Det travar på

Nu är alla kurser igång på allvar! Herregud, jag är helt snurrig i huvudet. Det är så mycket olika grejer som ska göras så jag inte vet var jag ska börja och inte får nånting alls gjort istället. Det är inte lätt när det är svårt. Eller nåt i den stilen. Jag har suttit och mailat som en tok hela veckan för att bli registrerad på alla kurser och få tillgång till allt kursmaterial, så förhoppningsvis är jag helt igång till helgen. WIIIIEEEEHOOOO, helgen är räddad! Närå.
 
Efter en höst fylld av projektarbetet där jag många gånger bara suttit och känt "men alltså...va?", var det en sån himla befrielse att få gå in på en matteföreläsning igår och lyssna på en repetitionsgenomgång. Jag drog en lättnadens suck och för första gången på huuuur länge som helst kände jag mig typ... hemma? Sjukt hur knäpp man kan bli, matte har ju aldrig ens varit mitt ämne? Men det ska det bli - sådeså!
 
Från det ena till det tredje har jag suttit och kollat på liven från Bergsåker ikväll där Linda och Rickys nya stjärna Cantab Sisu tävlade på V86. Jag satt läääänge och letade siffror på brickorna innan jag ens såg vilken häst jag hejade på, haha... Det är lite annorlunda när Brodde tävlar, honom känner jag ju igen bland vilka andra hästar som helst. Det är bara att titta efter den snyggaste ;) Cantab tog iaf en finfin fjärdeplats, så det var himla roligt! Jag har känslan av att han är lite lik Brodde, för Brodde var också lite ängslig när han kom upp till Bredånger men så fort de kommer ut på banan blir de som tigrar, haha! Men jag är övertygad om att Cantab också kommer tuffa till sig lite när han fått några doser av kungabehandlingen som alla Linda och Rickys hästar får :) Inriden är han också, så framöver blir det dressyyyyyyyyr! ;)
 
Nej, nu ska jag slänga åt besten Misse lite mat och gå och lägga mig så jag orkar med morgondagens matte också. Misse som för övrigt skrek i stort sett hela vägen ner till Stockholm i söndags. I Söderhamn orkade jag inte lyssna längre och överröstade henne med stereon. Sen dess har hon gått runt och gnällt konstant. Skitdryg katt bortskänkes mot avhämtning?
 
Jaja, hon är iaf söt när hon sover. God natt!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja han kommer bli hur fin som helst att rida! :) Bara komma hem för vinter lov nu sandra! :P Ja brodde kan man inte missa för han ha sån karisma på banan men de sakna lilla cantab men han ha en järn vilja av stål istället ;)

Svar: Det tvekar jag inte en sekund på :) Haha jaaa jag längtar redan!! Karisman kommer nog fram så småningom tror jag, han måste bara få känna sig som kungen (/en av kungarna) över Bredånger ett tag ;)
Sandra

2014-11-06 @ 11:40:48
Postat av: Linda

Haha ja helt rätt! :) Ska kolla ryggen på han nu i veckan så är de inga större grejor de bara rida sen! :D

Svar: Det låter ju helt kanon! :D Hoppas det blir mycket pudersnö till jul nu så det inte blir samma fjasko som förra året...
Sandra

2014-11-06 @ 18:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0