Trött-VM

Igår på skolan frågade Mahlet om vi skulle träffas och plugga tillsammans vid 10 idag också. "10?", sa jag. "Varför så sent? Det är väl bättre att träffas vid 9?" Det ångrade jag bittert när väckaren ringde. Att det ska vara så svårt att ta sig upp på morgonen?!
 
Idag ska vi programmera exempel tills vi inte orkar flera, och sedan ska vi programmera ännu mera. Hehe. Närå. Läraren hade förresten hittat våra komponenter till handsken (!!) så förhoppningsvis får vi dem idag. Hela grejen blev ju inte som planerad då tanken var att den skulle vara klar i måndags. Sedan tänkte jag att jag kunde lägga hela den här veckan på programmeringen och lite rapportskrivning. Nu ska handsken istället byggas under nästa vecka då många av oss ska göra tentan på måndag. Tur jag har snälla klasskompisar som låter mig skriva rapport istället för att bygga så jag kan åka hem ändå. Det är det jag säger, det är himla svårt att planera på den här skolan... MEN det löser sig! Nu ska jag ösa i lite snabbkaffe i min termosmugg och studsa iväg till skolan. Ha en bra mitt-i-veckan-dag allihopa!
 
Förresten! Tack för responsen igår - ni är för fina♥ Jag har skickat iväg ett mail till hästägaren så vi får se om jag får nåt svar. Att det ska vara så svårt att tro att man kan något?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0