DressyrBrodde

Heeeeej allihopa! *vinkar med högerhanden och ler så brett jag kan*
 
Trots sommarlov har jag fullt upp hela tiden och tycker det är svintråkigt att sitta vid datorn, haha. Kan inte fatta att jag redan varit hemma i över 2 veckor. TIDEN GÅR SÅ FORT.
 
Under de här veckorna har det varit häst, häst, träning, jobb, häst, lite student, häst och lite mer häst. Precis som det ska vara! Brodde går från klarhet till klarhet i dressyren och går nu i stadig form i skritt, och kortare stunder i trav. Vi tog första galoppen häromdagen också, och det tyckte vi båda två var skitroligt! 
Ibland behöver jag inte ens ta i tyglarna, utan det räcker att jag flyttar över vikten och trycker lite lätt med skänklarna för att han ska böja sig och börja jobba rätt. Och han är bara riden ca 20 gånger! Så himla duktig♥
 
Igår kom jag på den otroligt bra idén att prova rida barbacka. Han var snäll som vanligt trots att det var lite vingligt ibland. Men så blev han rädd för nånting och kastade sig, studsade och galopperade i sidled. Det tog inte många sekunder innan jag låg på backen som en paralyserad skalbagge, haha. Jag landade på övre delen av rumpan och slog i så jag tappade känseln i benen ett tag men annars var det ingen större fara. Grannen kom utrusande i bara morgonrock och ba: "GICK DET BRAAAAA?! JAG SÅG BARA ATT DU LÅG NER!!" med ögon stora som tefat. Hahaha, vilken jävla cirkus. Men det är som jag alltid har sagt - är huvudet dumt får kroppen lida. Det är bra att någon tar ner mig på jorden ibland också ;)
 
Idag tänkte jag att Brodde ska få gå ett dressyrpass i Näske (med sadel ;)) och jobba vidare med formen i traven. Sedan ska jag och Kallma följa med Ricky som ska köra Kallrappa. Livet när det är som bäst :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har det du gör, roligt att ha så många hästar som du får hålla på med, glad för din skull :)

Svar: Jaa det är kul att få hålla på för fullt ett tag :)
Sandra

2014-06-18 @ 15:19:03
URL: http://rayoosanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0