Fars dag:)

Jag vaknade runt 11, och trots att jag sovit i 12 timmar var jag ändå trött-.- Jag fattar inte vad det är för fel, men måste vara nåt med alla mina konstiga drömmar som knäcker mig;) Hahaha, för nån natt sen drömde jag att jag var med i motorsågsmassakern, men han som jagade med motorsågen var utklädd till en gorilla!xD Men det var "bara" en som dog så ganska lindrig dröm för att vara mig:)
Menmen sen åkte jag iväg till stallet och red Hilda. Barbacka på plan blev det, och det gick ganska bra. Hon var inte lika villig att böja sig i sidorna som hon brukar men annars flöt allting bara på!:) Så himla härligt att rida barbacka nu när man verkligen hittat balansen och kan koncentrera sig på ridningen istället för att lägga all koncentration på att inte glida av åt nåt håll^^
Sen for jag hem och duschade och bytte om och sen åkte vi iväg till mormor och morfar och åt. Kul att hela släkten utom just våran familj är hockeyintresserad-.- Matchen slutade iaf med 7-0 till finland. Åhej vilket bra lag vi måste ha här i sverige!;) Men jag ska inte säga nånting som knappt kan åka ett varv på isladan utan att hålla på att ramla, hahaha!
Sen hem igen, byta kläder och gå hem till Dafna för att plugga. Jag gjorde iaf klart fysikkapitlet med lite (MYCKET) hjälp från Dafna, och sen några matteuppgifter innan jag gick hem ännu en gång. Nu är det kaninerna som vill ha mat och sen ska jag packa allt inför imorgon, styrka och kondition första timmen. Bara styrketester vad jag vet så känns kul:) 

Kommentarer
Postat av: ida

sv: heh okej, när han stod här var det som om ledarhästen bah: hörru Tardee kolla nu står Ticken och äter igen! gå och jaga bort honom, åsså gjorde tardee det, haha^^ x)

2009-11-08 @ 21:49:28
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: Linda Calissendorff

Hihi kanske fölis börjar ta i mot i magen därför hon inte ville böja sig ;0) eller så är de för hon är så tjock......

2009-11-09 @ 19:36:07
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Hahaha mycket möjligt Linda!:);)

2009-11-10 @ 05:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0