Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket, hade fysikprov innan lunch men annars var allt som vanligt:P Provet gick väl sådär, det var bara en av 9 uppgifter som var av samma typ som de i boken så man satt som ett frågetecken under hela provet;) Efter lunch hade vi idrott, och den var svinkul!:D Först "dans" eller vad man ska kalla det som uppvärmning och sen en massa styrkeövningar så man var hyfsat slut efter det! Efter idrotten var det psykologi där vi fick en massa papper inför provet på tisdag. Vi kollade igenom alla gamla papper vi ska plugga på, och häftar man ihop dem tillsammans och skriver ett namn på framsidan har man typ en roman ju!O.o Men psykologi känns faktiskt inte så svårt så det är väl bara en massa namn och sånt man ska lära sig, resten är ganska logiskt:)
Ikväll hade jag tänkt att jobba ikapp lite med matten och kanske titta lite på psykologin. Känner mig inte allt för taggad för att plugga... Men det gör jag ju aldrig så det spelar ingen roll när jag gör det;) Sen är det Desperate Housewives!:) Jag trodde det var tisdag igår så jag blev jättebesviken när jag insåg att det var måndag och jag var tvungen att vänta till idag med att se det:( Hahaha;)



Idag är det ett helt år sen Gus åkte också:( Red honom bara i ungefär 2 månader, men han hade nåt speciellt jag fastnade för. Det lilla extra man brukar prata om. Missuppfatta mig inte nu, jag menar absolut inte att hästarna jag ridit efter honom inte varit speciella på något sätt. För det har de! Jag tror inte haft kontakt med någon häst på samma sätt som med Hilda, jag litar på henne till 100% och förhoppningsvis litar hon lika mycket på mig. Hon är den som får mig att orka med allt, att komma ut till stallet och se den (tyvärr) tjocka hästen med pälsen som en björn som står vid grinden och väntar med spetsade öron är vad som gör mig allra lyckligast! Tyvärr verkar människan fungera så att man inte vet vad man har till det är borta, och det fick jag återigen erfara när Gus åkte för ett år sedan. Men jag vet att han har det mycket bättre på de evigt gröna ängarna där han slipper ha ont och äntligen kan sträcka ut i galopp igen!♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0