Söndagsångest

Än en gång har helgen gått dubbelt så snabbt som man tänkt sig så att man inte ens hunnit hälften av vad man planerat. Trots att man haft fullt upp från morgon till kväll. Jag börjar misstänka att någon bestulit mig på en dag. Menmen, sånt som händer.
 
I fredags var jag som sagt ut och åt med Katie och Ingrid. Thaimat blev det, på Thaihouse wok. Phatcharin jobbar där så då passade vi på att gå dit så vi fick träffa henne också. Hela tjejgänget är så splittrat nu när de flesta av oss inte läser samma kurser och då vissa har hoppat av. 
Jag åt en wok i sötsur sås och fick banne mig den största portionen nånsin! Tror ni vi rullade därifrån efteråt eller..?
Glada tjejer! :)
 
Nu sitter jag här med den vanliga söndagsångeststressen över att hela min helg gått åt till allt annat än att plugga. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt som ska göras fram till jag åker hem. Jag som hade planerat att ha packat klart resväskan idag har inte ens burit upp den från förrådet än. Det är jag i ett nötskal. Det får lösas med tidiga morgnar, sena kvällar och ett 180-tempo fram tills jag sätter mig i bilen på torsdag. Nu ska jag tända ett ljus, lyssna på regnet, kötta klar en seminarieuppgift och låtsas om att jag har det såååååå mysigt. Och sedan möjligtvis fortsätta på rapporten i reglerteknik. Det är värt det när det är klart. Hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0