Söndag

Idag har jag hunnit med mycket! :) Städa, renbädda, flytta kaninburar och kyla ner de stackars små liven ;), hälsa på mormor och morfar♥ och sen stallet! :)
Mormor är ju för härlig :) Först var det fika såklart, och sen skulle hon visa upp alla sina nya blommor hon hade fixat runt om i hela huset och sen ute också. Efter det började hon prata om all klöver de hade på gräsmattan, och då skulle vi absolut plocka en hel påse åt kaninerna! Hahaha :) Men vad gör man inte, det är nog kanske inte så många som kommer och hälsar på så hon tycker det är så roligt :)
Sen blev det som sagt stallet. Började med att skritta ut på Kristallen med Jeanette och Tardee som sällskap idag igen :) Lika segt gick det idag, hon börjar bli riktigt bekväm lilla prinsessan! ;) Men lite roligt tror jag ändå hon tycker det är att få komma ut från hagen en stund :) Hon ska iväg på koll igen på torsdag om jag inte minns fel, så hoppashoppashoppas hon är fräsch nu! :)
Sen kom Linda ner till stallet och frågade om jag hade lust att rida lite trail med Orujo också, och det ville jag ju såklart! :) Det gick så bra så, han hade ju aldrig provat det förut så det var nåt helt nytt för honom + att han inte blivit så mycket riden nu ett tag så han var lite spänd i början, men sen gick det över och han lyssnade riktigt bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0