Bra jäkla dag

Åh, den här dagen har varit så himla bra! Den började med en körtur med Freja. I SOLEN. Trots alla idioter som drog förbi i 180 satt jag bara och mös. Jag menar, titta på det här:
 
När jag kom hem från stallet duschade jag av mig hästlukten, slängde i mig lite mat och drog in till stan för en promenad med en kompis. Vi bestämde att vi skulle träffas på Stockholms södra. Det blir bra, tänkte jag, han är ju född och uppvuxen i Stockholm så då kan han ge mig en guidad rundtur så jag hittar nånstans sen! Jag har ju himla dålig koll på innerstan egentligen, det är bara några få gator jag vet om och känner igen mig på. När vi gick ut från pendeltågsstationen frågade jag åt vilket håll vi skulle, "du som kan den här stan". Han tittade frågande på mig och sa: Va? Jag? Jag har aldrig ens varit på den här stationen, jag har ingen aning. Det slutade med att det var jag som fick ge stockholmaren en guidad rundtur istället. Men det gick ju bra det också. Trots att mitt lokalsinne skulle behövt en service. Men han var så borta så jag tror inte han märkte nåt. Hehe.
 
Nu ska jag sätta mig och plugga programmering resten av kvällen med sällskap av lite naturgodis. Jag fick väääärldens sug på det när jag var på väg hem och var tvungen att springa in på ICA och köpa med mig lite. Så var det med den självdisciplinen. Men, man kan ju inte vara bäst på allt jämt - eller hur? ;) Ha en bra lördagkväll alla fänz!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad mysigt! =)

2014-10-14 @ 14:17:49
URL: http://rayoosanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0