Stallet och hårfärgning

Idag var det Sandra-träning med Kristallen:) Det gick bra, vi tränade mycket på böjningen. På halva långsidan skulle jag göra en halv volt in på medellinjen och där skulle jag ställa om henne och göra en halv volt ut på långsidan så vi kom ut i andra varvet. Typ som ett stort S över ridbanan:) Sen började vi lite med traven också. Där ska jag mest fokusera på att få henne att gå i en lugn och långsam trav innan vi kan gå vidare med böjningen och samlingen. Kristallen är verkligen en toppenhäst att rida, det finns ingen som helst stress i henne och hon gör verkligen allt för att det ska bli rätt! Så det blir nåt att åka på dressyrtävlingar med nån gång i framtiden:) Hon kommer jämna alla travhäst-fördomar med marken!;)
När jag kom hem från stallet färgade mamma håret på mig. Det skulle bli mörk mahogny, men det blev illrött längst upp!O.o Nu ser det bättre ut, men det blev väldigt rött!

Såg hemsk ut i ansiktet så jag kladdade över det, för erat eget bästa;) Får se om jag kanske lägge ut någon bättre bild sen, orkade inte ta fram någon riktig kamera utan tog med webbkameran:P

Kommentarer
Postat av: Dafna

Hahaha fail Sandra

2010-02-28 @ 17:22:10
Postat av: Linda C

Ska bli spännande att se dig LIVE =)) Snyggt med mahogny färg! Bra tränat i dag ni ska se snart sitter du och samla henne å hon kommer kännas hur läcker som helst kan jag tänka mig ;0)Jag får väl ta ¨testa rida henne snart skratta

2010-02-28 @ 18:02:17
Postat av: Sandra

Dafna: Som alltid när jag färgar håret, blir aldrig som jag tänktx) Men ser faktiskt bättre ut nu:P

Linda: Jaa gör det, det enda som brukar hända är att hon snubblar på allt för att hon inte ser sig för;) Annars är hon mer lättriden än Orujo så det är väl klart du ska testa!:)

2010-02-28 @ 21:50:50
URL: http://sandradamgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0