Mr Kulspruta

Har efter många om och men, med nöd och näppe, lyckats kravla mig upp ur böckerna för att ta lite frisk luft. Denna matte kommer att göra mig sinnessjuk en dag - jag lovar er. Ännu värre blir det när matteboken är på engelska. Som att man inte förstod tillräckligt lite redan. Samtidigt är det ju faktiskt lite roligt när man väl har lärt sig och kan lösa alla de där mystiska bokstavskombinationerna. Detta ämne alltså, det är hatkärlek på hög nivå...
 
Jag kom hem från skolan lagom för att hinna se Broddes lopp på Bergsåker. Mr kulspruta slutar aldrig att förvåna mig, han har verkligen en löparskalle och en vilja av stål. Han hade nr 12 och började alltså lite bakom de flesta andra, låg sist eller näst sist genom hela loppet för att sedan med ca 200m kvar vika ut och spurta sig till en andraplats. Ja, vad säger man? Hatten av för världens bästa Brodde och för Linda och Ricky som lyckas träna hästarna starka som oxar i både kroppen och huvudet! Det syns lång väg att Brodde älskar tränings- och tävlingslivet :)
 
Nu ska jag dyka ner i matten någon timme till. Tänk vad roligt jag ska ha och vad smart jag kommer bli... ;) Hörs när vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja han älskar trav livet så mycket att han ville ej åka hem, han levde fan i buret höll på spraka bakut å små resa fram, så jag fick stå i buret från höga kusten bron i buret så då var han billig må du tro! :P

Svar: Haha ja men det är ju som man säger - de hästar med flest bokstavskombinationer är de som i slutet brukar bli allra bäst ;)
Sandra

2014-11-27 @ 00:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0