Dressyr

Idag har Brodde och Cantab fått komma ut och träna lite dressyr. Jag började med Cantab, och trots att han är stallets gamla gubbe med sina 8 år är han mer en Fjantab och en Klantab. Allting är spännande och lite läskigt, och då glömmer man bort att lyfta på fötterna, haha! Han är ju riden en del förut, men jag tror inte att man tränat dressyr. I början tyckte han att jag bara var dryg som styrde honom runt, runt på en volt - men efter ett tag fick vi till en liten böjning i båda varven. Det kommer nog att gå snabbt bara poletten trillar ner och han börjar förstå vad jag vill med alla hjälper hit och dit :)
 
Näste man till rakning var Brodde! Att sitta upp på honom är som att komma hem, haha. Det är en av de största fördelarna med att utbilda själv - jag behöver inte göra mycket alls för att han ska förstå vad jag menar. Jag förväntade mig att han skulle vara åtminstone lite stel då han inte blivit riktigt riden sen i somras, men inte det heller. Vi gjorde sidoförflyttningar på volten, och efter ett tag behövde jag knappt hålla i tygeln längre utan det räckte med vikt- och skänkelhjälper. Bästa bästa Brodde
 Tröttmössan innan ridpass :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha ja de kan de grabbarna som är så lika varandra fast de är totalt olika på samma gång! :) Bara träna på så mycket dressyr du kan innan du åker de vet du är bara bra för dessa gubbar!:)
Du gör som du vill om du träna wilmer i dressyr eller rider ut de är fritt fram! :)

Svar: Haha ja de är faktiskt rätt lika varann nu när du säger det! I sommar blir det dressyr så det ryker om det ;)
Sandra

2015-03-09 @ 20:34:42
Postat av: Sanna

vad roligt att det går bra med ridningen =)

Svar: :)
Sandra

2015-03-10 @ 18:17:11
URL: http://rayoosanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0