Öppet hus

Idag var det öppet hus på skolan. Bra planerat med tanke på att 3orna hade 125-dagars igår...;) Som sagt, lärare är lite som de är;) Jag har då stått och gjort skumormen hela dagen. Ganska roligt experiment, det blir en så kraftig reaktion och det är aldrig någon som är beredd på att det blir så mycket^^ Sen är det ju lite mindre kul att behöva diska efter varje gång, det tar typ dubbelt så lång tid som själva experimentet... Det var många som frågade och ville veta en massa saker om både natur och skumormen så det var kul att känna att man iaf fyllde nån funktion jämfört med förra året då det knappt var nån som tittade på experimenten:P Sen att vi är komplediga på måndag gör det hela ännu bättre!;)

Man blir såå snygg i labbrock och glasögon;) Otroligt att vi inte skrämde bort 94orna och alla föräldrar...:O ;)

Sen efteråt åkte vi och hälsade på Magnus och Therese i Gullänget:) De har bott där i över ett år och vi har inte vart där en enda gång förutom idag!:O Lägenheten var fin och STOR!

Mamma tyckte att hon var jättesmart för att hon kom på att man kunde ta kort på mig i backspegeln^^

Ikväll måste jag försöka skriva svenskauppgiften om boken så man inte sitter där på måndag och inte ens har börjat... Sen måste man ju se melodifestivalen när det är från ö-vik också! Så är det nån som ska dit måste ni vinka mot kameran så man ser er;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0