade börjat regna ute så vi skulle vara inne istället, men då funkade varken lyset i gympasalen eller varmvattenberedarna till duscharna så vi slapp idrotten helt! Hyfsat flyt man haft idag alltså :)
Ikväll blir det biologiplugg så länge jag orkar, och sen har jag inte planerat nåt mer :P Känns som att jag borde ut och röra på mig, kommer inte kunna rida nånting förrän absolut tidigast torsdag! Jaja, vi ser väl :)
Dagens låt:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0