Torsdag

Nu har jag varit hemma i två dagar, men det känns som en vecka. Med full fart hela tiden hinner man mycket! ...och är helt slut på kvällarna. Men det är så det ska vara! Hellre det än att åka härifrån med ångest över att inte ha gjort allt som ska göras :)
 
Nu på förmiddagen har jag varit iväg till veterinären med Misse för den årliga vaccinationssprutan. Jag tyckte det var lika bra att passa på den här veckan då de liks har drop-in-tider. Hon tyckte sååå synd om sig själv som behövde åka bil ända in till stan, haha. Fjant. 
 
Nu tror jag att jag ska kastbyta lite kläder och åka ut och pyssla på med Brodde lite innan jag ska till Sunnansjö och titta på Åsas nya häst. Jag har drömt om att köpa en tvååring när jag fått jobb för att hinna bygga en grund från marken innan man drar igång med inridningen. Det underlättar nog mycket senare om man känner hästen riktigt och har ett tydligt ledarskap innan man börjar med ridningen. OCH SÅ FÅR ÅSA SAMMA TANKE OCH GÖR PRECIS VAD JAG GÅTT OCH DRÖMT OM. Jag är inte alls avundsjuk, nejnej... Haha nämen det är klart att det är jätteroligt! Han var jättefin på bilden hon skickade, så jag ska ta med mig kameran och peppra lite bilder. Det ska bli kul att följa dem framöver med allt från tömkörning till inridning till första tävlingen till... ja ni fattar. Nu ska jag till Brodde! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0